تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1133 از 3347 اولاول ... 13363310331083112311291130113111321133113411351136113711431183123316332133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,321 به 11,330 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من سه روز پیش به اون ایمیلی که کریمی گذاشت ایمیل زدم و مشکل آنتن دهی دکل ایرانسل شهرمون رو بهشون گفتم، دیشب یکی از کارشناساشون بهم زنگ زد و یسری سوالات کرد و گفت شماره ی دو نفر از دوستانت رو بده تا به اونا هم زنگ بزنیم و اگه مشکلی بود برطرف بشه
    هنوز که مشکل دکل برطرف نشده، اگه اومدن رسیدگی کردن و درست شد نتیجه رو اعلام میکنم
    مشکل هم ازین قراره که کلا تو شهر ما یه دکل ایرانسل هست، بعدش چند ماه قبل، حدود ماه رمضان یکی از فرستنده ها (یا سکتور، همون مستطیل سفیدا) که از شانس بد ما به سمت خونه ی ما بود و اکثرا ازین سکتور آنتن میگیرم، دچار مشکل شد و واسه یه هفته کلا اینترنت نداشت، بعد یک هفته وصل شد ولی سرعتش تو خلوت ترین ساعات هم به ۵ کیلوبایت نمیکشید، ما هم گفتیم خودشون میان درستش میکنن، این در صورتی بود که دو سکتور دیگه سرعت نسبتا خوبی،(همیشه بالای ۱۰ کیلوبایت ) داشتن. قبل از این اتفاق من هر ماه دوتا بسته ی دو گیگ مصرف میکردم ولی به بعد حتی نمیشد یه پیج کوچیک باز کرد، دو سه ماه معطل شدیم درست نشد، بعدش از سر ناچاری بسته همراه اول گرفتم که اونم روز به روز سرعتش خوابید و بعد از فعال شدن فورجی تو مشهد کلا نت همراه اول هم پوکید، بعدش هم که بسته های ایرانسل گرون شد و من دیگه ماهانه نگرفتم ولی چون ۵ گیگ دیتا داشتم بسته دویست مگ ماهانه فعال کردم
    بگذریم، حدود یک هفته قبل یه مشکلات دیگه ای هم اضافه شد، با اینکه بیشتر از هفتصد متر با دکل فاصله ندارم ولی مدام آنتن کم میشه تا اینکه قطع میشه و میپره، بعد از چند ثانیه آنتن میاد که اونم از دکل های روستا های اطراف هست که نه نت داره و نه موقع مکالمه کیفیت
    منم همین مشکل رو با اختصار به آدرسی که کریمی داد ایمیل کردم و دیشب بهم زنگ زدن، حالا نمی دونم نتیجه داره یا نه
    ولی فکر کنم مشکل پرش آنتن مربوط به تجهیز تربت حیدریه به نسل سه باشه، چون کل پهنای باند دکل های ایرانسل تو محدوده کاشمر و شهر و روستاهای اطراف از طریق لینک از تربت حیدریه تغذیه میشه و هیچ کدوم از دکل هاش از فیبر نوری استفاده نمیکنه

Sent from my PAP5500DUO
    سلام دوستان، خب بعد از یک ماه مثل اینکه نتیجه داد و الان شرایط خیلی بهتر شده، تو این یه ماه چند بار زنگ زدن از ایرانسل و پیگیری کردن تا اینکه ۲۹ بهمن زنگ زدن و گفتن مشکل برطرف شده، با اینکه به شرایط یه سال پیش برنگشته ولی سرعتش خیلی بهتر شده، طوری که قبلا سمت ما تو یه روز نمیشد بالای ۵۰ مگ دانلود داشت، ولی دیشب با همین شلوغی و کمبود پهنای باند عید، تا صبح ۱۶۰ مگ دانلود کرده بود که نشون میده وضعیت بهتر شده و به مشکل رسیدگی کردن، حالا تا بعد از تعطیلات نمیشه گفت الان مشکل برطرف شده یا نه چون تو عید استفاده از دیتای موبایل زیاد شده و اینترنت پایدار نیست، ولی سرعت تا بیست و پنج و حتی سی نوسان داره
    با این حساب اگه مشکلی در زمینه ی دیتا و یا آنتن دهی دارید حتما بهشون مشکل رو بگید حالا یا از ۷۰۰ یا از طریق کنترل حساب و ایمیل، مطمئن باشین که بررسی میکنن ولی یکم زمانبره و در وحله ی اول هم فقط یه بازدید کوچولو میکنن میگن مشکلی نیست، اینجا باید دوباره مشکل رو بگید و اعلام کنید که مشکل برطرف نشده، بعد از چند روز کارشناس میفرستن و بطور کامل بررسی میشه

2. 4 کاربر از mcuteangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

سه هفتست سمت جایی که من کار میکنم کلا سیگنال 3G قطع شده چند بار هم زنگ زدیم 700 یکی از بچه های دیگه هم زنگ زد گفتن باشه پیگیری میکنیم
    بعد روز بعدش به من زنگ زدن گفتن مشکل سیمکارتتون حل شد!!!
    گفتم عمو سیمکارت چیه دارم میگم سیگنال 3g رفته گفت برو تنظیمات گوشیت رو واست میفرستم انجام بده تنظیمات APN واسم فرستاد
    گفتم انگار متوجه نیستی دارم میگم اصلا سیگنالی نیست که من بخوام تنظیمات انجام بدم حتی گوشی سایر افراد هم همینطوره
    بعد گفت نه دکل اون سمت در حال آپدیت به همین خاطر موقتا قطعه
    گفتم کی آپدیتش تموم میشه گفت نمیتونم تاریخ مشخص بهتون بگم!!!
    خلاصه الان 3 هفتست 3G کلا هیچ سیگنالی نداره معلوم نشد نگفتن مشکل چیه

4. 2 کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

اگر کسی از مودم های 3g و 4g ایرانسل استفاده کرده لطفا بگه انتن دهیشون چه جوریه ؟ از گوشی قوی تره ؟

پروفشنال faraz_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Allianz Arena & Microsoft

پيش فرض

دوستان كسي سمت پونك استفاده ميكنه؟؟ من با مودم 4g استفاده ميكنم اينجا انتن هيچ وقت فول پر نيست، در كلهم هر جاي تهران رفتم با مودم نهايت سرعت بهم ٣٠٠-٤٠٠ داد، پينگشم كه خيلي ضعيفه مثل دي اس ال رو ٣٠٠ ايناست

كسي امتحان كرده بگه ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام دوستان، خب بعد از یک ماه مثل اینکه نتیجه داد و الان شرایط خیلی بهتر شده، تو این یه ماه چند بار زنگ زدن از ایرانسل و پیگیری کردن تا اینکه ۲۹ بهمن زنگ زدن و گفتن مشکل برطرف شده، با اینکه به شرایط یه سال پیش برنگشته ولی سرعتش خیلی بهتر شده، طوری که قبلا سمت ما تو یه روز نمیشد بالای ۵۰ مگ دانلود داشت، ولی دیشب با همین شلوغی و کمبود پهنای باند عید، تا صبح ۱۶۰ مگ دانلود کرده بود که نشون میده وضعیت بهتر شده و به مشکل رسیدگی کردن، حالا تا بعد از تعطیلات نمیشه گفت الان مشکل برطرف شده یا نه چون تو عید استفاده از دیتای موبایل زیاد شده و اینترنت پایدار نیست، ولی سرعت تا بیست و پنج و حتی سی نوسان داره
    با این حساب اگه مشکلی در زمینه ی دیتا و یا آنتن دهی دارید حتما بهشون مشکل رو بگید حالا یا از ۷۰۰ یا از طریق کنترل حساب و ایمیل، مطمئن باشین که بررسی میکنن ولی یکم زمانبره و در وحله ی اول هم فقط یه بازدید کوچولو میکنن میگن مشکلی نیست، اینجا باید دوباره مشکل رو بگید و اعلام کنید که مشکل برطرف نشده، بعد از چند روز کارشناس میفرستن و بطور کامل بررسی میشه
    ایمیل رو به من بدید طرف ما مکالمه خیلی قطع میشه اعصابم رو بهم ریخته
    به ندرت تماسی داشتم که قطع نشده

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اینجا سرعت سرور خارجی به شدت افتضاح شده در حد چند کیلوبایت دانلود میکنه
    داخلی تا 500 میره
    فعلا که داریم دورش میزنم وگرنه همین p30 هم باز نمیشه
    من الآن 20 روزه سرور داخلی فقط باز میشه و خارجی به زور شاید با وی پی ان کلی با زحمت باز میشه
    رسما شده اینترانت

9. این کاربر از laser1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ایمیل رو به من بدید طرف ما مکالمه خیلی قطع میشه اعصابم رو بهم ریخته
    به ندرت تماسی داشتم که قطع نشده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از mf70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بله این ایمیل را از سایت ایرانسل پیدا کردم و قبل عید با یاهو پیغام دادم جوابی ندادن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان من که کلا به این نتیجه رسیدم اینترنت یعنی adclخونه. درسته سرعتش بینه ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلوبایته اما
    پایداره
    پینگش بالاست
    هزینش خیلی کمتره
    الان من دارم ۶ ماه ۱۴ گیگ گرفتم ۵۷ تومن و شبانه رایگان الان شبانه شاید ۵۰ گیگ دانلود کردم
    کلا از فغز اینترنت موبایل اومدم بیرون چون کلا عضاب و هزینه و کلا نمی ارزه وقت روش بزارین

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بله این ایمیل را از سایت ایرانسل پیدا کردم و قبل عید با یاهو پیغام دادم جوابی ندادن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم هس

15. این کاربر از mf70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •