تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1133 از 4105 اولاول ... 13363310331083112311291130113111321133113411351136113711431183123316332133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,321 به 11,330 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

داداش من پست ها قبلی شما رو خوندم اصلا نگرفتم چی شد ؟!
    شما گویا دفترچه رو پست کردی افتادی صفر یک برج 8 تا اینجا درست بعدش مگه الان برج هشت نیست اینجا چیکار میکنی
    بعدش گفتین تا تاریخ 1.2.93 میتونید نرید سربازی ؟!؟؟ بر چه اساسی ؟
    الان شما که دفترچه ارسال کردی تاریخ اعزامت افتاده چندم ؟؟
    سلام
    آخه برگه اشتغال به خدمت داداشم رو بردم
    ممنون امروز میرم برگه تعجیل رو پر می کنم ولی یکی هم به درد ما نرسید
    Last edited by ehsanajal; 17-11-2012 at 09:08.

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

پنجشنبه رفتم کمسیون پزشکی استان وسه قطره انداختن رو چشمم که خیلی تار می دیدم ودوستان هم می گفتن مردمک چشمت گشاد شده بعد دکتر جلو چشمم بعد از معاینات پزشکی چیزی نوشت به نظرتون معاف می شم یانه ومن هم چیزی نپرسیدم

3. این کاربر از hamed malekpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام..

من امروز رفتم نظام وظیفه ببینم کد خوردم یا نه دیدم بله خوردم.
    محل خدمتم:
    پادگان كچويي كرج (یا هامون سازمان زندان)

جالبه من تلاش کردم اینجا امریه بگیرم داخل شهر خودمون باشم ولی اخرش یکی گیر داد قدت کوتاه جثت کمه در صورتی که داخل زندان شهر ما همه هم قد قواره خودم بودند حتی بعضی ها هم کوچیکتر
    خلاصه مارو نگرفتن..
    بگذریم.

بعدش گفت حتما داخل استان خودت می افتی استان هرمزگان 4 تا زندان داره
    1:میناب (شهر خودمون)
    2:بندرعباس
    3:رودان
    4:جاسک

من تاریخ اعضامم 18/9 بود ولی این طرف گفت دیبلمی 19 میفرستندتون 18 کنسل شده..

از دوستان کسی در مورد این پادگان و شرایطش چیزی میدونه نکات تجربیش رو بگه..

یک سوال دیگه داشتم قبل از سال 91 بود که دفترچه پست کردم. فکر کنم برج 8 سال 90 بود..
    من باید 21 ماه خدمت کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

یک سوال دیگه داشتم قبل از سال 91 بود که دفترچه پست کردم. فکر کنم برج 8 سال 90 بود..
    من باید 21 ماه خدمت کنم؟
    سلام،تاریخ ارسال دفترچه مد نظر نیست،تمام سربازای اعزامی سال 91 ،بایستی 21 ماه خدمت کنن

6. 3 کاربر از masoud05 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

تاریخ خبر رو نگاه میکردی بد نبود . الان با توجه به کمبود نیرو همچنین چیزی خیلی بعیده . کسری خدمت ایثارگری برای سربازان اعزامی 91 تعریف نشده .
    مهندس خب خدمت هم از برج 1 سال 91 شد 21 ماه... این خبر هم مربوط به همون تاریخه ما که رو 21 حساب باز کردیم ولی خداوکیلی زور داره این قانون رو به همین راحتی برداشتن

8. 2 کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام..

من امروز رفتم نظام وظیفه ببینم کد خوردم یا نه دیدم بله خوردم.
    محل خدمتم:
    پادگان كچويي كرج (یا هامون سازمان زندان)

جالبه من تلاش کردم اینجا امریه بگیرم داخل شهر خودمون باشم ولی اخرش یکی گیر داد قدت کوتاه جثت کمه در صورتی که داخل زندان شهر ما همه هم قد قواره خودم بودند حتی بعضی ها هم کوچیکتر
    خلاصه مارو نگرفتن..
    بگذریم.

بعدش گفت حتما داخل استان خودت می افتی استان هرمزگان 4 تا زندان داره
    1:میناب (شهر خودمون)
    2:بندرعباس
    3:رودان
    4:جاسک

من تاریخ اعضامم 18/9 بود ولی این طرف گفت دیبلمی 19 میفرستندتون 18 کنسل شده..

از دوستان کسی در مورد این پادگان و شرایطش چیزی میدونه نکات تجربیش رو بگه..

من باید 21 ماه خدمت کنم؟
    داداش خدمتت عرض کنم که سازمان زندان ها ارزش انقدر دوندگی رو هم نداره هرچند شهر خودت باشه بگذریم

سازمان زندان های کرج بد نیست اما خوب هم نیست شما که بچه جنوبی برج 9 اونجا خیـــــــــــــــــــــلی سرده لباس گرم حتما حتما با خودت ببر
    احتمال زیاد شما از کرج دوباره دیپورت بشید به شهید دستغیب جهرم سعی کن همونجا بمونی چون تو دستغیب جهرم به خاطر اینکه از لیسانس به بالا میگیره و اصلا زیر
    نظر سازمان زندان ها نیست برخوردشون با سرباز های اموزشی زندان خیلی بد هست (فاجعه) پس خودت رو بزن به درو دیوار که همونجا بمونی فکر نکن که جهرم به میناب نزدیکه دیگه همه چی ردیفه نه اصلا
    اینطور نیست در ضمن هوای جهرم تو برج 9 فاجعه هست
    در مورد زندان های بندر سعی کن زندان بندر (شهرک ) نیوفتی که خودت اوضاعش رو بهتر از من میدونی

10. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پنجشنبه رفتم کمسیون پزشکی استان وسه قطره انداختن رو چشمم که خیلی تار می دیدم ودوستان هم می گفتن مردمک چشمت گشاد شده بعد دکتر جلو چشمم بعد از معاینات پزشکی چیزی نوشت به نظرتون معاف می شم یانه ومن هم چیزی نپرسیدم
    اینکه قطره ریخته مردمک گشاد شده احتمالا می خواسته شبکیه ی چشمت رو معاینه کنه شما مشکل نازک شدگی یا پارگی شبکیه نداشتید؟؟ من اطلاع از معافی گرفتنش ندارم ولی به نظرم اگه خدایی نکرده این مشکل رو داشته باشید باید معافتون کنن چون خیلی حساس هستش ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مرخصی ها از مهرماه شده یک روز در ماه

جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح از افزایش 10 روزه مرخصی سربازان مناطق بد آب و هوا و متاهلان خبرداد.

سردار موسی کمالی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به افزایش 10 روزه مرخصی سربازان متاهل گفت: مرخصی سربازان متاهل 10 روز در سال بیشتر از مرخصی سربازان مجرد است.

وی با بیان اینکه مدت مرخصی در مناطق بد آب و هوای درجه 2 شش روز، درجه 3 هشت روز و درجه 4 ده روز اضافه می‌شود گفت: 30 روز مرخصی نیز در اختیار فرماندهان و مسئولان است که به مقتضای ابراز لیاقت و شایستگی به سربازان داده می‌شود.

جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه ایام تعطیل جزو مرخصی سربازان محسوب نمی‌شود، خاطرنشان‌کرد: روزهای پنج‌شنبه دربرخی از یگان‌ها تعطیل است که بنابراین این روز نیز برای سربازان مشغول به خدمت مانند جمعه‌ها و سایر ایام تعطیل به عنوان تعطیلات حساب شده و جزو مرخصی آنان محسوب نمی‌شود.

کمالی با بیان اینکه این قوانین به عادلانه‌تر شدن مرخصی سربازان در مناطق مختلف کمک کرده و در بسیاری از موارد روزهای مرخصی را افزایش داده در خصوص قوانین جدید مدت مرخصی سربازان نیز گفت: برابر مقررات قبلی مدت مرخصی کارکنان وظیفه در مناطق عادی 30 روز در سال و در مناطق بد آب و هوا 45 روز در سال بود که در این مقررات تفاوتی میان مرخصی افرادی که در مناطق بد آب و هوای درجه یک تاچهار خدمت می‌کردند، وجود نداشت.

کمالی ادامه داد: در قانون قبلی در مرخصی کسانی که در محل سکونت خود اشتغال داشتند و گاهی بعد از ساعت اداری به منزل می‌رفتند با کسانی که 100ها کیلومتر دورتر از محل سکونت خود خدمت می‌کردند، تفاوتی وجود نداشت.

به گفته کمالی در همین راستا به منظور عادلانه‌تر شدن مرخصی تغییراتی در مقررات صورت گرفت که بر اساس آن مرخصی کارکنان وظیفه مستقر در مناطق جنگی، امنیتی و عملیاتی به ازای هر 45 روز 10 روز، مرخصی یگان‌های پدافندی و انتظامی مناطق مهم به ازای هر 30 روز 7 روز و مرخصی در مناطق عادی به ازای هر سال 12 روز است.

به گفته جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح مدت این مرخصی به ازای هر 100 کیلومتر دوری از محل زندگی نیز یک روز اضافه می‌شود و علاوه بر این برای مسافت‌های بین 300 تا 600 کیلومتر نیز یک روز و بیش از 600 کیلومتر دو روز و حداکثر سه بار در سال مرخصی اضافه می‌شود.

وی گفت: اگر محل سکونت سربازی 300 کیلومتر تا یگان خدمت‌ وی فاصله داشته باشد علاوه بر سه روز مرخصی که به خاطر مسافت دریافت می‌کند یک روز نیز به عنوان درراهی به وی تعلق می گیرد که این مرخصی حداکثر تا سه بار تا پایان خدمت قابل تکرار است.

کمالی با تاکید بر اینکه مقررات اعلام شده پیرامون شرایط مرخصی سربازان از مهرماه امسال اجرایی شده است به ایسنا گفت: مرخصی کارکنان وظیفه به ازای خدمتی که قبلا انجام داده‌اند برابر مقررات قبلی محاسبه می‌شود و اضافه خدمتی به آنان تعلق نخواهد گرفت.

13. 3 کاربر از jacklondon110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Hamid_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان من موندم برای سرباز معلمی اقدام کنم یا همینطوری برم خودم رو الاف نکنم، مدرکم لیسانس کامپیوتر هست، اگر بخام برای سرباز معلمی اقدام کنم باید کلی صبر کنم و تاریخ آموزشیم میوفته اول تیر سال دیگه، چیزی که برام مهم هست اینه که توی دوران خدمت انقدر وقت آزاد داشته باشم که بتونم به کارهای خودم برسم که البته برای این کارها لپتاپ لازم دارم معنیش اینه که باید بتونم بعد از پایان ساعت اداری از پادگان یا هر جا خارج بشم و بتونم خونه ای چیزی بگیرم، به نظرتون سرباز معلمی ارزشش رو داره؟ با توجه به اینکه من زیاد آدم اجتماعی نیستم و عصبی هستم سر و کله زدن با بچه های کم سن و سال به نظر شما کار سختی نیست؟ و اینکه محیطهایی مثل سپاه زیاد با روحیات من سازگار نیست و برای همین سرباز معلمی هم اگر قرار بر امتحان عقیدتی از من گرفتن باشه هم فکر میکنم کارم ساخته هست از طرفی شنیدم برای سرباز معلم شدن بسیجی لازم هست و من ندارم ولی از آموزش پرورش شهرستان خودمون که پرسیدم گفتند بسیجی لازم نیست، اگر بدون امریه به سربازی برم به نظر شما ممکن هست روزانه وقت آزادی رو برای خودم داشته باشم؟
    Last edited by Hamid_m; 18-11-2012 at 14:57.

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

به گفته کمالی در همین راستا به منظور عادلانه‌تر شدن مرخصی تغییراتی در مقررات صورت گرفت که بر اساس آن مرخصی کارکنان وظیفه مستقر در مناطق جنگی، امنیتی و عملیاتی به ازای هر 45 روز 10 روز، مرخصی یگان‌های پدافندی و انتظامی مناطق مهم به ازای هر 30 روز 7 روز و مرخصی در مناطق عادی به ازای هر سال 12 روز است.
    یعنی یگانهای پدافند و انتظامی توی سال 84 روز ، بعد مناطق عادی توی سال 12 روز؟؟؟!!!
    خب این کجاش عادلانه است اونوقت؟...
    بعد یگانهای پدافند و انتظامی منظورش کجاست ، یکی دوجا رو مثال میزنید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 38 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 38 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •