به به سلام کورش عزیز
میبینم که روی صندلی داغ نشستی.
اکشال نداره من هم یه چندتا سوال بپرسم؟
1- فکر میکنی خوشبختی واقعی وجود داره؟ شاید بهتره بپرسم که واقعا خوشبختی وجود داره؟
2- ظاهرا خیلی به بچه ها علاقه داری! غیر از این بچت( آواتارت) بچه ی دیگه ای هم داری؟ دی:
3- گواهینامه داری؟
4- تا حالا با کسی دعوا کردی؟ کار به کتک کاری هم کشیده؟ البته انقدر بچه خوب و مهربونی هستی، من که بعید میدونم.
5- کنسرت بزرگداشت فردی مرکوری در چه تاریخی و کجا برگذار شد؟ چه خواننده هایی در اون بودند؟
6- پرنسس دایانا کی بود؟ ما که بالاخره نفهمیدیم آدم خوبی بود یا آدم بدی؟ شما فهمیدی؟ کدوم خواننده ی مشهور،دوست صمیمی پرنسسه؟
7- کنسرت بزرگداشت دایانا کی برگذار شد؟ کدوم خواننده ها در اون حضور داشتن؟
8- بیشتر اهل موسیقی ایرانی هستی یا خارجی؟
9- چرا معمولا برای دست آوردن هدف، باید چیزهای دیگه ای رو از دست بدیم؟ ( به عبارتی چیزی رو بدست نمیاری، مگر اینکه چیزای دیگه ای رو از دست بدی؟)
10- هدفت برای آینده چیه؟ یعنی زندگی ایده آلی که تو ذهنته چیه؟
11- اگه امکانش بود که در کنسرت تنها یک خواننده ( ایرانی یا خارجی فرق نمیکنه) شرکت کنی چه کسی رو انتخاب میکردی؟
12- تا بحال از این بازیا کردی؟!
فعلا دیگه نمیپرسم که خسته نشی
ممنون که به اینا جواب دادی![]()

.gif)

سلام گلم
شما جون بخواه
شاید من زندگی های زیادی ندیدم،ولی خب،تو هر زندگی ای وجود یه مشکل لازمه! اصلا" دروغ میگن که بچه نمک زندگیه! این مشکلاته که نمکه! خب باالاخره یه چیزی باید باشه تا مردم حلش کنن دیگه! اگه همیشه خوشبختی حاکم باشه که زندگی مسخره میشه! (چقدر جدی شدم یه لحظه! خودم کفم برید!).gif)

.gif)
.gif)
اون وقت میگی خسته نشی؟.gif)
.gif)
اهمیت زیادی نداره واسم