خوب بخش فنی اخرین بار ب من گفت حداکثر کاری ک میشه کرد کاهش پهنای بانده!حالا ب چ بهونه ای بهشون زنگ بزنم؟همش پاس کاری میکنن!اخه جالبه وقتی جفت چراغا خاموش میشه بعدش مودمو میکشم بازم تلفن نویز داره!![]()
خوب بخش فنی اخرین بار ب من گفت حداکثر کاری ک میشه کرد کاهش پهنای بانده!حالا ب چ بهونه ای بهشون زنگ بزنم؟همش پاس کاری میکنن!اخه جالبه وقتی جفت چراغا خاموش میشه بعدش مودمو میکشم بازم تلفن نویز داره!![]()
یکی از بچه ها به نام otfbax اگه اشتباه نکنم تو شیراز هستش و تو همین تاپیک هم هست.الان صبانت 12 مگ گرفته با سرعت دانلود شبانه خدا.میتونی ازش با توجه به اینکه هم استانی یا شایدم همشهری هستید راهنماییهای خوبی بگیری.از 10 صفحه قبل به اینطرف نگاه کنی پستهاشو پیدا میکنی.
Last edited by david-ebi; 11-07-2014 at 20:20.
شما یعنی وقتی که مودمتو کلا از سیستم خارج میکنی روی بوق تلفن نویز شنیدنی داری؟.یعنی صدای نویز رو توی بوق تلفن یا موقع مکالمه میشنوی؟اگه اینطوریه قطعا باید مشکل از سیمکشی داخلی باشه.به حساب اینطور مواقع اسپیلاتور مشکل رو حل میکنه ولیکن به حساباما همونطور که یکبار دیگه هم گفتم اگر از هیچ راهی نتیجه نگرفتی از طریق صبانت مرکزی تهران اقدام کن.مرکز مشهد خیلی ازشون حساب میبره و اونا خوب هم پیگیری میکنن.تجربه کردم این مطلبو.ایشالله موفق باشی و این جریان نویز لعنتی واسه همیشه برای همه حل بشه.90درصد این بدبختیا از کیفیت بد خطوط و اهمال کاری مخابرات و تجهیزات فرسوده و چینی آی اس پی ها هستش.
3تا خط تلفنه یکیشو کشیدم 2 تا اسپلینتر جدیدم گرفتم گذاشتم فایده نداره!یکی یکیم میکشم میزنم بازم نویز داره اونم وقتی مودم خاموشه!چ شماره هست؟ب کدوم بخشش بگم؟بعد نگه چرا ب خود مشهد نمیگید؟(تو نمایشگاه مشهد با نماینده تهران رفتم حرف زدم میخواستم بزنمش !گفتم چرا تعرفه هارو عوض میکنید !هرچی بخوان میزارن !الان 1 ماهه 3-5-25 گیگ!من الان مصرفم بیشتر از 10گیگ نیست مجبورم بیشتر پول میدم!اومد گفت سیاست صبانته!گفتم پس مشتری مداری چی!
)
این سیم کشی داخلی رو از کجا بفهمم مشکل داره؟ و چطوری رفعش کنم؟من تک تک تلفنام چک میکنم ولی بازم با اینکه مودم خاموش باشه نویز داشته!یعنی میشه گفت چون خط نویز داره نت قطع میشه واسه همین بیشتر تمرکزم رو مخابراته تا شرکت!
Downstream Upstream SNR Margin :18.0 30.0 db Line Attenuation :54.0 28.3 db Data Rate :1024 37 kbps Max Rate :4300 16676 kbps CRC :93 0
Last edited by hojjat74; 11-07-2014 at 20:36.
دوست من من بازم متوجه نشدم ببخشید بابت خنگیمیعنی شما الان موقعی که کلا مودمت خاموشه روی اون خط تلفنی که به اینترنت وصله صدای ویز ویز نویز رو موقع مکالمه یا اصلا موقع بوق آزاد میشنوی یا نه؟(شما سه تا خط تلفن داری یا سه تا دستگاه تلفن روی یک خط؟)بعدشم شما واسه حجم خوب چرا حجم کم نمیگیری بعد هر چی کم آوردی حجم اضافه بگیر تا مجبور نشی کلی پول گیگ اضافه بدی.شماره مستقیم صبانت مرکزی تهران:83853 (021) حتی یک قسمت داره که میتونی پیام صوتی واسه خود مدیر عامل شرکت بزاری.هم اون کار رو بکن و هم با اپراتور حرف بزن.
Last edited by david-ebi; 11-07-2014 at 21:25.
دوست من من بازم متوجه نشدم ببخشید بابت خنگیمیعنی شما الان موقعی که کلا مودمت خاموشه روی اون خط تلفنی که به اینترنت وصله صدای ویز ویز نویز رو موقع مکالمه یا اصلا موقع بوق آزاد میشنوی یا نه؟(شما سه تا خط تلفن داری یا سه تا دستگاه تلفن روی یک خط؟)بعدشم شما واسه حجم خوب چرا حجم کم نمیگیری بعد هر چی کم آوردی حجم اضافه بگیر تا مجبور نشی کلی پول گیگ اضافه بدی. مستقیم صبانت مرکزی تهران:83853 (021) حتی یک قسمت داره که میتونی پیام صوتی واسه خود مدیر عامل شرکت بزاری.هم اون کار رو بکن و هم با اپراتور حرف بزن.در ضمن اصلا از صبانت مشهد نترس.این کار رو بکنی تازه بیشتر هم به کارت رسیدگی میکنن.البته من به تهران که یکبار زنگ زدم خیلی تهدیدشون کردم و با توپ پر باهاشون صحبت کردم که اون یک جریان دیگه غیر از نویز بود.
Last edited by david-ebi; 11-07-2014 at 21:51.
باشه از اون دوستمونم میپرسم
من منظورم از اینجور تست هاس که دوستان میزارن
ream SNR Margin :18.0 30.0 db Line Attenuation :54.0 28.3 db Data Rate :1024 37 kbps Max Rate :4300 16676 kbps CRC :93 0
داداش من مشکل شمارو قبلا داشتم... وقتی مودم خاموش بود هم خط تلفن نویز داشت و هی خر خر میکرد..... به 117 زنگ زدم بعد از یک روز اومدن دم در خونه اول از سر خط تست کرد گفت اینجا که خر خر نداره و بهش پول دادم تا سیم کشی خونمو نگاه کنه... وسط راه تو جعبه تقسیم اپارتمان مشکل رو پیدا کرد و رفعش کرد.... شما مشکلت میتونه از این باشه... و اینو بدون 117 که زنگ بزنی اگه مشکل از اول خط باشه بدون هزینه اینکارو انجام میده اگه نه که میان ساختمونو چک میکنن... وضعیت من جوری شده بود که خطم رو 4 مگ هم همش نوز داشت و مودم ریست میشد .و.... بعد از اون خطم رو تونستم بیارم رو 6 مگ...
آخه ایشون رفته از سر خط هم تست کرده و بازم نویزش فرقی نکرده.این یعنی سیمکشی داخلی مشکلی نداره.اما اگر صدای خرخر و ویزویز روی مکالمه تلفنی دارند این یعنی نویز شدید بابت سیمکشی بد داخلی.
اگه بخوای حجم اضافه بگیری ضرره چون وقتی کلی میگیری ی مقداری تخفیف داده میشه مثلا 20گیگ 1ماه بگیری میشه 60تومن بخوای همون 20گیگ رو اضافه بخری میشه 80تومن! البته مثاله!امروز ک خوب بود خداروشکر ولی سرعتم افتضاحه!موقع بوق ازاد و مکالمه فرقی نداره ویز ویز داره! 3 تا دستگاه تلفنه ک رو هر 3 تاش نویز گیر هست!در واقع این طوری بگم بهتره:بعضی مواقع روی خطوط تلفن نویز میفته و خش خش میکنه واسه همینم شاید تا ساعت ها مودمم قطع باشه !چون مودمم تو اون لحظه قطع کردم پس خش خش بخاطر نت نبوده !و میخوام کاری کنم ک بتونم پهنای باند بیشتری رو بگیرم !حالا 117هم زنگ میزنم ببینم چی میگن
این وضعیت الانه ک ب سرخط وصله و تمام خطوط تلفن هم قطع کردم !امروز یک بار مودم قطع شد و روی تلفن نویز پیدا شد ولی با ریست مودم درست شد !ولی وقتی ک قطع میشه نت ام 100% حتی اگه مودم هم خاموش بشه بازم روی خط تلفن خش خش داره !هم این بعضی مواقع مشکلمه هم اینکه میخوام پهنای باند بیشتری رو ساپورت کنه خطم !حالا شما چ پیشهادی میکنید؟زنگ بزنم 117 یا حضوری برم مخابرات؟یا با شرکت دعوا کنم؟من پهنا باند 1 مگ جوابگوم نیست و میخوام دوباره رو 2 ببندن واسم !سرعتم نصف شده الان
راه حل برای بهبود خط و کاهش نویز برای گرفتن پهنای باند بهتر ارائه بدید ممنون میشم !فکر کنم مشکل نویز هم خود ب خود درست میشه
Downstream Upstream SNR Margin :16.9 29.5 db Line Attenuation :51.0 27.6 db Data Rate :1024 123 kbps Max Rate :4144 58960 kbps CRC :1 0
Last edited by hojjat74; 11-07-2014 at 22:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)