دوستان اگه من سرویس 1مگ نا محدود بگیرم سرعت دانلودم چقدر میشه؟
دوستان اگه من سرویس 1مگ نا محدود بگیرم سرعت دانلودم چقدر میشه؟
آقا یه سوال . سرویس من (POL-256-2G سه ماهه) 5 روز دیگه تموم میشه . الان از طریق تمدید اشتراک بخوام تمدید کنم در جا اضافه میشه یا چند ساعت طول می کشه ؟ راستی چرا برای POL-256-2G یک ماهه نداره و کمترینش 3ماهه هست ؟![]()
نمایندگیش میگه خبری نیست یعنی دروغ میگن ؟
اگه نامحدود 128 اینقدر عالیه من برم از لایزر به پارس کوچ کنم...
نظرتون چیه یعنی تا چند وقت دیگه سرعتش افتضاح نمیشه ....
کلا اونایی که پارس دارن نظرشو نراجه بع این isp چیه؟
نمی دونم . این لینک این مطلب هستش
دوستان بررسی کنید ببینید به کجا می رسیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان من هرچی تماس می گیرم چون روز تعطیله کسی جواب نمی دهد . حتی پشتیبانیم کسی نیست !
پارس آنلاین ، زیادی حجم کم می کنه : حدوداً 10 درصد بیشتر !
یعنی 1 گیگ مصرف کنی ، 1.1 گیگ حساب می کنه.
اینکه این سرویس، جوابگوی شما باشه یا نه ، بستگی به مصرفت در اون 3 ساعت داره (نوع وبگردیت).
در کل ، بعید میدونم کفافت رو بده.![]()
پارس سرعتش خوبه و روی 1-2 مگ می بنده.
اما بدی هایی هم داره دیگه !
بله به قول شما در جا اضافه میشهآقا یه سوال . سرویس من (POL-256-2G سه ماهه) 5 روز دیگه تموم میشه . الان از طریق تمدید اشتراک بخوام تمدید کنم در جا اضافه میشه یا چند ساعت طول می کشه ؟ راستی چرا برای POL-256-2G یک ماهه نداره و کمترینش 3ماهه هست ؟![]()
فقط کافیه یک بار دیسکانکت شی و دوباره وصل شی
اگه خبری نبود که توی سایتشون نمی زدن / همیشه همینطوری بوده دیگه یه اتفاق جدید که قراره بیفته بعد از اعلام عمومینمایندگیش میگه خبری نیست یعنی دروغ میگن ؟
چند ماهی طول می کشه تا اجرا شه
اینکه 128 اینقدر خوبه سرعت دانلودش فقط به خاطر اینکه خطشون شیر نشده هنوز و اولشهاگه نامحدود 128 اینقدر عالیه من برم از لایزر به پارس کوچ کنم...
نظرتون چیه یعنی تا چند وقت دیگه سرعتش افتضاح نمیشه ....
کلا اونایی که پارس دارن نظرشو نراجه بع این isp چیه؟
پارس آنلاین بعضی مناطق واقعأ عالیه
باید از کسایی که تو منطقه شما هستن بپرسین
جناب اون ١٠٠ مگ در حجم ١٠١ گيگ مربوط به اپلود هست!!بالاخره بايد يه چيزي اپلود بشه يا نه؟؟؟!!!![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)