یک سرویس نامحدود هست 512 که 1به4 ولی محدودیت زمانی داره کسی این سرویس خریده یا خبر داره چطور کلا سرویس 512 چطور بدوه یعنی 128 KB میده ؟!
یک سرویس نامحدود هست 512 که 1به4 ولی محدودیت زمانی داره کسی این سرویس خریده یا خبر داره چطور کلا سرویس 512 چطور بدوه یعنی 128 KB میده ؟!
شما کدوم شهری عزیز؟
شهرای بزرگ adsl مخابرات نامحدود بهترن.( البته چنتا از فامیلام میگن. مثلا یکیشون قزوین داره 256 دانلودش 40 هست )
Last edited by bina22; 28-09-2012 at 14:23.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
به شانستون بستگی داره!!! تازه گیا تعمیرات کردن و فک نکنم دیگه قطعی باشه ( امیدوارم!!!) من خودم 512 استفاده میکنم و تا حدودی راضیم.
دانلود شبانه شانس داشته باشی تا 80-90 میره.
بین adsl و مبین نمیدونم کدوم شهری هستید ولی اگه تو شهرای بزرگ هستید من 100 درصد adsl رو پیشنهاد میکنم.
بازم تحقیق کنید
من وضعیتم طوری هست که چندین شهر رو زیاد میرم. الان توی خونه خودم ۵۱۲ نامحدود ADSL دارم و راضیم (به نسبت ایران) ولی میخوام بدونم وضعیت وایمکس چطوریه؟ برای خارج از خونه یه سرعت مناسب بروزینگ و گهگاه دانلود متوسط داشته باشم کافیه. به نظرتون اشتراک مبین نت خوب هست واسه من؟ قطعی و مشکل حاد نداشته باشه و افت سرعت شدید در ساعات روز نداشته باشه. خلاصه بشه ازش این ور و اون ور استفاده کرد. در مقایسه با سرویس ایرانسل چطوریه دوستان؟
داداش هم قطعی طولانی داره هم قطعی های کوتاه تو هر روز و هم افت سرعت های شدید
Sent from my GALAXY S using Tapatalk 2
خداییش من که اینا رو ندارم
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
اين مطلب رو تو تاپيك ايرانسل هم گفتم .
ايرانسل و مبين نت هر دو سرويس اينترنت وايمكس ميدن ولي شرايطشون خيلي باهم فرق ميكنه
مبين نت يه شركت وايمكس سراسري هست و تقريبا تو اكثر شهرهاي مهم سرويس ارائه ميده بعلاوه اينكه سرويس شبانه رايگان هم داره.
در عوض ايرانسل شركتي هست كه فقط تو 6 استان اونم بطور محدودسرويس ميده. با اين حال تفاوت زيادي از نظر كيفيت
بين اين دو تا نيست. مطمئن باشيد اگه ايرانسل بخواد به اين وسعت جغرافيايي و اين تعداد يوزر اينترنت بده و تازه شبانه ش رو هم فعال كنه
وضعيت بهتري از مبين نت نخواهد داشت. (كما اينكه تو اين يه هفته اي كه سرويس شبانه محدود خودش رو راه انداخته افت كيفيتش رو ديديد.)
به دليل همين تعداد زياد كاربر هست كه تعداد شكايت كاربرها از مبين نت بيشتر از ايرانسل به چشم مياد. بغير از اين اگر دقت كنيد اكثر اين نارضايتي ها از
سرعت و كيفيت اينترنت رايگان شبانه است و تو روز معمولا ثبات كيفيت و سرعت خيلي بهتر هست
حالا شما مي تونيد بسته به مكان هايي كه رفت و امد داريد و كيفيت شهر محل زندگيتون و هزينه ها يكي از اين دو رو انتخاب كنيد
Last edited by arash59b; 28-09-2012 at 16:21.
وایمکس توی هر شهر و هر نقطه کیفیت یکسانی نداره
اما من بشخصه ازش راضیم هرچند یک ماهی منو اذیت کرد ولی خدارا شکر باز برگشته مث قبل شده و از کیفیتش رازی هستم
شب بین 80 -100 دانلودمه روزا هم 90-110 فکر کنم برای سرویس 512 من سرعت بدی هم نباشه
(گرگان هستم)
دوست من هم تهران 512 مخابرات داره، 70KB بهش دانلود میده، آقا 512 به کیلوبیته که میشه 64KBو اگه قرار باشه تقسیم بر 4 بشه میشه 16
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)