کسی از دوستان خبر دارند مشکل اخیر همارا چیه و کی حل میشه
در برخی از ساعات روز مثل همین الان یک پیج ساده هم با اینترنت 4 مگ باز نمیشه در حالیکه همین الان سرویس دیگه ای که از پارس آنلاین دارم بدون مشکل کار میکنه.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کسی از دوستان خبر دارند مشکل اخیر همارا چیه و کی حل میشه
در برخی از ساعات روز مثل همین الان یک پیج ساده هم با اینترنت 4 مگ باز نمیشه در حالیکه همین الان سرویس دیگه ای که از پارس آنلاین دارم بدون مشکل کار میکنه.
دوست عزیز دو هفته ای میشه که این مشکل برای همارا سیستم به وجود اومده و معلوم نیست این مشکل تا کی حل میشه . باز خوبه شما یه اینترنت دیگه ای دارید که باهاش کار کنید ، ما رو بگو که اصلا هیچ کاری نمیتونیم بکنیم و فقط باید حرص بخوریم و عذاب بکشیم .
اختلالات شدید در شبکه اینترنت کشور
به اطلاع کلیه مشترکین محترم میرساند اختلالات پیش آمده از دوشنبه گذشته بنا به اعلام شرکت ارتباطات زیرساخت (تامین کننده پهنای باند کشور) به دلیل قطعی فیبر نوری در مسیر های خارج از کشور (کشور گرجستان) بوده و بدلیل همزمانی با تعطیلات سال نو میلادی رفع آن زمانبر شده است که طی روزهای آینده رفع خواهد شد. بدینوسیله از کلیه مشترکین محترم بدلیل مشکلات پیش آمده در ارتباط اینترنت پوزش می طلبیم.
Last edited by smrbh; 06-01-2013 at 16:19.
سلام
اینجا کسی نوین نت استفاده میکنه؟سرویس 128 چقدر سرعت دانلود میده؟
۱۲۸ سرعت دانلودش حداکثر ۶۵ هست
که من هم ۱۲۸ داشتم هم ۲ مگ(البته پورتمو تا ۸ مگ باز کردم که سرعتم خیلی بیشتر از عادی بود)
ولی در کل ۱۲۸ ۶۵ تا سرعت و ۲ مگ ۲۸۰ تا
اگه پینگ متوسط اذیتت نکنه نوین نت خیلی عالیه![]()
عجب شبانه باحالی بود دیشب:(3.07 گیگ)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
???![]()
نویزگیر داره ...
نمیدنم مشکل از کجا میتونه باشه از وقتی شماره تلفن رو عوض کردیم ( مرکز مخابراتی ) این مشکل به وجود اومده ممکنه مشکل از مخابرات و پورت ها باشه ؟؟؟
امروز وضعیت به نسبت خوبه!
سرویس: Ultra مخابرات
ساعت 10:42 صبح
اینم دانلود شبانه (از ساعت 2.30 شروع شده!) :
![]()
Last edited by Mahdi.M; 07-01-2013 at 10:57.
سرویس ultra سرعتش 460 ثابته .؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)