تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1133 از 2365 اولاول ... 13363310331083112311291130113111321133113411351136113711431183123316332133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,321 به 11,330 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

والا عاقا دروغ چرا ... تا قبر آآ آآآ آآآآ آآآآ !
    کلا هیچ اطلاعاتی در زمینه قیمت و وسایل مورد نیاز ندارم ...
    مثلا نمیدونم اگه کلا آمپلی و ساب نخام بذارم و فقط باندام رو با باندای بهتر عوض کنم چقد تفاوت توی خروجی صدام میکنه ؟!
    کیفیت صدا همینقدر که یه مقدار از باندهای خود ماشین بیشتر بکشه بیس ها رو برام کافیه ...

با توجه به این شرایط شما بفرمایید که چه چیزهایی نیاز دارم و حدودا چقدر بودجه باید بذارم . تاکید میکنم که سیتم تصویری با مانیتور میخام.
    سپاس فراوان
    خوب ببین پخش های تصویری از 200 تومن شروع میشه تا ... چندین و چند میلیون
    یه چیز درست درمون بخوای باید بالای 1.500.000 برای پخش تصویری بدی و تازه به اون تنظیمات و کیفیتی که پخش صوتی داره نمیرسی
    به نظر من از فکر پخش تصویری بیا بیرون و یه پخش 8019 بگیر حدود 600 تومن و از تنظیمات و کیفیت صدا لذت ببر

برای اسپیکر اگه کیفیت و تفکیک صدا میخوای کامپاننت مناسب شما هست که یه چیز درست درمون از 350-60 شروع میشه به بالا
    و اگه بیس قوی میخوای بدون استفاده از ساب ووفر یه کواکسیال بیضی بگیر مثل DLS1073 که لامصب مثل ساب میکوبه حدود 430-50 تومن

آمپلی هم چیزی حدود 300 به بالا باید پاش پول بدی

اگه ساب ووفر بخوای از 250 به بالا ساب ووفر میشه آمپلیش هم حدود 350 به بالا

حالا شما آخر بودجه رو بگو تا کمکت کنم

سلام دوستان
    خواهشآ کمک کنید،بدجور بین دو مدل باند گیر کردم،یکی هرتز HCX 690 و دیگری DLS 1073،حالا سوال من از اساتید این است که کدام باند برای من مناسب تره؟من یک صدای نسبتآ با کیفیت با بیس قوی می خواهم.(چون قصد ندارم ساب ببندم)
    شما کدامیک را پیشنهاد می کنید؟
    اگر بخواهم از جای مطمئن بخرم از کجا بگیرم؟
    برای این باند کدام امپ را تهیه کنم؟(کنوود 7205،جی وی سی 8002 یا پاوونیر 5500)؟یا چیز دیگری را پیشنهاد می کنید؟
    پخش پاوونیر 2550 یا 6350 برای درایو کردن این باند مناسب هستند یا اگر نیستند لطفآ یک پخش مناسب هم معرفی کنید که قیمت پایینی هم داشته باشه.

من باشم DLS1073 رو میگیرم برای آمپش هم من باشم 8004 میگیرم خیال خودم رو راحت میکنم
    من 6350 داشتم خوب بود ولی هیچ کدوم به 7016 و خانواده محترمشون نمیرسه
    Last edited by Mohammadkiller; 06-07-2013 at 16:29.

2. 5 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من توی سیستم صوتی اصلا وارد نیستم..چند تا سوال داشتم..

1- اگه ساب بخوایم ببندیم حتما باید آمپ هم باهاش ببندیم؟

2-اگه یه پخش با 2 تا اسپیکر واسه عقب بخوام ببندم(اگه جواب سوال بالایی آره ست ساب نمیخوام) تا 400-500 میشه چیزی گرفت که صداش به طور محسوسی با اسپیکرای فابریک 111 فرق کنه؟ اگه آره یه چیزی تو این قیمت پیشنهاد بدین

داره خودمونی میشه hoomanhooman2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خوب ببین پخش های تصویری از 200 تومن شروع میشه تا ... چندین و چند میلیون
    یه چیز درست درمون بخوای باید بالای 1.500.000 برای پخش تصویری بدی و تازه به اون تنظیمات و کیفیتی که پخش صوتی داره نمیرسی
    به نظر من از فکر پخش تصویری بیا بیرون و یه پخش 8019 بگیر حدود 600 تومن و از تنظیمات و کیفیت صدا لذت ببر

برای اسپیکر اگه کیفیت و تفکیک صدا میخوای کامپاننت مناسب شما هست که یه چیز درست درمون از 350-60 شروع میشه به بالا
    و اگه بیس قوی میخوای بدون استفاده از ساب ووفر یه کواکسیال بیضی بگیر مثل DLS1073 که لامصب مثل ساب میکوبه حدود 430-50 تومن

آمپلی هم چیزی حدود 300 به بالا باید پاش پول بدی

اگه ساب ووفر بخوای از 250 به بالا ساب ووفر میشه آمپلیش هم حدود 350 به بالا

حالا شما آخر بودجه رو بگو تا کمکت کنم

من باشم DLS1073 رو میگیرم برای آمپش هم من باشم 8004 میگیرم خیال خودم رو راحت میکنم
    من 6350 داشتم خوب بود ولی هیچ کدوم به 7016 و خانواده محترمشون نمیرسه

برادر اول یه دنیا ممنون که اینجوری با حوصله جواب دادی ...

من حدود 1.5 (حالا یکم بالا پایین)میخام بذارم واسش ...با توجه به چیزایی که گفتی کلا دو راه به ذهنم میرسه:

اول اینکه یه پخش تصویری نسبتا خوب بگیرم ، و کلا تغییر باندا رو بیخیال شم ... که در این صورت اگه چیزی میشناسی که توی سورن ELX جاشه ممنون میشم بگی.

دوم اینکه این راهی که شما گفتی برم.
    که در این صورت یه پخش 8019 میخام که فک کنم اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (چه خوشگل هم هست ایول)
    دوتا(؟) باند DLS1073
    یه آمپ 8004 که فک میکنم این باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    (نمیخام ساب ببندم حوصله دنگ و فنگش رو ندارم)

با توجه به این قیمتایی که گفتی ، 600+2*450+300 = 1،800 هزیتش میشه .

غیر از اینا چیزی احتیاج ندارم ؟ و شما بنظرت با اینا به نتیجه نسبتا خوب میرسم ؟

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

من حدود 1.5 (حالا یکم بالا پایین)میخام بذارم واسش ...با توجه به چیزایی که گفتی کلا دو راه به ذهنم میرسه:

اول اینکه یه پخش تصویری نسبتا خوب بگیرم ، و کلا تغییر باندا رو بیخیال شم ... که در این صورت اگه چیزی میشناسی که توی سورن ELX جاشه ممنون میشم بگی.

که در این صورت یه پخش 8019 میخام که فک کنم اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (چه خوشگل هم هست ایول)
    دوتا(؟) باند DLS1073
    یه آمپ 8004 که فک میکنم این باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا اینجارو خوب اومدی
    پول اکسسوری و هزینه نصب هم فقط هست
    یه جفت کامپوننت هم اگه بتونی جلو ببند ردیفه

6. 3 کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه بچه های گل ... عاقا صورت مسئله برای یه سورن ELX اینه ، راهنمایی کنین ممنون میشم :

1- سیستم صوتی و تصویری با قابلیت پخش اکثر فرمتها
    2-کیفیت صدا در حد نرمال ( نیاز به بیس بالا و گوپز گوپز کردن ندارم ، در همین حد که صدا شفاف و واضح باشه )
    3- اگه مانیتور کشویی باشه که نیاز نباشه کنسول کنفیکون بشه خعلی بهتره
    4- لطفا تو پیشنهاداتون اینکه دقیقا چه چیزایی نیاز دارم + حدود قیمت و اینکه تو کنسول سورن جا میشه یا نه در نظر بگیرین ...
    5 - پیشاپیش سپاس
    سلام گلم. به قسمت دوستداران سیستمهای صوتی خوش آمدی
    1-تو سورن نمیدونم چه سایزی جا میشه فردا از نصابان سوال میکنم.ولی من Pioneer AVH-P4450 BT رو توصیه میکنم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فروشش 1.325.000 هست ولی من کمتر میتونم براتون بگیرم.(الان تماس داشتم متاسفانه این مدل تموم شده و جاش 5550 اومده.ولی رو سورن جا نمیشه. خیلی پخش خوبیه.شما باید 5450 این دش بگیری که مانیتورش میره داخل.قیمت هم 1350 هست.)
    در مورد بقیه قطعات اگر بخوایم دست بزنیم بهش مثل غده سرطانی باز میشه و هزینتون رو بالا میبره.
    شما تصمیم بگیرید که تصویری با اسپیکرهای فابریک یا پخش 1DIN و تغییرات تو اسپیکرها.
    سلام دوستان
    خواهشآ کمک کنید،بدجور بین دو مدل باند گیر کردم،یکی هرتز HCX 690 و دیگری DLS 1073،حالا سوال من از اساتید این است که کدام باند برای من مناسب تره؟من یک صدای نسبتآ با کیفیت با بیس قوی می خواهم.(چون قصد ندارم ساب ببندم)
    شما کدامیک را پیشنهاد می کنید؟
    اگر بخواهم از جای مطمئن بخرم از کجا بگیرم؟
    برای این باند کدام امپ را تهیه کنم؟(کنوود 7205،جی وی سی 8002 یا پاوونیر 5500)؟یا چیز دیگری را پیشنهاد می کنید؟
    پخش پاوونیر 2550 یا 6350 برای درایو کردن این باند مناسب هستند یا اگر نیستند لطفآ یک پخش مناسب هم معرفی کنید که قیمت پایینی هم داشته باشه.
    مسلما 1073 حجم BASS بالاتری داره.ولی درایو کردنش کمی مشکله.7205 به نظر من مناسبتره تو رنج قیمت پائین.پخشتون های ولتاژ هست دیگه؟
    سلام اقا حمید خوبی ؟
    خواستم بگم خسته نباشید
    دوستون داریم ما
    قربونت برم،پاینده باشی جوون کجائی پسر؟کم پیدائی؟از صدای MXC ها راضی هستی؟آمپلی نمیخوای بگیری براش؟
    منم دوست دارم گلم.موفق و پیروز باشی عزیز.
    یا علی
    من توی سیستم صوتی اصلا وارد نیستم..چند تا سوال داشتم..

1- اگه ساب بخوایم ببندیم حتما باید آمپ هم باهاش ببندیم؟

2-اگه یه پخش با 2 تا اسپیکر واسه عقب بخوام ببندم(اگه جواب سوال بالایی آره ست ساب نمیخوام) تا 400-500 میشه چیزی گرفت که صداش به طور محسوسی با اسپیکرای فابریک 111 فرق کنه؟ اگه آره یه چیزی تو این قیمت پیشنهاد بدین
    1-بله حتما.
    2-پخش 7016 که فردا باید قیمت بگیرم و یه جفت اسپیکر معمولی کن وود کار شما رو راه می اندازه(البته قیمتش حدود 640-50 میشه) ولی توقع بالائی از صدا نباید داشته باشیدا.گفته باشم.

دوتا(؟) باند DLS1073

آمپلیفایری که برادر محمد معرفی کردن. JVC AR 8004 هست.بسیار آمپ خوبیه نسبت به قیمتش.اینهم لینک(یه اشتباه تو Spec کردن. 4 تا 120 وات تو 4 اهم میده نه 150 وات) :
    قیمت دلارش رو ببینید520 دلار.اگر در دلار 3300 ضرب کنیم میشه به عبارتی 1.716.000 تومن.این آمپهای موجود همه خرید فبل هست لذا اگر شرکت بخواد جدید وارد کنه ..........
    دوستان خدمتتون عرض کنم که به علت کم یاب شدن آمپ 8004 فروشش از 420 که قبلا براتون میگرقتم به 450 افزایش یافته و در حال افزایش هست.
    Last edited by hamidR15; 06-07-2013 at 19:14.

8. 7 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hoomanhooman2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تا اینجارو خوب اومدی
    پول اکسسوری و هزینه نصب هم فقط هست
    یه جفت کامپوننت هم اگه بتونی جلو ببند ردیفه
    ممنون از راهنماییت، من این دکمه تشکر رو پیدا نمیکنم!!! دکمه تخلف هست فقط، شرمنده بچه ها میشم!

گلاب به روتون روم به تیفال این اکسسوری چیه؟
    و اون کامپوننت؟؟؟؟؟؟ کلا چی هست و مدل و برند خاصی رو پیشنهاد میکنی؟؟؟

شرمندم که دانشم در این زمینه در حد بچه ملخه
    Last edited by hoomanhooman2; 06-07-2013 at 19:09.

10. 3 کاربر از hoomanhooman2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از راهنماییت، من این دکمه تشکر رو پیدا نمیکنم!!! دکمه تخلف هست فقط، شرمنده بچه ها میشم!

اکسسوری شامل کابلهای برق و منفی برای آمپلیفایر،کابلهای RCA برای انتقال سیگنال از پخش به آمپلیفایر،تقسیم ها و... هست.
    کامپوننت تشکیل شده از یک جفت ووفر و یک جفت تیوتر که از طریق یک کراس اوور پسیو با آمپلیفایر مرتبط میشوند.کامپوننتها از نظر کیفیت صدا به مراتب از کواکسیالها بالاتر هستند.
    این ها ووفر/میدرنج ها هستند
    این هم تیوترها و کراس اوورها که داخل یه باکس پلاستیکی هستند.:
    دکمه تشکر (از دوستان البته) هم پائین مشخصاتتون هست.یه آیکون بی ادبی هم کنارش هست.
    Last edited by hamidR15; 06-07-2013 at 19:50.

12. 10 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان محض اطلاعات عمومی ، قویترین پخش صوتی یا همون هدیونیت چیه؟
    ایا این پخش های تصویری از نظر کیفیت صدا به پخش صوتیا نمیرسن؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اکسسوری شامل کابلهای برق و منفی برای آمپلیفایر،کابلهای RCA برای انتقال سیگنال از پخش به آمپلیفایر،تقسیم ها و... هست.
    دکمه تشکر (از دوستان البته) هم پائین مشخصات دوستی که میخواهید ازش تشکر نمائیدهست.یه آیکون بی ادبی هم کنارشه

15. 7 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان محض اطلاعات عمومی ، قویترین پخش صوتی یا همون هدیونیت چیه؟
    ایا این پخش های تصویری از نظر کیفیت صدا به پخش صوتیا نمیرسن؟
    دوست خوبم تو HU مطلبی به عنوان قویترین مطرح نمی باشد.بلکه با کیفیت ترین باید نامیده بشه.
    من به شخصه:
    1 کلاریون مدل HX-D3
    2-پایونیر p99
    خیلی دوست دارم.
    در زمینه قسمت دوم سوالتون باید عرض کنم،خیر.

17. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •