چقدر کاکا از کاپیتان رائول تعریف کرده
هر سئوالی که کردن ازش در باره حسش در مورد رئال
گفته افتخار میکنه از بازی کردن کنار رائول
بهش گفتن از بازی با رونالدو چه میگی
گفته خیلی خوبه ولی افتخار من بازی کنار رائوله
چقدر کاکا از کاپیتان رائول تعریف کرده
هر سئوالی که کردن ازش در باره حسش در مورد رئال
گفته افتخار میکنه از بازی کردن کنار رائول
بهش گفتن از بازی با رونالدو چه میگی
گفته خیلی خوبه ولی افتخار من بازی کنار رائوله
هدیه گاگو به کاکا
بالدانو مدیر ورزشی باشگاه مادریدی در صحبتهایی اعلام کرد که گاگو پیراهن شماره 8 را برای پوشیدن شماره 5 رها کرد و آن را به کاکا اختصاص دادیم.
![]()
سایت گل: خورخه بالدانو، مدیر ورزشی باشگاه رئال در اظهارنظری که شب گذشته انجام داد اعلام کرد که در آرژانتین پیراهن شماره 5 متعلق به بازیکنان خط میانی است و گاگو در اقدامی جالب توجه ترجیح داد تا در فصل بعد پیراهن 8 را به کاکا بخشیده و پیراهن شماره 5 را بر تن کند.
او در ادامه بیان کرد که زمانی که کاکا درمراسم معارفه رسمی اش در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو، با یونیفورم رئال و پیراهن شماره 8 این تیم که پیش از این به گاگو تعلق داشت، مقابل دوربینهای خبرنگاران ظاهر شد، موجبات تعجب بسیاری را فراهم کرد. او در این رابطه گفت:« گاگو نیز تمایل زیادی داشت تا بتواند پیراهن شماره 5 را بر تن کند، چرا که این شماره در آرژانتین مربوط به بازیکنان خط میانی است. به همین ترتیب هم کاکا تمایل زیادی داشت تا پیراهن شماره 8 را بپوشد.»
بالدانو ادامه داد که پیراهن شماره 5 پیش از این متعلق به فابیوکاناوارو بود. اکنون دو شماره پیراهن تیم مادریدی نیز آزاد شده است. یکی شماره 18 است که مربوط به روبن دلارد است که فصل آینده نیز نمی تواند به دلیل مشکلات جسمانی به زمین فوتبال بازگردد و شماره 9 که مربوط به خاویر ساویولا است که به تیم بنفیکا منتقل شده است.
جالبه خبرنگارهای مادریدی هم مچ بند سبز دارن!![]()
اگه میدونستم ایشون(nimax3d ) طرفدار شانسلوناس که جوابشو میدادم. البته بیخیال بزار دل اونام با آرشاوین خوش باشه
آره احمد منم قند تو دلم آب شد وقتی اخبار گفت فردا یه بازیکن بزرگ دیگه معرفی میشه !!
به نظرم ریبری هست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)