فعلا همینه دوست عزیز
باید صبر کنیم هیچی معلوم نیست
اگه خیلی عجله داری برو اورج بزن یا 100 بده دانگل بخر بازی جدیدا رو بتونی بازی کنی
فعلا همینه دوست عزیز
باید صبر کنیم هیچی معلوم نیست
اگه خیلی عجله داری برو اورج بزن یا 100 بده دانگل بخر بازی جدیدا رو بتونی بازی کنی
تا وقتی جیب مبارک جماعت حــکر پر نشه CFW نمیاد![]()
خیلی ممنون از راهنماییتون
به نظرتون من 100 بدم دانگل بهتره یا اینکه دستگامو بدم بره و بجاش xbox بگیرم؟؟؟؟
دانگل بازیا رو تا کی جواب میده؟؟؟ نحرمو دو هفته دیگه بازم یه ورژن جدید بیا
یه سوال دیگه هم داشتم اونم اینکه از اونموقع که ورژن دستگاهم رو کردم 3.55 ،دستگاه خیلی هنگ میکنه و چاره ای جز کشیدن از برق نداره ،چون وقتی هنگ میکنه دیگه هیچی کار نمیکنه (قبلا که 3.41 بود اصلا اینجور نمیشد)
و اینکه دیگه بازیای mortal kombat و little big planet رو هم دیگه نمیاره (این مشکل هم از موقعی که ورژن دستگاه رو آوردم بالا و شده 3.55 اینجوری میشه)
حلا چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوال اول رو تو بخش سوالات و راهنمایی های عمومی مطرح کنید..(فقط یه راهنمایی کوچولو کنم که با وضعیت فعلی برای کپی باز هاxboxبهتره )
چون دانگل با فریمویر کاری نداره و با استفاده از ebootهای مخصوص وstubاجرا میشه دقیقا معلوم نیست تا کی بازی هارو ساپورت کنه.تا زمانی که گروه بازی هارو بتونهfixکنه جواب میده.
شما از چهcfwای روی 3.55 استفاده میکنی؟
خیلی ممنون
من دادم مغازه دار واسم ورژن دستگاه رو آورد بالا ، خودم زیاد سردرنمیارم چی به چیه:(
فقط میدونم دارم با multiman بازیای کپی رو بازی میکنم
خوب از ورژن های خوبcfwاستفاده کن مثلrebugیاkmeaw.
توی پست اول اینجا کامل همه چیز رو توضیح دادم:
احتمالا با یهcfwنامناسب یا بد جیلبریک کرده
Last edited by s.j-rez; 13-01-2012 at 22:30.
دوست عزیز اون آدرس که گفتی تووش توضیح دادم ، توی کدوم بخشه؟
cfw قبلی رو چطوری پاک کنم؟این rebug رو از کجا بیارم؟ چطوری نصیش کنم؟میشه راهنماییم کنید
خوب
آها لینک اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
آره خدایی بریم همین فیفا رو بگیریم الان برش میدارن از سایتاهمینم غنیمته
اما من امید خاصی دارم به زودی -- میشه پلی 3
---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
راستی بچه ها جدیدترین ورژن مولتی من چنده؟
یکی لینکشو میذاره
سلام کنسول پلی استیشن 3 من هنگ کرده وسط بازی و الان دیگه برنامه ها رو باز نمیکنه چه کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)