سلام
لینک دانلود iXtreme LT برای دوستان علاقمند و حرفه ای:
و JungleFlasher v0.1.70:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
لینک دانلود iXtreme LT برای دوستان علاقمند و حرفه ای:
و JungleFlasher v0.1.70:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by alipsp; 28-01-2010 at 17:39.
کلا اگه خدا بخواد قراره یکی بخرم . تو ذوق ما نزن دیگه دلمون خوشه وسه خودمون![]()
الان دیگه همه دنبال وصل کردن دسته xbox360 به pc هستن
ولی جواب سوالتو نمیدونم
دستگاه معتبری هست تو ebay واسه فروش از این این دستگاه ها زیاده
این توضیحاتش توی یه سایت فروشه:
محتوای مخفی: Max Shooter
please delete
Last edited by shab_2008; 28-01-2010 at 18:14.
دسته های ps2 را من دیدم که بهش وصل میشه اما کامپیوتر را نمیدونم ولی اونم به احتمال زیاد میشه بهش وصل کرد
بله تائید میشه من چند وقت پیش یه ویدئو از همین وسیله دیدم که موس و کیبورد را بهش وصل کرده بودن و داشتن بازی میکردن بعدش هم دسته ps2 را بهش وصل کرد و با اون هم بازی کرد.
Last edited by shab_2008; 28-01-2010 at 19:35.
من خودم باهاش بازی کردم ، کار میکنه ولی اون طوری که ماوس و کیبورد واقعی هستند نیست .
به هر حال از دسته خود 360 واسه شخص اول بهتره .
اینم نظریه
ولی من به شخصه دقیق تر و راحت تر از کنترلر 360 برای بازی به خصوص fps ندیدم
اکثریت gamer ها هم همین نظر رو دارن
من بازی ها به خصوص shooter ها رو هم برای pc هم برای console میگیرم برای بررسی تخصصی
دوستان سوال راسته که LT جدید اومده؟
2)من الیتم رو با مشخصاتی که تو سایت نوشته بود مثل آمپر و ... چک کردم به نظر میرسه جاسپر هست و اینکه باید 2008 باشه چون رو جعبه اش عکس بازیه 007:quantom of solace هست وبعد شماره سریال دستگاه رو با چیزی که تو سایت خوندم چک کردم و فهمیدم درایوشم hitachi هست حالا میخوام بدونم با این مشخصات LT جدید اومده؟
ممنون
LT اومده فقط هم برای Lite-on هست فعلا
درایو شما هم 90 درصد lite-on هست چون hitachi خیلی وقته دیگه تولید نمیشه
ولی من به شخصه دقیق تر و راحت تر از کنترلر 360 برای بازی به خصوص fps ندیدم
این رو قبول ندارم ، چون اگر درست بود رنگ و وارنگ ماوس ها و کیبورد های مخصوص بازی های شخص اول تولید نمیشد ، همه میرفتن با همون جوی پد بازی میکردند . بازی شخص اول برای ماوس طراحی شده نه جوی پد .اکثریت gamer ها هم همین نظر رو دارن
منم کلا با شخص اول حال نمیکنم ، هر وقت بازی میکنم سر گیجه میگیرم . شخص سوم بهترهمن بازی ها به خصوص shooter ها رو هم برای pc هم برای console میگیرم برای بررسی تخصصی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)