تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1132 از 1547 اولاول ... 132632103210821122112811291130113111321133113411351136114211821232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,311 به 11,320 از 15470

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

واقعا نمیصرفه باز باید ی کمپینی چیزی در بیاد یا بریزیم رو اینستای شاتل به فحش بکشیم؟
    من برج بعد اینترنت باید تمدید کنم بخدا همین ۵۵ تومنی که بابت ۸ مگ اینترنت دارم میدم کلیه! و خیلی زیاده از ی طرف دلمم نمیاد این پینگ و اینترنتی ک کیفیتش تو مرکز ما خوبه بهم بخوره ! و کوچ کنم سمت یه اپراتور دیگه !
    یعنی چی خدایش حجم اینترنتم نصف شه سرعتم نصف شه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

من واقعن متوجه نیستم چرا پروفایل گیم رو برای سرویس ۱۶ مگ ارائه نمیکنن - من چندبارم سوال کردم ازشون میگن در دست بررسی هست اما ....

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من واقعن متوجه نیستم چرا پروفایل گیم رو برای سرویس ۱۶ مگ ارائه نمیکنن - من چندبارم سوال کردم ازشون میگن در دست بررسی هست اما ....
    منم سر این موضوع یک سالی هست که یاهاشون داستان دارم، البته چندین سال هم بود فقط بخاطر همین موضوع از شاتل سرویس نمیگرفتم، اما الان که سرویس شاتل 16 مگ گرفتم با اینکه 20 میلی ثانیه بخاطر گیم ندادن با دیگران اختلاف داره و بیشتر و ضعیف تر کار میکنه اما در مجموع بخاطر نداشتن نوسان و نداشتن قطع و وصلی راضی هستم با اینکه سرویس گیم نمیدن

4. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه malthael's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

درخواست فسخ تو قسمت شاتل هست , من از اونجا زدم , ببینم چی میشه
    سلام
    من دو هفته پیش قبل از این افزایش قیمت ها به دلیل کمبود پهنای باند 24 ساعته و کم بودن حجم درخواست تخلیه رو به صورت آنلاین فرستادم .که از همون اطلاعات درخواستی تو فرمش هم معلوم بود که به این راحتی ها نمیخوان تخلیه کنند . یه دلیل دیگه برای تخلیه هم نویز و کشش پایین خط بود .من رو این خط از های وب و فن آوا 12Mb رو بدون مشکل داشتم ولی با شاتل رو 8Mb قطعی داشتم که شاتل هم طبق معمول میگفت ما مشکلی نداریم . بعد از دو روز با من تماس گرفتن که چرا سرویس رو تمدید نکردی ؟!! که گفتم من که درخواست تخلیه خط رو دادم ! 10 روز شد و خط تخلیه نشد ،منم صبح شنبه یه شکایت تو 195 نوشتم . ساعت 5 عصر از شاتل استان با من تماس گرفتن که چرا میخوای تخلیه کنی ! فرداش یعنی یکشنبه هم از شاتل تهران و نمایندگی شهرمون با من تماس گرفتند و خلاصه ساعت 10 صبح درخواست تخلیه رو فرستادند و یه یکی دو ساعت بعد هم خط تخلیه شد !
    طبق تجربه من این شرکت به صورت عمدی اصلا اهمیتی به درخواست های تخلیه خصوصا درخواست های آنلاین نمیده در حالی که خیلی راحت میتونه در کمتر از یک روز به درخواست شما رسیدگی کنه . پس چون طبق آخرین مصوبه درخواست وصل و تخلیه باید 24 ساعت طول بکشه بعد از گذشت یک روز حتما در سایت 195 ازشون شکایت کنید وگرنه اصلا خط رو تخلیه نمی کنند مگه اینکه تو اون مرکز کمبود پورت داشته باشن و بخوان پورت شما رو به کس دیگه ای بدن . من حتی چندین ماه قبل برای استفاده از جشنواره یه شرکت دیگه درخواست تخلیه رو از طریق نمایندگی دادم ولی بعد از 10 روز خطم تخلیه نشد و ظرفیت اون شرکت هم تو مرکز ما پر شد و مجبور شدم دوباره تمدید کنم !!! با این قیمت های جدید هم که دیگه اصلا ارزش نداره از این دزدها سرویس بگیری . حالا رفتم یه شرکت دیگه و خطم دوباره بدون هیچ تغییری 12Mb رو بدون مشکل جواب میده .

6. 2 کاربر از malthael بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Sorrow_X's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2019

پيش فرض

سلام
    من دو هفته پیش قبل از این افزایش قیمت ها به دلیل کمبود پهنای باند 24 ساعته و کم بودن حجم درخواست تخلیه رو به صورت آنلاین فرستادم .که از همون اطلاعات درخواستی تو فرمش هم معلوم بود که به این راحتی ها نمیخوان تخلیه کنند . یه دلیل دیگه برای تخلیه هم نویز و کشش پایین خط بود .من رو این خط از های وب و فن آوا 12Mb رو بدون مشکل داشتم ولی با شاتل رو 8Mb قطعی داشتم که شاتل هم طبق معمول میگفت ما مشکلی نداریم . بعد از دو روز با من تماس گرفتن که چرا سرویس رو تمدید نکردی ؟!! که گفتم من که درخواست تخلیه خط رو دادم ! 10 روز شد و خط تخلیه نشد ،منم صبح شنبه یه شکایت تو 195 نوشتم . ساعت 5 عصر از شاتل استان با من تماس گرفتن که چرا میخوای تخلیه کنی ! فرداش یعنی یکشنبه هم از شاتل تهران و نمایندگی شهرمون با من تماس گرفتند و خلاصه ساعت 10 صبح درخواست تخلیه رو فرستادند و یه یکی دو ساعت بعد هم خط تخلیه شد !
    طبق تجربه من این شرکت به صورت عمدی اصلا اهمیتی به درخواست های تخلیه خصوصا درخواست های آنلاین نمیده در حالی که خیلی راحت میتونه در کمتر از یک روز به درخواست شما رسیدگی کنه . پس چون طبق آخرین مصوبه درخواست وصل و تخلیه باید 24 ساعت طول بکشه بعد از گذشت یک روز حتما در سایت 195 ازشون شکایت کنید وگرنه اصلا خط رو تخلیه نمی کنند مگه اینکه تو اون مرکز کمبود پورت داشته باشن و بخوان پورت شما رو به کس دیگه ای بدن . من حتی چندین ماه قبل برای استفاده از جشنواره یه شرکت دیگه درخواست تخلیه رو از طریق نمایندگی دادم ولی بعد از 10 روز خطم تخلیه نشد و ظرفیت اون شرکت هم تو مرکز ما پر شد و مجبور شدم دوباره تمدید کنم !!! با این قیمت های جدید هم که دیگه اصلا ارزش نداره از این دزدها سرویس بگیری . حالا رفتم یه شرکت دیگه و خطم دوباره بدون هیچ تغییری 12Mb رو بدون مشکل جواب میده .
    الان کدوم شرکت رفتی شما ؟

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

همه چی ک گرون شده اینم روش

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

همه چی ک گرون شده اینم روش

حقوقت از کجاس رفیق؟
    پولی ک میگیری هم به اون نسبت میره بالا مگ؟

10. 3 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    این فسخ قرارداد چرا شماره حساب بانک ملی میخواد ؟
    حضوری برم برای تخلیه چند روزه تخلیه میکنن ؟
    Last edited by MmARxX; 01-05-2019 at 20:02.

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

سلام
    این فسخ قرارداد چرا شماره حساب بانک ملی میخواد ؟
    حضوری برم برای تخلیه چند روزه تخلیه میکنن ؟
    برای باقی هزینه سرویس احتمالا!

حضوری و غیر حضوری بعد اینکه نامه تخلیه رو ارسال کنند یک روز!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

من سرویسم سه ماهست هنوز 80 روز ازش مونده اگه بخام تخلیه کنم قبول میکنن یا باید تا پایان دوره صبر کنم ؟

پولش رو هم بهم میدن یا میسوزه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •