تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1132 از 1320 اولاول ... 132632103210821122112811291130113111321133113411351136114211821232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,311 به 11,320 از 13198

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

پروفشنال saeexx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

سلام
    دو صفحه پیش فکر‌کنم، یکی سوال کرده بود
    و یکی جواب داد مدل بعدیش مودم بدیه
    اره اون جواب رو من دادم
    یکی از دوستانم مدل جدیدترشو داشت مدلی که صفحه نمایش داشت و اذیتش میکرد اخر هم فروخت
    چیزی نمونده که بتونم با امتیاز و هزینه کم بخرمش
    فکر کنم منطقی باشه اینجوری خریدش

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام... دانلود 1 تا 11 برای هفتگی و ماهانه به چه صورت هست؟
    مثلا هفتگی زده 150 گیگ یعنی 150 گیگ تقسیم بر 7 روز میشه روزی 21 گیگ بیشتر نمیشه دانلود کرد؟
    یا منظورش اینه هر شب 1 تا 11 150 گیگ میده؟
    * ماهانه هم همینطوره؟ کل ماه فقط 450 گیگ میشه دانلود کرد یا هر شبش تا 450 گیگ بازه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام... دانلود 1 تا 11 برای هفتگی و ماهانه به چه صورت هست؟
    مثلا هفتگی زده 150 گیگ یعنی 150 گیگ تقسیم بر 7 روز میشه روزی 21 گیگ بیشتر نمیشه دانلود کرد؟
    یا منظورش اینه هر شب 1 تا 11 150 گیگ میده؟
    * ماهانه هم همینطوره؟ کل ماه فقط 450 گیگ میشه دانلود کرد یا هر شبش تا 450 گیگ بازه؟
    دوست عزیز در هفته گذشته بیش از ۱۰ بار در صفحات قبل توضیح دادبم چرا انقدر سوال تکراری میپرسید؟ یه سرچ ساده نمیتونید بکنید؟ ۱۵۰ گیگ مصرف منصفانه یعنی به محض دانلود ۱۵۰ گیگ شما اتصالتون قطع نمیشه چون نا محدود هستید اما سرعت سرویستون چندین برابر کاهش پیدا میکنه تا قوانین اس-ال-ای رو زیر پا نگذارید

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. 2 کاربر از BPNIROU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان همراه عنتر گویا کلیه هدیه هاش رو قطع کرده
    یه سیم دارم هنوز یوسیم نکردم همراه من نصب کردم1گیگ رو نداد پیغام اومد که قبلا گرفتی ولی من تابحال فعال نکردم!!!

6. این کاربر از mr1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان من یه سرویس 10 گیگ همراه اول 6 ماهه دارم که امشب تموم میشه. بعد رزروش رو هم زده بسته بلند مدت 10 گیگابایت 38000 هزار تومان یعنی همین بسته ای که 6 ماه پیش خریدم رزروشه. این بسته قدیمیه و دیگه توسط همراه اول ارایه نمیشه. اگر اینو بذارم تمدید بشه ایا دانلود رایگان 3 تا 7 که قبلاً همراه اول داشت براش فعاله یا نه؟ کسی تا حالا مشابه این رو امتحان کرده؟

8. این کاربر از dokhtarak_e_darya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من یه سرویس 10 گیگ همراه اول 6 ماهه دارم که امشب تموم میشه. بعد رزروش رو هم زده بسته بلند مدت 10 گیگابایت 38000 هزار تومان یعنی همین بسته ای که 6 ماه پیش خریدم رزروشه. این بسته قدیمیه و دیگه توسط همراه اول ارایه نمیشه. اگر اینو بذارم تمدید بشه ایا دانلود رایگان 3 تا 7 که قبلاً همراه اول داشت براش فعاله یا نه؟ کسی تا حالا مشابه این رو امتحان کرده؟
    خیر دوست عزیز دیگر در ساعات مورد نظر دانلود رایگان نخواهد بود

10. این کاربر از BPNIROU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خیر دوست عزیز دیگر در ساعات مورد نظر دانلود رایگان نخواهد بود

دوست عزیز می‌دونم اون طرح دانلود رایگان برای بسته های جدید وجود نداره دیگه ولی برای بسته های قدیمی هنوز برقراره و افرادی که از قبل دارن هنوز میتونن از 3 تا 7 رایگان دانلود کنن. سوال منم همینجاست از اونجا که این طرح 10 گیگ 6 ماهه مبلغ 38000 تومان مال قبله میخوام بدونم اگر الان فعال بشه ایا اون دانلود رایگان 3-7 رو داره یا نه طبق مشخصات بسته های جدید فعال میشه. سوال اینه

پروفشنال ashkan22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیز می‌دونم اون طرح دانلود رایگان برای بسته های جدید وجود نداره دیگه ولی برای بسته های قدیمی هنوز برقراره و افرادی که از قبل دارن هنوز میتونن از 3 تا 7 رایگان دانلود کنن. سوال منم همینجاست از اونجا که این طرح 10 گیگ 6 ماهه مبلغ 38000 تومان مال قبله میخوام بدونم اگر الان فعال بشه ایا اون دانلود رایگان 3-7 رو داره یا نه طبق مشخصات بسته های جدید فعال میشه. سوال اینه
    دقیقا منم همین سوالو دارم و مال منم یه مدت دگه تموم میشه اگه به نتیجه ای رسیدی اطلاع بدید لطفا

تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تکرار میکنم وقتی بسته شما به پایان رسید دانلود رایگان شما تمام میشه و ارتباطی به این موضوع نداره که بسته رزرو داشتید برای تمدید، برای بار چندم میگم خیر نامحدود ندارید

تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دقیقا منم همین سوالو دارم و مال منم یه مدت دگه تموم میشه اگه به نتیجه ای رسیدی اطلاع بدید لطفا
    نیاز به نتیجه نیست به محض به پایان رسیدن بسته شما دانلود رایگان شما به اتمام میرسه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •