راست میگه حق داره به سودش فکر کنه ولی نباید اصلا به مشترکش فکر کنه ؟ ظاهرا این شرکتا به همه چیز فکر میکنن جز راحتی مشترک![]()
راست میگه حق داره به سودش فکر کنه ولی نباید اصلا به مشترکش فکر کنه ؟ ظاهرا این شرکتا به همه چیز فکر میکنن جز راحتی مشترک![]()
دوستان این نت 4G نظرم رو جلب کرده و حالا قبل از اینکه اقدام کنم یک چند تا سوال براک پیش اومده که ممنون میشم دوستان یک راهنمایی بکنن . (تهران هستم - سمت پاسداران)
-من قصد خرید مودم 4G رو دارم .
ایا امکان فعال کردن بسته های اینترنت همراه مثل نامحدود 2-8 بامداد (1 روزه و 7 روزه) روی این مودمها هست؟. در کل میخوام بدونم کدوم بسته ها رو روی این مودم ها 4G میشه استفاده کرد؟
کدام یک از مودمهای موجود 4G کیفیت بهتری نسبت به بقیه دارند ؟ (از نظر انتن دهی و ....)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افزایش بی دلیل تعرفه: طمع کاری یا تنش زایی؟
(به روز رسانی شد)
تا 60 درصد گران شد* هزینه فعالسازی طرح قرمز تک ستاره روزانه از 500 به 700 تومان تغییر یافت. (#1*3*3*555*)
40% گران شده* هزینه فعالسازی طرح قرمز تک ستاره هفتگی از 2.500 به 4.000 تومان تغییر یافت. (#4*1*3*555*)
60% گران شده* هزینه فعالسازی طرح قرمز تک ستاره ماهانه از 9.000 به 12.000 تومان تغییر یافت. (#5*2*3*555*)
33% گران شدهاین طرح مختص مشترکین اعتباری است و با فعالسازی آن، مکالمات شما با تعرفه ذیل محاسبه خواهد شد:
* از 7 صبح تا 1 بامداد: تماسهای داخل شبکه 599 ریال/دقیقه
* از 1 بامداد تا 7 صبح: تماسهای داخل شبکه به مدت 120 دقیقه رایگان (دقیقه 120 به بعد 599 ریال/دقیقه)
* تماس با سایر خطوط در تمامی ساعات: 919 ریال/دقیقه
* هزینه پیام کوتاه: مطابق طرح پایه ثانیه ای اعتباری
جشنواره نوروز ایرانسلی برای مشترکین دائمی (آی سیم)* بسته پیام کوتاه نامحدود داخل شبکه (2 تا 15 فروردین):
سقف پیام ارسالی: 10.000 پیام/هزینه فعالسازی: 1.000 تومان
نحوه فعالسازی: #3*2*555*
بلافاصله پس از ثبت درخواست، مبلغ مورد نظر به حساب مشترک منظور شده و بسته مربوطه فعال می شود. توجه نمایید هیچ پیام کوتاه تاییدی برای شما ارسال نخواهد شد و اگر مجددا کد دستوری مربوطه را وارد کنید، هزینه بسته مجددا به حساب شما منظور خواهد شد؛ بنابراین کد دستوری مربوطه را فقط یکبار وارد نمایید.
* شرکت در قزعه کشی سرویس وفاداری ایرانسل:حدنصاب لازم برای شرکت در قرعه کشی: 500 امتیازهر دقیقه مکالمه داخل شبکه 4 امتیازهر پیام کوتاه داخل شبکه 1 امتیازتوجه نمایید مکالمات و پیامهای کوتاه خارج شبکه، امتیازی ندارد. همچنین هر دقیقه تماس با خطوط پشتیبانی ایرانسل (700 و 900)، 4 امتیاز خواهد داشت. در ضمن پیامهای ارسالی در قالب بسته پیام کوتاه نامحدود فاقد امتیاز است.جهت مشاهده امتیاز کسب شده، کد دستوری #1*310* را شماره گیری نمایید.
بسته اینترنت روی سیم کارت فعال میشه نه روی مودم،
شما برای سیمکارتتون بسته رو فعال کنید بعد اون سیمکارت رو روی هر مودم یا گوشی خواستید بیندازید و استفاده کنید!
اینجا سرعت سرور خارجی به شدت افتضاح شده در حد چند کیلوبایت دانلود میکنه
داخلی تا 500 میره
فعلا که داریم دورش میزنم وگرنه همین p30 هم باز نمیشه
منظورتون از اینجا حتما C:\Program Files هست؟
این بسته 10هزار اس برای مشترکین دایمی کدوم دردشون را دوا میکنه؟ شرکت فکر کرده ما گوشامون درازه؟ گاهی وقتو کفر ادمو درمیارن...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
خدایی سرعت توی شمال کشور عالیه
من الان تنکابن هستم
داخل شهر انتن خوبه. چه 4 جی چه 3جی. ولی مسافت که بیشتر میشه آنتن از دست میره. خونه من الان با مرکز شهر خیلی فاصله داره جوری که سیگنال 3جی کلا قطع میشه ولی 4جی سیگنال خودش رو حفظ میکنه .لی تا دم در خونه که میام 1یا 2 انتن میمونه ازش. یعنی سیگنال بالای 110 میره روی 4جی ولی با این حال سرعت عالیه. با سیگنال بالای 110 سرعت از سرور داخلی 300-400 و سرور خارجی 400-500 هستش.
چون سیگنال ضعیف میشه خودش خودکار میره روی 2جی ولی شبکه رو تنها روی 4جی قفل میکنم تا به زور روی همون نگهش دارم. الان گوشی رو دم پنجره قرار دادم واسه وقت هایی که داخل خونه هستم و بیرون نمیرم. واسه سه چهار روز ارزش نداره فعلا بخوام واسه مودم هزینه کنم
پینگ با اینکه 120-160 هستش ولی صفحه بسیار سریع بارگذاری میشه. پینگ شب حتی 2 رقمی هم میشه
هههه شرمنده منظورم بندرعباسه، پرشین گلف
البته الان سرعت از داخلی تا 1M هم داره میره 3G
Last edited by starpars; 22-03-2015 at 16:47.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)