تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1132 از 1185 اولاول ... 13263210321082112211281129113011311132113311341135113611421182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,311 به 11,320 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

سلام اتقیا خانم
    نمی دونم شاگیا از مارلی رو تست داشتید یا نه؟ چند روز پیش میزبان سمپل اورجینالش بودم. رایحه اصلی اش عود هست ولی تا دو ساعت اول یه کار چوبی عالی هست اونجا هم سدار و وتیور با هم یه کار تلخ و جالب رو میسازن، اگه از بوی چوب سدار موجود در سدرو خوشتون میاد شاگیا رو هم می پسندید با این تفاوت که کیفیت نت های مارلی یک سرو گردن بالاتر از سولو سدرو هستند.
    بعد از دو و نیم ساعت تبدیل به یه کار عوودی صرف میشه، با اینکه اصلا میونه خوبی با عود ندارم ولی رایحه چوبی با کیفیت اش ادم رو وسوسه می کنه.

پ.ن:
    سولو رو چند قیمت گرفتید؟

Sent from my iPad using Tapatalk
    Last edited by arash59b; 24-09-2015 at 18:19.

2. 3 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام اتقیا خانم
    نمی دونم شاگیا از مارلی رو تست داشتید یا نه؟ چند روز پیش میزبان سمپل اورجینالش بودم. رایحه اصلی اش عود هست ولی تا دو ساعت اول یه کار چوبی عالی هست اونجا هم سدار و وتیور با هم یه کار تلخ و جالب رو میسازن، اگه از بوی چوب سدار موجود در سدرو خوشتون میاد شاگیا رو هم می پسندید با این تفاوت که کیفیت نت های مارلی یک سرو گردن بالاتر از سولو سدرو هستند.
    بعد از دو و نیم ساعت تبدیل به یه کار عوودی صرف میشه، با اینکه اصلا میونه خوبی با عود ندارم ولی رایحه چوبی با کیفیت اش ادم رو وسوسه می کنه.

پ.ن:
    سولو رو چند قیمت گرفتید؟

من یذره با عود مشکل دارم ولی قطعا به تست می ارزه
    خیلی ممنونم بابت معرفی

والا دقیقش یادم نیست اگر اشتباه نکنم ۲۸۰بود...
    البته یک دوستی دارم که هرعطری رو میتونن زیر قیمت بازار برام تهیه کنند اگر بخوام بگیرم حتما به ایشون میسپارم...

- - - Updated - - -

سلام اتقیا خانم

پ.ن:
    سولو رو چند قیمت گرفتید؟

من یذره با عود مشکل دارم ولی قطعا به تست می ارزه
    خیلی ممنونم بابت معرفی

والا دقیقش یادم نیست اگر اشتباه نکنم ۲۸۰بود...
    البته یک دوستی دارم که هرعطری رو میتونن زیر قیمت بازار برام تهیه کنند اگر بخوام بگیرم حتما به ایشون میسپارم...

4. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

لطفا يه مام مردونه با بوي گرم واسه فصول سرد معرفي كنيدبوش جالب باشه
    سلام
    امپر جدیدا مام هم زده تو بازار دیدم
    رایحه ها همون رایحه عطر هاست به عنوان مثال لجند قهوه ای رایحه سیلور سنت داره(قیمت رو خبر ندارم ولی نباید گرون باشه)

6. 5 کاربر از mehryar1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shervin1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

خنک کردن رایحه ی هل و زنجبیل؟ این کار فقط از برندهایی همچون هرمس بر می آید.
    آن ژاغدن آپروس لاموسن
    Un Jardin Apres La Mousson
    سومین عطر از سری آن ژاغدن های هرمس ساخته شده توسط طراح زبده و ماهر این برند ژان کلود الناست که برخلاف معمول رایحه ی هل در اغلب عطرها، ما در این کار با رایحه ای خنک از این ماده ی خوشبو مواجه هستیم.
    همچنین رایحه ی زنجبیل و مقداری ادویه جات در کنار هل به وضوح مشخص است. وضوح خاصی که فقط در عطرهای این برند، محسوس است که با استشمام عطر گویا ماده ی اصلی به کاررفته در عطر را در دست گرفته و میبویید.
    رایحه ی عطر خطی اما مفرح و نشاط بخش است. این کار چوبی ادویه ای تداعی کننده ی باران های موسمی هند است که خنکای آن، به خوبی، حال و هوای بارانی را به ما القا میکند.
    حالا دوست داران عطر گرم هل و زنجبیل، حتی در گرمای تابستان نیز می توانند عطر این مواد مورد علاقه ی خود را بدون ذره ای گرما و سنگینی با هاله ای خنک و دلپذیر در کنار خود داشته باشند و لذت ببرند.
    قیمت 100 میل حدود 250000

Last edited by shervin1996; 25-09-2015 at 14:24.

8. 4 کاربر از shervin1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

Gris Clair Serge Lutens
    عطری ساده با رایحه خطی و بوی غالب تونکا و لاوندر
    تقریبا در تمام مدت ترکیب این دو کار غالب هست. گرمی تونکا نسبتا ملایم هست شاید بخاطر ترکیب با لاوندر و زنبق باشه نتیجه اش باعث شده که با یه کار یونی واقعی طرف باشیم. شاید بشه گفت بعد از یک ساعت کفه ترازو بیشتر به سمت یه کار زنانه میل داشته باشه البته برای برندی که کاری مثل امبرسلطان رو برای زنان معرفی میکنه این یکی خیلی ملایم حساب میشه.

رایحه دوست داشتنی داره ولی تک، خاص و جدید نیست تا ۴ ساعت پخش و بعد از ۱۲ ساعت هم هنوز میشه اثری ضعیف ازش را روی پوست حس کرد

-——-———-
    مدتی پیش تستی رو جاغدن نیل از هرمس داشتم مثل بقیه کارهای این برند و همونطور که دوستان اشاره کردن نت های این کار هم طبیعی و زیبا بودن فکر کنم تنها در تولیدات هرمس باشه که ادم براحتی می تونه مثل یک قطعه موسیقی تک تک نت های رو یکی بعد از دیگری تا انتهای کار حس کنه. ماندگاری و پخش بیش از ۲ ساعت نخواهد بود ولی هنوز نفهمیدم چرا باید برای عطری اینهمه هزینه کنم تا لباسم بوی طبیعی هویج و گوجه بده!

Last edited by arash59b; 25-09-2015 at 15:51.

10. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

آرش عزیز راستش من این هزینه رو انجام دادم اما علت
    خب راستش برای عطرهای معمولی بله قبول دارم ارزش هزینه رو با این رایط ماندگاری و پخش پایین نداره
    اما برای من بازی نت ها و تغییر رایحه جالب خیلی دوست داشتنیهخصوصا اگر هرمس باشه و در این شرایط نیل و ویاژ ارزشمند هستند از لحاظ خرید
    ولی خب عقاید متفاوته مثلا آلین تری ماگلر بیش از یک روز میمونه و از چند متری پخش میشه اما به جرات میگم ۱۰ تومن هم بخاطرش هزینه نمیکنم!

[COLOR="silver"]- - - Updated - - -
    Last edited by Atghia; 25-09-2015 at 20:08.

12. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

آرش عزیز راستش من این هزینه رو انجام دادم اما علت
    خب راستش برای عطرهای معمولی بله قبول دارم ارزش هزینه رو با این رایط ماندگاری و پخش پایین نداره
    اما برای من بازی نت ها و تغییر رایحه جالب خیلی دوست داشتنیهخصوصا اگر هرمس باشه و در این شرایط نیل و ویاژ ارزشمند هستند از لحاظ خرید
    ولی خب عقاید متفاوته مثلا آلین تری ماگلر بیش از یک روز میمونه و از چند متری پخش میشه اما به جرات میگم ۱۰ تومن هم بخاطرش هزینه نمیکنم!

[COLOR="silver"]- - - Updated - - -
    نمی دونم احتمالا فضای عطرش با روحیات من نمی سازه ولی در مورد ویاژ موافقم خیلی دوست داشتنی هست هرچند شاید پخشش به یک ساعت نرسه.
    برای من هم اولویت با رایحه هست و اگه پخش و ماندگاری هم داشته باشه چه بهتر. بنظرم بعضی از عطرها برای میهمانی یا دیگران نیستند، ادم فقط باید برای خودش و به افتخار خودش عطر رو استفاده کنه.

Last edited by arash59b; 25-09-2015 at 20:28.

14. 3 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه western1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    همین دور و یرا

پيش فرض

VALENTINO UOMO EDITION NOIRE FOR MEN EDT
    یک کاره
    ملایم و تلخ
    Last edited by western1; 04-10-2015 at 18:15.

16. 3 کاربر از western1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

کپی از فروم همسایه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ----------------------------------------------------------------------------------
    کسی این ورساچه ایروس رو تست کرده ؟ بعضیا میگن خیلی بوی شیک و باکلاسی داره

18. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی donkeyoxte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    پشت سیگار (درحال ترک...) نه نشد

پيش فرض

من چنذ روز پیش آزارو کروم گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مردان توصیه اش میکنم خوش بوست

20. 3 کاربر از donkeyoxte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •