تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1132 از 4105 اولاول ... 13263210321082112211281129113011311132113311341135113611421182123216322132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,311 به 11,320 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ای تو روحشون

خوب بسیج فعال هم دارم اون چی اونم نمیشه ؟؟؟
    نهایتا 6 ماه کسری بسیج
    برای هر سال فعالیت 45 روز کسری

2. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

من اعزامی 91 هستم بابام حدود 8 ماه سابقه رزمندگی داره میتونم کسری بگیرم یا نه ؟؟؟؟؟؟؟

عزیز پدر بنده دوسال و خروده ای رزمندگی داره! ولی 30 ماه نمیشه
    یعنی اگر سال 89 اعزام بودم وسط آموزشی خدمتم تموم بود اگر سال 90 اعزام بودم 8 ماه خدمت داشتم ولی الان بیخیال این قضیه .... 21 ماه باید خدمت کنم! اگر شخصی پدرش 30 ماه رزمندگی داره کلا معافه در غیر این صورن 29 ماه هم هیچ تاثیری در کسر خدمت نداره!

4. 3 کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

دوستان این خبر رو از خبر آنلاین کپی کردم
    لطفا توجه مضاعفی به بخشی که قرمز کردم داشته باشید جریان چیه؟

بازگشت معافیت و کسر خدمت برای فرزندان ایثارگران از سربازی/مقررات مشمولان خارج از کشور

پلیس - رئیس سازمان وظیفه عمومی ناحا از معافیت فرزندان شهدا و ایثارگران خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین؛ به گفته سردار صدرالسادات، مطابق قانون جدید خدمت وظیفه عمومی، تمامی فرزندان ذکور شهدا و جاویدالاثران از خدمت دوره ضرورت معاف می‌شوند: "ظبق قانون جدید خدمت وظیفه عمومی به ازای هر 24 ماه آزادگی، 25 درصد جانبازی و 30 ماه ســابقه حضور درجبهه هر یک از والدین نیز یکی از فرزندان ذکور آنان معاف می‌شوند و در مورد معافیت کسانی که مدت حضور در جبهه یا مدت آزادگی و اسارت آنان به تنهایی در حد معافیت یک فرزند ذکور آنها نیست، درصد جانبازی و مدت حضور در جبهه و مدت اسارت آنان تجمیع و محاسبه می‌شود."پیش از این سازمان وظیفه عمومی ناجا اعلام کرده بود: "با توجه به اینکه برخی مصوبات مربوط به ایثارگران از قبیل کسرخدمت به سبب سابقه جبهه و جانبازی والدین و همچنین کسرخدمت مربوط به مدارک تحصیلی دانشگاهی مشمولان، در قانون جدید وظیفه عمومی ذکر نشده است لذا در سال جاری، این نوع کسرخدمت‌ها اجرایی نخواهند شد و صرفاً افرادی می‌توانند از امتیازات مذکور بهره‌مند شوند که در شمول مصوبه سال 1390 قرار داشته باشند." [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    او همچنین گفت: "در این قانون به ازای هر شهید یا جاویدالاثر یک برادر می تواند از خدمت دوره ضرورت معاف شود و همچنین آزادگان با حداقل 24 ماه اسارت یا جانبازان با حداقل 25 درصد جانباری که فاقد فرزند پسر هستند نیز می‌توانند یک برادر خود را از انجام خدمت دوره ضرورت معاف کنند. فرزند خوانده قانونی ذکور جانبازانی که برابر گواهی بنیاد شهید و امور ایثارگران صاحب فرزند نمی‌شوند از خدمت دوره ضرورت معاف می‌شوند."
    شرایط مشمولان خارح از کشور مانند گذشتهدر عین حال سازمان وظیفه عمومی در اطلاعیه ای برای مشمولان ایرانی مقیم خارج از کشور اعلام کرد: "برابر اعلام ستادکل نیروهای مسلح مقررات مربوط به مشمولان ایرانی مقیم خارج از کشور اعم از تردد و معافیت ریالی تا اطلاع ثانوی برابر مقررات سال 1390 ادامه دارد."پیش از این اعلام شده بود مشمولان ایرانی مقیم خارج از کشور درصورت داشتن شرایطی و با پرداخت مبلغ 10 میلیون تومان می‌توانند از معافیت خدمت وظیفه عمومی استفاده کنند.شرایط اولیه اینها بود؛ 1- قبل از تاریخ 29/12/1382 از کشور خارج شده باشند.2- حداقل دوسال در خارج از کشور اقامت و سکونت داشته باشند.3- در هر مرحله حداقل 9ماه در خارج از کشور سکونت داشته باشند.

برای دیدن شرایط معافیت مشمولان خارج از کشور، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را کلیک کنید

http://www.khabaronline.ir/detail/208490/

داره خودمونی میشه mansour2023's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یکی از دوستام برای معافی گرفتن رفت پرونده بیماری پدر و مادرش رو برد و با توجه به اینکه دیگه به جز خودش کسی تو خونه نداشت معاف شد
    الانم بهم میگه تو هم همینکارو بکن ، والا من موندم چه جوری اینکارو بکنم
    یعنی راهی برای معافی نیست ؟
    راستی تو کارت معافی یکی دیدم نوشته بود نوع معافی موارد خاص ، این یعنی چی ؟

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

تاریخ خبر رو نگاه میکردی بد نبود . الان با توجه به کمبود نیرو همچنین چیزی خیلی بعیده . کسری خدمت ایثارگری برای سربازان اعزامی 91 تعریف نشده .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

بازگشت معافیت و کسر خدمت برای فرزندان ایثارگران از سربازی/مقررات مشمولان خارج از کشور

به گزارش خبرآنلاین؛ به گفته سردار صدرالسادات، مطابق قانون جدید خدمت وظیفه عمومی، تمامی فرزندان ذکور شهدا و جاویدالاثران از خدمت دوره ضرورت معاف می‌شوند: "ظبق قانون جدید خدمت وظیفه عمومی به ازای هر 24 ماه آزادگی، 25 درصد جانبازی و 30 ماه ســابقه حضور درجبهه هر یک از والدین نیز یکی از فرزندان ذکور آنان معاف می‌شوند و در مورد معافیت کسانی که مدت حضور در جبهه یا مدت آزادگی و اسارت آنان به تنهایی در حد معافیت یک فرزند ذکور آنها نیست، درصد جانبازی و مدت حضور در جبهه و مدت اسارت آنان تجمیع و محاسبه می‌شود."پیش از این سازمان وظیفه عمومی ناجا اعلام کرده بود: "با توجه به اینکه برخی مصوبات مربوط به ایثارگران از قبیل کسرخدمت به سبب سابقه جبهه و جانبازی والدین و همچنین کسرخدمت مربوط به مدارک تحصیلی دانشگاهی مشمولان، در قانون جدید وظیفه عمومی ذکر نشده است لذا در سال جاری، این نوع کسرخدمت‌ها اجرایی نخواهند شد و صرفاً افرادی می‌توانند از امتیازات مذکور بهره‌مند شوند که در شمول مصوبه سال 1390 قرار داشته باشند." [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    او همچنین گفت: "در این قانون به ازای هر شهید یا جاویدالاثر یک برادر می تواند از خدمت دوره ضرورت معاف شود و همچنین آزادگان با حداقل 24 ماه اسارت یا جانبازان با حداقل 25 درصد جانباری که فاقد فرزند پسر هستند نیز می‌توانند یک برادر خود را از انجام خدمت دوره ضرورت معاف کنند. فرزند خوانده قانونی ذکور جانبازانی که برابر گواهی بنیاد شهید و امور ایثارگران صاحب فرزند نمی‌شوند از خدمت دوره ضرورت معاف می‌شوند."
    شرایط مشمولان خارح از کشور مانند گذشتهدر عین حال سازمان وظیفه عمومی در اطلاعیه ای برای مشمولان ایرانی مقیم خارج از کشور اعلام کرد: "برابر اعلام ستادکل نیروهای مسلح مقررات مربوط به مشمولان ایرانی مقیم خارج از کشور اعم از تردد و معافیت ریالی تا اطلاع ثانوی برابر مقررات سال 1390 ادامه دارد."پیش از این اعلام شده بود مشمولان ایرانی مقیم خارج از کشور درصورت داشتن شرایطی و با پرداخت مبلغ 10 میلیون تومان می‌توانند از معافیت خدمت وظیفه عمومی استفاده کنند.شرایط اولیه اینها بود؛ 1- قبل از تاریخ 29/12/1382 از کشور خارج شده باشند.2- حداقل دوسال در خارج از کشور اقامت و سکونت داشته باشند.3- در هر مرحله حداقل 9ماه در خارج از کشور سکونت داشته باشند.

برای دیدن شرایط معافیت مشمولان خارج از کشور، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را کلیک کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    زیاد واضح توضیح نداده، البته خبرگزاری ها زیاد از این کارها میکنن.

اون بخش کسر خدمت 30 ماه و یا جمع خدمت و جانبازی و... که قبلا اعلام شده بود.

اونهایی هم که کسرشون رو تا آخر 90 ثبت کردن تو برگه هاشون ثبت شده.

9. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درود
    دوست عزیز این خبر برای هفت ماه پیش هست
    منظور از مطالب بالا این هست که اگر کسی جانبازی. اسارت و ایثارگری داشته اما مدت هر کدوم انقدر کم باشه که نتونه از هیچ کدوم استفاده کنه برای معافیت
    هر سه رو طبق یک فرمول جمع میکنند تا شاید باعث معافیت فرد شود
    پاینده باشید

11. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب اگه دادي كه انشاالله قبول ميكنن و دوازده پذيرشي.
    من و يكي رفيقام بيشتر از دوماه (حدود 70 روز)قبل از اعزام(1-10) رفتيم سراغش واسه برج 10 و 12 كه هردوش نشد.آشنام هم كلفت بود و بسيج و تكميلي هم داشتيم.ولي نشد.يعني گفت پنجا پجاست واس 12 كه بيخيالش شديم.سپاه خيلي سخت پذيرش ميكنه.اكثرنم حرفاشون حرف نيست !
    ولي نا اميد نباش.اگه خدا بخاد از شما جور ميشه.
    والا طرف بهم گفت لیست رو رد کردیم دیگه نمیشه اضافش کرد باید اعزامت 1.12 باشه یه جورائی با قطعیت میگفت ولی اگه نشه 60 روز معطلی فاجعه ست ..

دوستان اینهمه تلاش میکنید برای پذیرش سپاه به نظرم منطقی نیست ، این روزا سپاه و ارتش فرق چندانی ندارن ، خیلی ها از جمله خودم ارتش بودیم و عشق و حالایی که کردیم رو بچه های سپاه خوابشو میبینن !
    راستش من خودمم ارتش رو بنا به دلایلی واسه خدمت ترجیح میدم ولی چاره چیه بخوام شهر خودم باشم تنها راهش سپاهه نیرو انتظامیم که اصلا نمیشه بهش فکر کرد ..

دوستان اگه خدایی نکرده موافقت نشد با تمدیدم میتونم از طریق تغییر وضعیت برای معافیت پزشکی وقفه ایجاد کنم توی تاریخ اعزامم؟؟ موردشم دارم ولی اکثرا میگن معافی نمیگیرم باهاش ....

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

اگه کسی ارتش باشه و شهر خودش باشه 100 برابر با ارزش تر از جاهای دیگس...

ارتش تنها مشکلش جا هست، سپاه هم بعضی مشکلاتی داره که بگذریم، نیروانتظامی هم کلا داغونه.

یه آف تاپیک هم بزنم و بگم دم همه سربازا گرم...

14. 5 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    آخه برگه اشتغال به خدمت داداشم رو بردم
    ممنون امروز میرم برگه تعجیل رو پر می کنم ولی یکی هم به درد ما نرسید
    Last edited by ehsanajal; 17-11-2012 at 09:09.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •