شما دو تا که عالی هستید نسبت به من
منم پارس دارم هر چند دقیقه یه بار نتم قطع می شه و بعد از چند دقیقه دوباری وصل می شه
بازی که هیچی سایت هم به زور باز می کنه![]()
شما دو تا که عالی هستید نسبت به من
منم پارس دارم هر چند دقیقه یه بار نتم قطع می شه و بعد از چند دقیقه دوباری وصل می شه
بازی که هیچی سایت هم به زور باز می کنه![]()
دقیقا منم ابنجوری هست نتم .... پارس تر زده
دوستان منم پارس دارم اما هیچ مشکلی نداره و نداشته
بابا اين چه ديگه من دي سي ميشم هي برميگردم وحشتناكه ping ١٤٠
Last edited by coolan82; 13-04-2014 at 08:30.
یادم باشه دیگه نگم اینجا درست شده اینترنت با این چشتون اگر گفتم باید برم اسفند دود کنم برای خودم .امروز دوباره خراب شد خوشبختانه دیگه خطای فایر وال نمیده ولی اون قدر قطع و وصل میشه که نگو دوباره مثل قبل باید روتر رو خاموش روشن کرد تا درست شه. حدود 20 دقیقه ای برای من طول میکشه تا این اتفاق بیفته.بعد من با ping 4.2.2.4 -t نگا کردم تا حدود همون 20 دقیقه هیچ time outی نیست بعد از اون هر چند ثانیه 1 بار یه time out میفته توش.
Last edited by daniel'; 13-04-2014 at 09:29.
يعني وارد مودم ميشيد دي سي مي كنيد بعد connect چند لحظه بعدش?
امروز رسما دیگه نابود شده هر چند لحظه یه بار داریم دی سی می شیم دیگه به دقیقه نمی کشه به صورت پی در پی هست از این بهتر نمی شه
هم از طریق دستی از پشت روتر میشه قطع و وصلش کرد با همون دکمه ی خاموش روشن.
هم از داخل تنظیماتش.
بهترین راه به قول دوستان bridge کردنه که زمان کمتری میبره برای قطع و وصل شدن.
مودم قطع كردم روشن كردم اما درست نشد از 12 دقيقه شروع ميشه تا آخر bridge بلد نيستم اگرم ميشد ٤ دستگاه ديگه بهش وسله نميشه
خوشبختانه برای من هنوز روشن خاموش کردن جواب میده راه دیگه ای نیست جز صبر کردن تا اخر ثبت نام یارانه ها تازه اگه بعد از اون هم این وضع ادامه پیدا نکنه.یا شایدم فردا پس فردا دوباره درست شد کسی چی میدونه بعدش دوباره خراب شه![]()
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)