صبانت محدودیتش رو برای من اعمال کرده، سرعت حداکثر 45، در صورتی که هیچ وقت طی این چهار ماه زیر 160 نیومده!
سرویس512 محدود
صبانت محدودیتش رو برای من اعمال کرده، سرعت حداکثر 45، در صورتی که هیچ وقت طی این چهار ماه زیر 160 نیومده!
سرویس512 محدود
کار تعویض پورت و نصب و برداشتن پورت را خود مسئول فنی مخابرات انجام میده صبانت فقط یه ایمیل میفرسته برای رفع مشکل پایین بودن snr خط فقط خود مخابرات میتونه این مشکل را حل کنه اما چون میگه وظیفه ای در این مورد ندارن انجام نمیدن حتی اگه بهشون بگی هزینه اش را قبول میکنی باز هم انجام نمیدن فقط اگه تو مخابرات آشنا داشته باشی و برات درستش کنه
از کدوم منطقه مخابراتی هستید؟
مال ماه راز و نیاز هست !!
سلام
من اینترنت مخابرات داشتم ولی مخابرات استان فارس دانلود شبانشو برداشته و دیگه سرویس نامحدود هم نداره!!
خواستم برم دنبال یه شرکت دیگه
صبانت دانلود شبانش چه طوریه؟سرعت افت میکنه بعد از مدتی؟
===
یکی از دوستان لطف میکنه بگه چه طوری میتونم خطمو چک کنیم واسه اینکه روی چه سرعتی نویز ندارم؟
میخواستم 8 یا 12 مگ بگیرم
Last edited by aliahmadi22; 11-07-2014 at 14:59.
شانسیه دوست عزیز
برای یه عده سریع برای یه عده هم دیر برای یه عده هم نه محدود شدن
باید snr ات در حالت فعلی بالا باشه و از طرفی line attenuation باید کم باشه
اما معمولا افرادی که سرویس های دو مگ به بالا گرفتند راضی اند و تونستند شبی 15 گیگ دانلود کنند
ممکن البته بد شانسی بیاری و مثل من اوضاعت داغون باشه البته من سرویس ام 512 است
Last edited by sleeplessness; 11-07-2014 at 15:51.
مرکز مخابراتی امام
سلام دوستان
من تاحالا وایمکس مبین نت داشتم ولی دیگه سرعتش و هزینه ش نمیصرفه
میخوام ای دی اس ال بگیرم .
دانلود زیاد میکنم.....
سمت بریانک شرقی هستم ( تهران )
کدوم خط رو پیشنهاد میکنید؟
که افت سرعت دانلود شبانش افتضاح نباشه ؟
ممنون
از چهارراه مخابرات تا چهارراه ورزش حدود 2 کیلومتر میشه و نسبتا فاصلت تا مرکز مخابراتی کم هستش.پس حتما از طریق بخش فنی پشتیبانی اقدام کن.در ضمن تمام این شرکتا سر و ته یک کرباسن.شرکت دیگه هم بری همین نویز رو داری.مگر به قول رفیقمون آشنا تو مرکز نبوت داشته باشی بدی برات پورتتو جفت موازی کنه.ولی کلا شما از طریق بخش فنی صبانت پیگیر باش.
مثلا سرویس 6مگ بگیرم،اگه محدود بشم با چه سرعتی دانلود میکنم؟؟
خب داداش اینا رو از کجا باید متوجه بشم که snr خطم چنده؟
ممنون![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)