تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1132 از 1298 اولاول ... 132632103210821122112811291130113111321133113411351136114211821232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,311 به 11,320 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

کافر همه را به کیش خود پندارد ، چون خودتان به دروغ و دغل و جعل اطلاعات عادت کردید دیگران را هم اینجوری می بینید ، البته فراموش کرده اند که طبقه ماده 6 قانون جرایم رایانه ای اینکارشان جرم است و زندان دارد
    فعلاً این نوشته ادیت شد چون مدیران در حال رسیدگی به موضوع هستند
    Last edited by esfahanweb; 14-09-2015 at 14:28. دليل: رسیدگی مدیران به شکایت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

[QUOTE=asgharpalang;8709109]

شاید شما آپلود رو حساب نکردی

دمت گرم داداش یعنی بنظرت ما اینقدر داغونیم که ندونیم باید جمع آپلود و دانلود رو با هم حساب کنیم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    اصفهان - شاهین شهر

پيش فرض

[QUOTE=omniahd;8709331]

شاید شما آپلود رو حساب نکردی

دمت گرم داداش یعنی بنظرت ما اینقدر داغونیم که ندونیم باید جمع آپلود و دانلود رو با هم حساب کنیم؟

نه داداش این چه حرفیه
    ما هم که گفتیم شاید !
    تازه من که هنوز شما رو نمیشناسم که نظری بدم که داغون هستی یا نه
    ولی ایشالا آشنا میشیم
    Last edited by asgharpalang; 14-09-2015 at 16:41.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام
    چرا چند روزیه سایت سرویس دهی به مشتریان باز نمی شه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    اصفهان - شاهین شهر

پيش فرض

سلام
    چرا چند روزیه سایت سرویس دهی به مشتریان باز نمی شه

پستای قبلیو بخون داداش
    البته اگه چیزیم ازشون باقی مونده باشه
    این مخبر جون رحم نمیکنه همه رو میزنه از دم حذف میکنه

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

من خطم PCM بود رفتم درخواست دادم این PCM رو قطع کنن
    تا بتونم اینترنت بگیرم.
    میخواستم اینترنت شرکتی بگیرم اما مخابرات نامرد
    گفت تا یکسال حتما باید از ما سرویس بگیری بعد از یکسال میتونی قطع کنی
    و شرکتی بگیری
    و این اوج بی انصافی و نامردی مخابرات اصفهان رو به خودم
    و جامعه تبریک میگم
    اخوی حتما حتما به این لینک شکایت کن و بخش مشخصات هم با مشخصات و شماره تلفن و ... درست پر کن :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چون اولا به موبایل مسیج میزنن ، ثانیا به همون شماره موبایل زنگ میزنن برای پیگیری .
    با گله کردن در انجمن و ... کاری از پیش نمیره. این لینک هم حداقلش اینه که پیگیری میکنند و یک جایی هست که شکایت کنی و لیست شکایتهایی که از مخابرات میشه افزایش پیدا میکنه و فردا روز نمیتونن ادعا کنن شکایت ازمون کمه و این نشون میده مردم از سرویسمون راضی هستند !!!

7. این کاربر از mohandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

این پلوتون مزخرفشون هم خرابه . بر پدر و مادر کسی که حق و مال مردم رو میخوره و ازشم طلبکاره لعنت . ان شاء الله ...

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

9. 3 کاربر از mohandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    دوستان متاسفانه شاهد افزایش پست های خلاف قوانین انجمن و انواع بی احترامی ها در این تاپیک شده ایم
    برای آخرین بار تذکر می دم
    در صورتی که پست های خلاف قوانین انجمن ارسال بشه مجبوریم که برخورد کنیم
    اگر فکر می کنید شخصی خلاف قوانین انجمن فعالیت می کنه کافیست که فقط گزارش تخلف رد کنید و در صورتی که انتقادی هم نسبت به تیم مدیریت انجمن دارید از پیام خصوصی یا انجمن مربوطه استفاده کنید
    امیدوارم دیگر شاهد اینگونه مسائل در انجمن نباشیم
    با تشکر

11. 4 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    اصفهان - شاهین شهر

پيش فرض

یه سوال : ( موافق قوانین انجمن (!) )
    آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من یه بار از شما پرسیدمـ که آیا با مخابرات ارتباط کاریی دارین ؟! گفتین نه !
    فقط میخاستم بدونمـ شما چرا این همه از مخابرات طرفداری میکنین ؟! میشه لطفا برای کاربرا شرح بدین ؟!
    شاید اگر ما مخالفان همـ با این همه قعطی ها و تایم اوت ها و خرابی های سامانه و شیوه پاسخگوییه پاسخگو های 2020 و و و ... دلیل هایی که شما رو قانع کرده بشنویمـ
    ما همـ قانع بشیمـ ؟! و این شکایت ها همـ برای همیشه تمومـ بشه ؟! ( حتما باید دلیل هایی وجود داشته باشه )
    قضاوت با کاربر ها (!)
    Last edited by asgharpalang; 14-09-2015 at 15:25.

13. 2 کاربر از asgharpalang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اول که من تأکید میکنم بسیاری از مبحث این فروم ربطی به من ندارد و ناشی از تغییرات مداوم در کیفیت سرویس شرکت مخابرات است

دوم که باز هم تأکید میکنم من هیچ رابطه کاری با مخابرات ندارم ، هیچکدام از اقوام و بستگانم هم در مخابرات کار نمی کنند

سوم مشکل بعضی کاربران (که البته از نظر من چند عددشان مولتی یوزر هستند) این است که من حقیقت را میگویم نه آنچیزی که آنها دوست دارند

چهارم ، من از مخابرات هیچ حمایتی نمیکنم وقتی متنی مثل متن زیر می نویسم ، ولی وقتی مخابرات سرویس روزانه و شبانه اش یکسان است و مثل بعضی
    شرکتهای سرویس شبانه را محدود نکرده است نمی توانم دروغ بگویم

از دیشب تا بحال مخابرات اصفهان توانسته است رکورد بدترین روش سرویس دهی را جابجا کند:

1- بیش از 8 ساعت قطعی بخاطر مشکل دائمی و همیشگی ، سرکار مستطاب نرم افزار پلوتو

2- بیش از 12 ساعت مشکل عدم اتصال بخاطر مشکلات همزمان در کمبود IPv4 و نرم افزار پلوتو

جالبتر اینجاست که اینقدر این نرم افزار پلوتو (که بصورت روال عادی برنامه خراب است) اینترنت مخابرات را به افتضاح کشانده که حتی توهم توطئه هم برای کاربران ایجاد شده!!!
    حقیقت هم این است که در هر شرکت دیگری تا بحال 10 باره این نرم افزار را عوض کرده بودند ولی مخابرات اصفهان......
    پنجم و از همه مهمتر ، به همه کسانی که مثل ایشان فکر میکنند پیشنهاد میکنم صفحات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین تاپیک را مطالعه بفرمایند تا متوجه بشوند اولین کسی که با کارمندان مخابرات بخاطر نرم افزار پلوتو جر و بحث کرد چه کسی بود ، این صفحات موارد زیادی را شفاف سازی میکند

امیدوارم با این توضیحات دیگر سوالی وجود نداشته باشد

یه سوال : ( موافق قوانین انجمن )
    آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من یه بار از شما پرسیدمـ که آیا با مخابرات ارتباط کاریی دارین ؟! گفتین نه !
    فقط میخاستم بدونمـ شما چرا این همه از مخابرات طرفداری میکنین ؟! میشه لطفا برای کاربرا شرح بدین ؟!
    شاید اگر ما مخالفان همـ با این همه قعطی ها و تایم اوت ها و خرابی های سامانه و شیوه پاسخگوییه پاسخگو های 2020 و و و ... دلیل هایی که شما رو قانع کرده بشنویمـ
    ما همـ قانع بشیمـ ؟! و این شکایت ها همـ برای همیشه تمومـ بشه ؟! ( حتما باید دلیل هایی وجود داشته باشه )
    Last edited by esfahanweb; 14-09-2015 at 15:40.

15. این کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •