آخه شانس هم ندارم بدبختی اینه
دیدم ترافیک کم نمیکنه از صبح زدم رو دانلود
الان اومدم دیدم کم کرده
اینجاست که باید گفت ری.....دم تو این شانس
آخه شانس هم ندارم بدبختی اینه
دیدم ترافیک کم نمیکنه از صبح زدم رو دانلود
الان اومدم دیدم کم کرده
اینجاست که باید گفت ری.....دم تو این شانس
دوستان از امروز به بعد حواستون باشه داره حجم کم میکنه! ولی تا دیروز کم نمیکرد
رفقا کاری ندارم از دکل کدوم شرکت داغون تر از خودشون استفاده میکنه،میخوام جاشونو بدونم تا دکلای اطراف منزلمونو بشناسم
دوستان واقعا اینطوریه؟؟؟؟یک مشکلی که مبین نت جدیدا پیدا کرده و هنوزم حل نشده این هستش که اگه تا ساعت هشت صبح دانلود کنید ولی مودم رو یکبار بعد از اتمام ساعت رایگان ریست نکنید مقداری ازحجمتون کم میشه که برای یک ساعت ازبنده 28مگ کم کرده این موضوع رو چندین بار امتحان کردم و نتیجه یکسان بوده.
جناب آقای مبین نت، تنها اپراتور سراسری وایمکس در کهکشان راه شیری. واسه چی آبادان تا ده روز دیگه باید قطع باشه؟؟؟ نمیخواید یه عذر خواهی از مردم بکنید؟ اون بخش اعلامیه ها رو تو حساب هرکس واسه چی گذاشتید پس؟؟
Sent from my GALAXY S using Tapatalk 2
سرعت دانلود من افتضاح شده.دیشب داشتم با سرعت 2 کیلوبایت دانلود میکردم.کس دیگه ای هم همچین مشکلی براش پیش اومده؟
خوش به حال اونهایی شد که ذانلود کردند توی این جند روز اصلا"حجم کم نکرد
من چون کله هفترو دان کردم نمیخوام چیزی بگم ؟؟!! دی:سرعت دانلود من افتضاح شده.دیشب داشتم با سرعت 2 کیلوبایت دانلود میکردم.کس دیگه ای هم همچین مشکلی براش پیش اومده؟
ولی از 2 تا 8 سرعت من از 30 بالاتر نرفت و به زیر 20 میرسید.
سلام
سرعت دانلود روزانه سرویس 512 وایمکس مبین نت؟قطعی داره؟شبانه رایگان داره؟سرعت دانلود شبانه؟ بین adsl و وایمکس چه سرویسی رو پیشنهاد میدید؟
تجهیزات وایمکس مبین نت روی هر جایی میتونه باشه معمولا روی همراه اول هستند اما بعضی وقتها روی دکل های مخابرات هم میزارن .حتی من دیدم روی پشت بام بانک هم گذاشته
فقط از نزدیک ترین نمایندگی بهتون میشه جاشونو فهمید. اونا نقشه دارن که bts ها روش مشخص هستند .
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)