برای مودم من که ورژن رو در قسمت software version نوشته
ولی به نظر من بهتره که مودم رو با یه خط دیگه تست کنی تا مطمئن بشی که اشکال از خود مودمه مثلا اگه میتونی مودم رو با مودم دوستت عوض کن ببین چی میشه
اگه باز هم مشکل داشت اونوقت فریمویر رو عوض کن
برای مودم من که ورژن رو در قسمت software version نوشته
ولی به نظر من بهتره که مودم رو با یه خط دیگه تست کنی تا مطمئن بشی که اشکال از خود مودمه مثلا اگه میتونی مودم رو با مودم دوستت عوض کن ببین چی میشه
اگه باز هم مشکل داشت اونوقت فریمویر رو عوض کن
سلام من روز پنجشنبه صبح یه سرویس اینترنت ADSL گرفتم که همون لحظه منو ثبت نام کرد و 4-5 ساعت بعد هم با مخابرات تماس گرفتم و گفت که ADSlتون وصله.
مودم من TP-Link TD 8811 است. تمام مراحل رو میرم ولی در مرحله آخر خطا میده.
من با این تنظیمات جلو میرم:
VCI=35
VPI=0
pppoe
llc
user= شماره تلفن
Pass= کد شهرستان+شماره تلفن( البته کد بدون صفر اولیه)
کشور=ایران
نوع=other
نمیدونم چرا خطای 020 میده؟؟
لطفا کمک کنید.
چه جوری باید این کارو بکنم؟
با cd درایور مودم این تنظیمات رو انجام میدی
---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:33 AM ----------
اگه بلد نیستی مودم رو کانفیگ کنی آموزشش اول همین تاپیک هست
سلام
من می خوام برای یکی از دوستان یه مودم وایرلس adsl بگیرم. ولی چون تاحالا از وایرلس استفاده نکردم، نمی دونم چی براش بگیرم. قیمتش از 80 بیشتر نشه. حداقل 3 تا پورت وایرلس و 2 تا پورت لن داشته باشه. اگه asus باشه که بهتر.
یه مقدار سرچ کردم به مدل asus-g31 رسیدم. دوستان این مدل رو تایید می کنید؟ و آیا همه شرکت های isp این مدل رو ساپورت می کنن؟ اگه مدل های دیگه رو هم معرفی کنید ممنون می شم.
بله با سی دی ارور 020 میده در آخرین مرحله و با 192.168.1.1 هم که میرم و save&reboot میزنم بازم وصل نمیشه.
دوباره الان با مخابرات تماس گرفتم میگه adslتون وصله مودمت رو کانفیگ کن.
چه کار کنم؟
در ضمن 3 چراغ روشنه: Power-ADSL-Lan
و چراغ Internet خاموشه (usb هم خاموشه که کاری نداریم)
Last edited by mehdi313; 05-02-2011 at 11:58.
درسته ولی چیزایی که گفته بودی رو ندیدم.
هنوز یه مثلث زرد رو نماد کانکشن میاد. چه کار کنم؟
دوست عزیز اصلا نیازی به اون cd نیست
شما اول مودم رو ریست کن بعد با وارد کردن 192.168.1.1 برو داخل تنظیمات مودم و از اونجا کانفیگش کن
چكار كنم؟؟راهنمايي نميكنيد؟
اکثر مودمهای وایرلس 4 تا پورت لن دارن.
در مورد وایرلس از پورت صحبت نمی کنن و نمی گن پورت وایرلس. مودم وایرلس هر تعداد لپتاپ و موبایل که در محدوده بردش باشه رو به خوبی جواب می ده ( فکر کنم 32 تا)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)