تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1132 از 2365 اولاول ... 13263210321082112211281129113011311132113311341135113611421182123216322132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,311 به 11,320 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز

مدل پخش من Jvc KD-G335 که رو خود ماشین بوده حالا میخوام نظرتون رو درموردش بدین ؟
    بنظر من کار منو راه میندازه فقط یه اسپیکر خوب میخوام که صدای خوبی ازش در بیاد بیس توپی داشته باشه
    که احتیاجی حتما به آمپ نباشه . تو رنج 250 تا 300 یا اگه بتونم تا 400 چیزه خوبی پیدا میشه ؟
    بدون امپ هزینه کردن=ریختن پول تو زباله دونی
    شما یه jbl GTO-938 بگیر فکر کنم هنوز210 تومن باشه با یه امپ دو کانال قوی تا 200 تومن بعد برات بیس میزنه حال کن 2 اهمی هم هستش برا تهیه امپ راحتره
    ولی بدون بیسو باید از ساب انتظار داشته باشی نه باند
    اینم لینکش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by لنگرود1371; 06-07-2013 at 00:42.

2. 2 کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حالا چرا LG دوست عزیز...؟؟؟

عصبانیت نداره که اخه پخشی که مد نظرته چیزیه که انتخاب هر کسی نیس برای همین شاید تعداد خیلی کمی شایدم هیچ کدوم از بچه هایی که اینجا فعالیت میکنن نشنیده باشن که کمکت کنن....!!!!

به نظر من شما بودجه مد نظرتو بگو امکاناتی که از پخش میخوای بگو ( یو اس بی و خروجی مختلف و ..... ) اونطوری دوستان شاید گزینه مناسبتری بهت پیشنهاد بدن
    حالا من این مدلو میخوام!!مگه چشه؟؟

آخر فروم باز Mehdi.KinG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    [ گــلــسـتـان ایـــــران ]

پيش فرض

بدون امپ هزینه کردن=ریختن پول تو زباله دونی
    شما یه GTO-938بگیر فکر کنم هنوز 200 تومن باشه با یه امپ دو کانال قوی تا 210 تومن بعد برات بیس میزنه حال کن
    ولی بدون بیسو باید از ساب انتظار داشته باشی نه باند
    حالا اگه من دنبال DLS 1073 باشم میشه ؟ پخش باهاش مشکل نداره ؟

با 1073 خرجم تا کجا میره ؟

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با 1073 باید یه آمپلی مناسب هم حتما براش ببندی
    یعنی هزینه باندت حدود 450 و آمپلی هم حداقل 300 که هزینه اکسسوری هم جداس...
    ممنون از راهنماییتون . فقط چند نفر تو نت خریده بودن این مدلو میگفتن تو پذیرفتن فلش مموری خیلی حساسه و گاهی اوقاتم هنگ میکنه...این موضوع درسته؟
    بعد یه سوال دیگه با عرض پوزش....باند هم تا سقف مبلغ 150 تومن که کیفیت خوبی داشته باشه چی پیشنهاد میکنید برای 7016؟ و اینکه من تو قم زندگی میکنم و اینجا انگار کسی چیزی حالیش نیست....تهران کجا میشه واسه بستن سیستم مراجعه کرد که قیمتش و کیفیت بستنش خوب باشه؟
    خواهش میکنم وظیفه س
    فقط چند نفر خریدن اینو؟ کی گفته اینو ؟
    هرکی خریده حسابی تشکر کرده و حال کرده دوست عزیز
    تو این رنج قیمت بهترین گزینه هستش و شک نکن که رو دستش پیدا نمیکنی چه از لحاظ شفافیت صدا و چه از لحاظ امکانات و قابلیت ها...
    من خودم 3سال هستش که این مدل رو دارم و فقط یک بار،فقط یک بار هنگ داشته!
    مشکلش با فلش مموری اینه که با فرمت NTFS سازگار نیست
    باند تو این رنج فکر کنم 6964 مناسب باشه اما باز دوستان نظر بدن بهتره.
    بستن پخشو یه باند معمولی رو حتی خودتم میتونی انجام بدی نیازی به شخص حرفه ای نداره دوست عزیز

6. 3 کاربر از esi222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ok ، در مورد گرمای کویل با این مطلب موافقی که ساب سونیک رو کاهش گرما و افزایش عمر کویل تاثیر داره؟
    سلام
    ابتدا از اينكه مدتيه كمتر فرصت ميكنم خدمت سرورانم برسم از همگي عذرخواهي ميكنم.
    بله فكر ميكنم در گرماي كوئل تاثير داشته باشه.با جنابعالي موافقم.
    سلام دوستان.

پخش الجی مدل LAC8900N

من این مدل پخشو انتخاب کردم میخواستم بدونم چجور پخشیه؟؟
    کیفیت صداش،بلوتوثش خوبه،قیمتش چنده،اصن تو ایران هست؟؟!!!
    ممنون میشم جواب بدین
    اگه میشه در مورد مدل LAC-M9600 هم صحبت کنید ممنون میشم
    دوست عزيز من شخصا تا كنون تو اين مدت 14-15 ساله حتي يك دستگاه پخش ال جي نديدم و كار نكردم.لذا در اين زمينه نميتونم مطلبي عرض نمايم.
    ولي اگر پخش خوب و كامل و قيمت مناسب ميخواهيد ميتونم 8019 كن وود رو بهتون ژيشنهاد بدم.حدود 600 قيمتش هست البته زير 600 تومن.
    سلام دوستان
    اقا من در زمینه سیستم صوتی داغونم
    میخواستم بدونم که اگه بخوام ارزونترین امپلی و ساب برای ماشینم بخرم با هزینه نصبش چقدر میشه؟
    سلام گلم چرا داغون
    منم هم غير از 7016 پخش مناسب و خوش صدائي تو اين رنج قيمت البته از هزينه شما كمي بالاتر پيدا نميكنم.شرمنده
    [/COLOR][/RIGHT]
    lمرسی حمید جان پس خبره ساخته پورت رو بده ... فقط میخوام بیس منظم باشه ها زیاد نکشه و تو اهنگ های تند ساب عقب نمونه چون الان واقعا ساب منظم میزنه و صداش قشنکه ولی لرززش و قدرت

میخوام بیشتر بشه ... چون رو منظم بودنه بیس خیلی حساس هستم ... تیون 35 خوبه واسه این ساب دیگه با این مدل صدا که میخوام ... اگرم فکر میکنی که اون چیزی که میخوام اصلا با باکسه پورتد نمیشه

کلا بیخیال شم ...

اتفاقا ميخواستم عرض كنم هيچ باكس پورتدي نميتونه كاملا و به طور 100% ديلي رو حذف كنه. همچنين كوبشي كه تو باكس سيلد شنيديد رو باكس پورتد نميتونه اجرا كنه.چيكار كنم؟
    سلام مجدد
    1)) بچه ها برای این ساب یه آمپ مونو یا دو کانال پیشنهاد بدین لطفا، (یه چیزی تو ذهنم هست میخوام نظر شما اساتید رو هم بدونم)
    توضیح: با توجه به این که سیستم برق ماشین تقویت نشده آمپ با قدرت خروجی حدود 300 وات براش کافیه مثل8105 ؟؟؟ یا برق کم و تقویت نشده چون خروجی آمپ رو کم میکنه بفکر یه آمپ با خروجی بیشتر مثل 9105 باشیم تا صداش بهتر در بیاد ؟؟

2)) یه نگاهی به آمپ های منو دارای استاندارد CEA کردم دیدم در مقابل هر یک ولت جریان برق ،حدود 50 تا 100وات کاهش قدرت خروجی داریم !!!
    اینو واسه این میگم که اگه واقعا توی آمپ های دارای استاندارد CEA این سقوط خروجی رو داشته باشیم ، روی آمپ هایی که این استاندارد رو ندارن یا کیفیت بالایی ندارن باید بیش از 100 وات کاهش خروجی رو انتظار داشته باشیم/ نظرتون در باره این موضوع چیه؟؟؟؟

3)) بنظرتون ساب بالا با AMP پیشنهادی شما به اضافه یه 8004 جی وی سی و یه کامپ 100 وات و کواک 60-40 وات خازن میخواد یا نه؟ جنس خازن و ظرفیت رو هم پیشنهاد بدین.
    اسمتون رو فراموش كردم؟چرا من اينجوري شدم!!!آلزايمر دارم ميگيرم اونم از نوع پيشرفته اش
    به نظر من براي سوني هزينه نفرمائيد. صداي خوبي نداره.
    آمپ 8105 به نظر من براي سابهاي تا 400 وات هم مناسبه.
    در مورد استاندارد كاملا موافقم ولي برخي برندهاي معتبر مثل DLS يا گليدن با توجه به اينكه CEA ندارن ولي واقعا توانهاي اعلاميشون واقعي عست. ولي اين نكته كه شما فرمودي رو من تست نكردم.البته براي محاسبه دقيق هر بدن بايد وسائل آزمايشگاهي داشته باشيم و با ولتا‍ژهاي متفاوت تست كنيم . اندازه گيري كنيم.
    قديم ما چنتا تست روي ساند،پاورآكوستيك،ارت،و..چن د برند ديگه داشتيم كه تا جائي كه يادمه پاور و ساند،انحراف معيار بالائي داشتند نسبت به تواني كه ادعا كرده بودند.
    دوستان یه کامپ خوش صدا برای در جلو 206 چی پیشنهاد میدن ؟؟؟

میخوام هزینه زیاد نشه نهایت 300..... چیزی که با این قیمت صدای خوب و راضی کننده بشه گرفت... امپ 8004 جی وی سی ه و 1073 عقب دنبال کامپ خوش صدا هستم...

Hsk 165 سری قدیمو کسی شنیده صداشو ؟؟ قیمت حدود 270 اینا دارم نسبت به قیمتش صدا چطوره؟؟
    امير جان اگر سري قديم منظورت 7-8 سال پيشه همونا كه اسپرت طاووس تو تهران مي آورد بله بگير رو هوا هم بزن.در غير اينصورت خير.
    من جات بودم RS 165 مييگرفتم. 550 هست ولي خيلي صداي خوبي داره.
    من نزدیکه 10 ثانیه صدارو زیاد کردم جلو خونه دوستم ... باطری خوابید ....
    به نظره شما عادی هست یا باطری مشکل داره ...
    اگر اینطوری باطری مصرف میشه به باطری یا دینام فشار نمیاد تو صدایه زیاد ... ؟
    ماشين روشن؟!!!اصلا توجيه نداره.
    ماشين خاموش هم اگر بوده باز مشكل برقي داريد بدون شك.
    سلام به دوستان عزیز

مدل پخش من Jvc KD-G335 که رو خود ماشین بوده حالا میخوام نظرتون رو درموردش بدین ؟
    بنظر من کار منو راه میندازه فقط یه اسپیکر خوب میخوام که صدای خوبی ازش در بیاد بیس توپی داشته باشه
    که احتیاجی حتما به آمپ نباشه . تو رنج 250 تا 300 یا اگه بتونم تا 400 چیزه خوبی پیدا میشه ؟
    دوست من برند JVC يه برند شناخته شده هست. منتها مدلهاي مطرح اين برند وارد ايران عزيزمون نميشه.لذا اكثر مدلهائي كه من شنيدم (غير از اين مدل) صداي مناسبي نداشتند.
    همون 7016 رو من توصيه ميكنم. اگر توانائي افزايش بودجه رو داريد.

درايو كردن 1073 كار مشكليه. وگرنه اگر خوب دراوي بشه و 100 البته كنترل شده صدائي ميتونيد بگيريد كه واقعا كوبنده باشه.
    پخشتون به نظر من براي اين اسپيكر مناسب نيست.
    تهران فروش 1073 رو 450 ميگن.ولي برخي دوستان مثل آقا سياوش(PCTBZ) بين 370-420 براي دوستان تهيه كردن.

8. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hoomanhooman2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام به همه بچه های گل ... عاقا صورت مسئله برای یه سورن ELX اینه ، راهنمایی کنین ممنون میشم :

1- سیستم صوتی و تصویری با قابلیت پخش اکثر فرمتها
    2-کیفیت صدا در حد نرمال ( نیاز به بیس بالا و گوپز گوپز کردن ندارم ، در همین حد که صدا شفاف و واضح باشه )
    3- اگه مانیتور کشویی باشه که نیاز نباشه کنسول کنفیکون بشه خعلی بهتره
    4- لطفا تو پیشنهاداتون اینکه دقیقا چه چیزایی نیاز دارم + حدود قیمت و اینکه تو کنسول سورن جا میشه یا نه در نظر بگیرین ...
    5 - پیشاپیش سپاس

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون . فقط چند نفر تو نت خریده بودن این مدلو میگفتن تو پذیرفتن فلش مموری خیلی حساسه و گاهی اوقاتم هنگ میکنه...این موضوع درسته؟
    بعد یه سوال دیگه با عرض پوزش....باند هم تا سقف مبلغ 150 تومن که کیفیت خوبی داشته باشه چی پیشنهاد میکنید برای 7016؟ و اینکه من تو قم زندگی میکنم و اینجا انگار کسی چیزی حالیش نیست....تهران کجا میشه واسه بستن سیستم مراجعه کرد که قیمتش و کیفیت بستنش خوب باشه؟
    سلام
    من این پخش رو خیلی وقته دارم با فلش اصلیم Hp فلزی 4 گیگ مشکلی به هیچ وجه نداره
    با فلش Adata مشکی 8 گیگ زمانی مشکل داره که گوشی موبایل کنار پخش باشه و وقتی اس میاد یا کسی زنگ میزنه صدا قطع میشه و بعد از اتمام تماس دوباره وصل میشه
    من فقط همچین مشکلی داشتم با این پخش
    یکم هم لنز دستگاه ضعیفه که وقتی باطری کنترل یه خورده ضعیف میشه دیگه بد عمل میکنه و راه حلش تعویض باطری کنترل هست

گفتم اینا رو بگم که بعدا نگید چرا نگفتید

دوستانی که نسبت به باندای فابریکی پراید قرض دارن این کلیپ زنجر کشیدن باند جلوی پرایدو ببنن
    بلندگوها قطعن فقط صدای مونو امپ توسط باند پرایده هست چرا نمیترکه اخه اه
    اقا من میخوام یه بار پاره شدن یا سوختن یا ترکیدن یه باندو ببینم برام تجربه شه دوست دارم بدونم چه طوری اتفاق می افته هر کاری میکنم این نه میترکه نه پاره میشه صدای پاره شدن میده ولی پاره نمیشه
    اگه سه چهار ساعت اینطوری تحت فشار باشه ممکنه بترکه یا نه خسته شدم

خدا خفت نکنه!

چه مدلی دوست عزیز از آلپاین هست؟

اگه بتونی گلیدن بگیری که خیلی خوبه اگه پولت به اون نمیرسه از آلپاین خرید کن
    شما مشخصات اسپیکرت رو بگو ببینیم چی خوبه برای شما

سلام دوست گرامی
    بنظر خودم احتمال 70% نصاب گرامی و بعد مشکل از ضعیفی امپ است ، حقیقتش چرا دروغ بگم من رو این چیزا یه خورده حساس و وسواسی هستم
    هنمونطوری که یه بار مزاحم شما شدم برای تنظیمات پخش ، شما اون تاپیک رو بهم پیسنهاد کردین من اونو دیدیه بودم اقا حمید زحمتش رو کشیده بودم
    اون به صورت کلی توضیح داده شده ، یعنی ننوشته که بهتره مثلا فلان چیز رو چه گزینه ای باشه
    در ضمن از پارازیت هم رنج میبرم فکر کنم این نصاب ما از بس کابل rca رو کند و جا زد پخشم رو هم خراب کرد که حتی با وصل کردن سیم به بدنه پخش هم درست نشد
    الان امپ رو باز کردم تو صندوق گذاشتم اصلا خدایش دیگه یه طوری شدم که حوصله ندارم برم طرفش
    اشنالله اینو باز میکنم با امپ جدید میبندم رو یه 405

مشکل از ضعف آمپ نمیتونه باشه اگه هم باشه خیلی خودشو نشون نمیده به نظرم . بابا آمپ شما 100 وات rms واقعی میده اسپیکر شما 120 وات هست
    تنظیمات پخش هم باید خودت بری یه جای خلوت صدا رو زیاد کنی و همه رو تست کنی
    الان شاید تنظیمات پخش من با اسپیکر های شما خوب در نیاد ، بهتره خودتون دست بکار بشین
    اون توضیحاتی که دادم خدمتتون در مورد تنظیمات پخش صرفا جهت آشنایی به منو ها بود. چون صدا کاملا سلیقه ای هست
    سلام دوستان.

پخش الجی مدل LAC8900N

من این مدل پخشو انتخاب کردم میخواستم بدونم چجور پخشیه؟؟
    کیفیت صداش،بلوتوثش خوبه،قیمتش چنده،اصن تو ایران هست؟؟!!!
    ممنون میشم جواب بدین
    اگه میشه در مورد مدل LAC-M9600 هم صحبت کنید ممنون میشم

من باشم طرف این برند نمیرم
    البته نمیگم این برند بدی هست چون صداش رو نشنیدم ولی برند های بهتری هست برای انتخاب

11. 3 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام به همه بچه های گل ... عاقا صورت مسئله برای یه سورن ELX اینه ، راهنمایی کنین ممنون میشم :

1- سیستم صوتی و تصویری با قابلیت پخش اکثر فرمتها
    2-کیفیت صدا در حد نرمال ( نیاز به بیس بالا و گوپز گوپز کردن ندارم ، در همین حد که صدا شفاف و واضح باشه )
    3- اگه مانیتور کشویی باشه که نیاز نباشه کنسول کنفیکون بشه خعلی بهتره
    4- لطفا تو پیشنهاداتون اینکه دقیقا چه چیزایی نیاز دارم + حدود قیمت و اینکه تو کنسول سورن جا میشه یا نه در نظر بگیرین ...
    5 - پیشاپیش سپاس
    دوست عزیز لطف کنین بودجه تون رو بگین
    و اینکه یه سیستم کامل میخواین یا قطعاتی رو الان دارین؟
    یعنی ساب و اسپیکر و آمپلی میخواین دیگه؟

13. 3 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hoomanhooman2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز لطف کنین بودجه تون رو بگین
    و اینکه یه سیستم کامل میخواین یا قطعاتی رو الان دارین؟
    یعنی ساب و اسپیکر و آمپلی میخواین دیگه؟
    والا عاقا دروغ چرا ... تا قبر آآ آآآ آآآآ آآآآ !
    کلا هیچ اطلاعاتی در زمینه قیمت و وسایل مورد نیاز ندارم ...
    مثلا نمیدونم اگه کلا آمپلی و ساب نخام بذارم و فقط باندام رو با باندای بهتر عوض کنم چقد تفاوت توی خروجی صدام میکنه ؟!
    کیفیت صدا همینقدر که یه مقدار از باندهای خود ماشین بیشتر بکشه بیس ها رو برام کافیه ...

با توجه به این شرایط شما بفرمایید که چه چیزهایی نیاز دارم و حدودا چقدر بودجه باید بذارم . تاکید میکنم که سیتم تصویری با مانیتور میخام.
    سپاس فراوان

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    خواهشآ کمک کنید،بدجور بین دو مدل باند گیر کردم،یکی هرتز HCX 690 و دیگری DLS 1073،حالا سوال من از اساتید این است که کدام باند برای من مناسب تره؟من یک صدای نسبتآ با کیفیت با بیس قوی می خواهم.(چون قصد ندارم ساب ببندم)
    شما کدامیک را پیشنهاد می کنید؟
    اگر بخواهم از جای مطمئن بخرم از کجا بگیرم؟
    برای این باند کدام امپ را تهیه کنم؟(کنوود 7205،جی وی سی 8002 یا پاوونیر 5500)؟یا چیز دیگری را پیشنهاد می کنید؟
    پخش پاوونیر 2550 یا 6350 برای درایو کردن این باند مناسب هستند یا اگر نیستند لطفآ یک پخش مناسب هم معرفی کنید که قیمت پایینی هم داشته باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •