تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1132 از 2403 اولاول ... 13263210321082112211281129113011311132113311341135113611421182123216322132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,311 به 11,320 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

سلام به تمام دوستان

حدود یک هفته هستش که نتم مشکل پیدا کرده . من 256 نامحدود دارم تو منطقه 4 . سرعت دانلود روی 40 تا 35 نوسان داره اما حدود یک هفته هستش که هر نیم ساعت به نیم ساعت یکدفعه سرعت صفر میشه و حدود 30 الی 40 ثانیه به همون شکل میمونه و دوباره سرعت به حالت قبلی برمیگرده .

دو بار ( که یکیش همین امروز بود ) نزدیک به 2 الی 4 ساعت قطعی نت داشتم و اصلا کانکت نمیشد و ارور 718 میداد .

سر قطعی ها که زنگ زدم به پشتیبانی گفتن دیتا مشکل پیدا کرده اما وقتی در مورد این مشکل پرسیدم ، جواب درست و حسابی نداشتن که بدن .میگن که فقط شما همچین مشکلی داری و تا حالا کسی در این مورد تماسی نگرفته . صد در صد خودشونم نمی دونن .

جالب اینجاست که چراغ لینک مودم ثابته و مشکلی در لینک نیست و فقط دیتا قطع میشه .

تصویری هم که در زیز گذاشتم مربوط میشه به زمانی که این اتفاق میفته و دیتا به صورت ناگهانی قطع میشه و سرعت صفر میشه .

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

در مورد پینگم بگم که در این حالت تایم اوت زیادی داره .

خواهشا اگه ممکنه بنده رو راهنمایی کنید و بگید که اشکال کار از کجاست .

پیشاپیش ازتون تشکر می کنم . موفق و موید باشید
    Last edited by TimeWarp; 07-11-2011 at 01:38.

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان شاتلی ... من دیشب تا صبح سرعت دانلودم زیر 5 بود !! و واقعا وضعیت فوق الفتضاحی بود !! فقط این بلا سر من اومد یا دوستان دیگه که از شاتل سرویس میگیرن هم همین وضع رو داشتن ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahimgms's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    rasht

8

سلام به تمام دوستان

حدود یک هفته هستش که نتم مشکل پیدا کرده . من 256 نامحدود دارم تو منطقه 4 . سرعت دانلود روی 40 تا 35 نوسان داره اما حدود یک هفته هستش که هر نیم ساعت به نیم ساعت یکدفعه سرعت صفر میشه و حدود 30 الی 40 ثانیه به همون شکل میمونه و دوباره سرعت به حالت قبلی برمیگرده .

دو بار ( که یکیش همین امروز بود ) نزدیک به 2 الی 4 ساعت قطعی نت داشتم و اصلا کانکت نمیشد و ارور 718 میداد .

سر قطعی ها که زنگ زدم به پشتیبانی گفتن دیتا مشکل پیدا کرده اما وقتی در مورد این مشکل پرسیدم ، جواب درست و حسابی نداشتن که بدن .میگن که فقط شما همچین مشکلی داری و تا حالا کسی در این مورد تماسی نگرفته . صد در صد خودشونم نمی دونن .

جالب اینجاست که چراغ لینک مودم ثابته و مشکلی در لینک نیست و فقط دیتا قطع میشه .

تصویری هم که در زیز گذاشتم مربوط میشه به زمانی که این اتفاق میفته و دیتا به صورت ناگهانی قطع میشه و سرعت صفر میشه .

[IMG][/IMG]

در مورد پینگم بگم که در این حالت تایم اوت زیادی داره .

خواهشا اگه ممکنه بنده رو راهنمایی کنید و بگید که اشکال کار از کجاست .

پیشاپیش ازتون تشکر می کنم . موفق و موید باشید

سلام دوست عزیز قطی کلی واسه اندیشه و ربطی به خط 5 یا غیره نداره چون من هم همین مشکل را دارم

منم خط 4 هستم دیروز از ساعت 5 تا 12 شب فط بود الانم که وصل شده اما بازم قط هست چون نمیشه به هیچ وجع هیچ سایتی را باز کرد یا باز نمیکنه یا اگر باز میکنه نصفه میاد

جالبش اینجاس کسی تا حالا دیده که سرعت دانلود 40 باشه بعد نتونی سایتی را باز کنی من که میگم اینا همش کارای عمدی واسه اینکه چیز پی ان استفاده نکنید

4. 2 کاربر از rahimgms بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

سلام دوست عزیز قطی کلی واسه اندیشه و ربطی به خط 5 یا غیره نداره چون من هم همین مشکل را دارم

منم خط 4 هستم دیروز از ساعت 5 تا 12 شب فط بود الانم که وصل شده اما بازم قط هست چون نمیشه به هیچ وجع هیچ سایتی را باز کرد یا باز نمیکنه یا اگر باز میکنه نصفه میاد

جالبش اینجاس کسی تا حالا دیده که سرعت دانلود 40 باشه بعد نتونی سایتی را باز کنی من که میگم اینا همش کارای عمدی واسه اینکه چیز پی ان استفاده نکنید
    از ساعت 8 امروز صبح تا ساعت 10 و نیم ، دوباره کاملا قطع شد . معلوم نیست چیکار دارن میکنن .

6. 2 کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان شاتلی ... من دیشب تا صبح سرعت دانلودم زیر 5 بود !! و واقعا وضعیت فوق الفتضاحی بود !! فقط این بلا سر من اومد یا دوستان دیگه که از شاتل سرویس میگیرن هم همین وضع رو داشتن ؟!
    FUP شدی برادر. همه چی خوب بود دیشب . ثابت 250 KB/s تا صبح.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

الان هم مشکل داره بزارین یه چیزی بهتون بگم تا تست کننین هر وقت دیدین که مشکل دارید مدم را ریست کننین یعنی یه خاموش روشن کننین ای پی عوض میشه و مشکل برای یک ساعت حل میشه اما بعد یک ساعت دوباره همون اش و همون کاسه میشه

تست کنید

9. این کاربر از rahimgms بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آی خدا خیرت بده
    من چند روز هست که دقیقا همین مشکل رو دارم(خط4 اندیشه) یعنی سرعت فول هست ولی صفحه یا باز نمیشه یا نصفه باز میشه و جالب اینه که بعضی سایتا خیلی سریع باز میشه مثلا فارس نیوز
    جالب تر اینکه من با 3 نفر مختلف تو پشتیبانی شرکت صحبت کردم جوابا رو داشته باشید:

1:آقای .. : شما که از صبح 500 مگ دانلود کردی مودمت. روشن خاموش کن حل میشه(نتیجه=حل نشد)
    2:آقای .. تا 2چار مشکل شده درست میشه(البته قطعی داشتیم ولی این قضیه قبل از قطعی دیشب وجود داشت)
    3:خانم .. :(که خنده دار ترین جوابو داد) نه مشکلی نیست دستگاتو ببر یه خدمات کامپیوتری؛میگم خانوم با لب تاپ هم تست کردم همینطوریه = میگه من دیگه نمیدونم
    قضیه 60درصد سفیدسیه
    دوستان لطفا جملگی با پشتیبانی تماس بگیرید چون به من گفتن کسه دیگه ای چنین مشکی نداره

11. این کاربر از foa.neh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

عزیز من اینها خودشون هم نمیدونن مشکل از کجاست مشکل اینها نیست گفتم مشکل کلی و داران از عمد این کارها را انجام میدن

13. 2 کاربر از rahimgms بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

عزیز من اینها خودشون هم نمیدونن مشکل از کجاست مشکل اینها نیست گفتم مشکل کلی و داران از عمد این کارها را انجام میدن
    یعنی مشکل کلی هست؟یعنی شاتل هم مشکل داره؟خطهای دیگه اندیشه مشکل دارن؟

فکر نکنم
    به نظرم خط4 اندیشه همیشه یه مرگش هست ،یا هرتستی رو اول اینجا انجام میدن و وقتی به پایداری رسید رو خطهای دیکه هم اعمال می کنن
    الان پینگ 250 هست ولی هر 10 ثانیه تایم اوت میده نمیشه عملا بازی کرد! مشکل عدم باز شدن سایت رفع نشده هنوز
    Last edited by foa.neh; 07-11-2011 at 17:28.

15. این کاربر از foa.neh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

FUP شدی برادر. همه چی خوب بود دیشب . ثابت 250 KB/s تا صبح.
    fup کیلو چنده باوو من که نامحدود ندارم !! شاتل - 128 - محدود 3 گیگ !! حتی تو یه هفته ی گذشته شبی نبوده بیشتر از 600 مگ دانلود کنم
    .
    حتی الان یعنی 5 بعد از ظهر هم یکم مشکل دارم !! من مرکز 4 هستم کسی تو مرکز 4 همچین مشکللاتی نداشته ؟! میگم شاید بخاطر این وضعیت هوا باشه ! اخه سابقه دارن

17. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •