تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1131 از 1805 اولاول ... 1316311031108111211127112811291130113111321133113411351141118112311631 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,301 به 11,310 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه DaaVooD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

آقا مشکل از مخابراته.
    اینترنت قبلیه شما 128 بوده و با همین سرعت هم پهنای باند شمارو بستن ولی وقتی شما شدید طلایی تغییرش ندادن.
    من دارم این حرف از روی1020 کیلوبیت خططون میگن.
    فکر کنم دانلود شما از 120 بالا تر نرفته باشه اگر درست میگم که باید با مخابرات تماس بگیری و بهشون بگی این اطلاعات خط منه.اگر بیشتر از این بستین چرا اینجا اینارو نوشته.
    البته شبا که مردن یکم بهتره البته اینا بعضی وقتا هم با هم دعوا می کنند اما یکم کار راه میندازن
    تماس بگیر وبگو این اطلاعات خطه منه.کوتاه نیا وبا چندتا اپراتور صحبت کن.آخر باید یکی از اینا به گوه نت خبر بده.باید از پشت تلفن بره و به گوه نت بگه و پاشه بیاد
    این نامردا خودشون می دونن.بهم میگفتن اگر تازه طرحتون تغییر دادید که طبیعیه.اگر تازه نتغییر دادید بگید که به گوه نت علام کنیم تا خططون درست کنه.
    منو در جریان بزار.با شماره ی 8413535 تماس میگیری دیگه!/؟؟
    مودمت خیلی قدیمیه نه؟1!؟!!؟!

درود.
    چند روز پیش برای ریست پورت با 2020 حرف زدم.
    دیروز زنگ زدم 8413535. اول که تکرار مزخرفات ( فیبری و بیشتر نمیشه) در نهایت گفت باید بهت میگفتن موقع تعویض طرح که هزینه اضافی نکنی. و این تقصیره اوناس. خلاصه گفت شکایت کن تا پیگیری شه...
    بعد زنگ زدم 2020 و گفتم شکایت دارم. رفت با یه اُسکولی حرف زد گفت برا این مورد پیگیری نمیشه. منم با اصرارو چرب زبونی خانوم مربوطه رو پختم. بعد گفت باید یه سری کار انجام بدی ( پینگ گوگل، speedtest.ir، میهن دانلود، وارد کردن دی ان اس) که بنویسم. می گف ما برا طرح های تجاری 3 مگ به بالا، به کاربر فیبر نوری اعلام میکنیم که نمیشه و حتی هزینشم مسترد میشه.
    خلاصه به طرز خنده داری اپراتور مربوطه ول نمیکرد.... در نهایت گفت 72 ساعت دیگه خبرشو بگیرید....
    مودمم قدیمی نیست: Thomson TG585

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

درود.
    چند روز پیش برای ریست پورت با 2020 حرف زدم.
    دیروز زنگ زدم 8413535. اول که تکرار مزخرفات ( فیبری و بیشتر نمیشه) در نهایت گفت باید بهت میگفتن موقع تعویض طرح که هزینه اضافی نکنی. و این تقصیره اوناس. خلاصه گفت شکایت کن تا پیگیری شه...
    بعد زنگ زدم 2020 و گفتم شکایت دارم. رفت با یه اُسکولی حرف زد گفت برا این مورد پیگیری نمیشه. منم با اصرارو چرب زبونی خانوم مربوطه رو پختم. بعد گفت باید یه سری کار انجام بدی ( پینگ گوگل، speedtest.ir، میهن دانلود، وارد کردن دی ان اس) که بنویسم. می گف ما برا طرح های تجاری 3 مگ به بالا، به کاربر فیبر نوری اعلام میکنیم که نمیشه و حتی هزینشم مسترد میشه.
    خلاصه به طرز خنده داری اپراتور مربوطه ول نمیکرد.... در نهایت گفت 72 ساعت دیگه خبرشو بگیرید....
    مودمم قدیمی نیست: Thomson TG585
    شما کدام منطقه هستی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

این Down و Up استریک من روی 2 ست شده درسته ؟

فکر کنم.زیاد معلوم نیست اما اگر سرعت دانلودت 256 کیلوبایت است نگران چیزی نباش
    موفق باشی

4. این کاربر از aabrahim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

بازم امروز تماس گرفتم
    گفتم آقای عزیز شما هر روز زنگ میزنی به ما،ما هم به گلدنت انتقال میدیم اما اونا کاری نمی کنند.
    تاریخ تماس های منو گفت و هم گزارش هایی که من داد بودمو می خوند برام.
    آخرشم گفت ما هم نمی دونیم گلدنت چیکار میکنه.بهشون میگیم اما جوابی نمی دن.
    می گفت هر روز داریم بهشون انتقال میدیم اما جوابی نمیاد.(می گن در دست بررسیست)
    نماینده ی گلدنت هم اینجاست اما همیشه میگه در دست پیگیریست.

خداییش ماها چون قانون نمیدونیم و خانوادهامون وکیل ندارن چیزی نمیگیم.والا اونور دنیا اگر شرکتی اینجوری میکرد با وکیل پیگیری می کردن و اگر به یکی از کله گنده ها ربط نداشت میتونستن پولی بگیرن اما اینجا کاری نکرده می دونید دست یک کله گنده وسته.
    نمی دونم چیکار باید کرد.
    یک مدرکی هم دست ما نیست بریم برای شکایت از گلدنت و بگیم چون این شرکت مال مدیران مخابرات است هر گندی میزنه چیزی نمیگن بهش و چوبشو فقط ما مردم داریم می خوریم.
    من خودم شخصا از روشنفکرای خودفروخته ی غربی بدم میاد.فکر نکنید کلام من مثل اون ها بود.به هیچ عنوان اما مشکلات کشور که نمیشه پنهون کرد

6. 4 کاربر از aabrahim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

یه سوال مهم واسم پیش اومده واسه من اونم اینه که فکر میکنم ازحجمم داره دزدی میشه یعنی امروز که نگاه میکنم میبینم5گیگ دارم مقدار500مگ حجم مصرف میکنم اما روز بعد که میبیم 700مگ کمه کسی توجه کرده

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

سلام
    من مبین نت دارم و یه ماهی میشه شارژ نکردم.
    به دلیل pcm بودن خط و عدم جواب دهی مخابرات از خیر ای دی اس ال گذشتم. تا اینکه یه دفتر خدمات ارتباطی پیدا کردم که گفت من معرفیت میکنم و اگه جا باشه یک روزه خط رو برات درست میکنن! هزینه رو هم اول میخواست بگیره ! گفت از سه ماهه کمتر هم نداریم! که 2 مگ سه ماهه با 5 گیگ در ماه رو گفت 70. منم فعلا منصرف شدم! خوب 70 بدیم و خط از pcm در نیاد تکلیف چیه!؟
    بعد اینکه میگفت شما اگه میخوای مودم رایگان ببری باید یک ساله بخری و پول رو هم اول بدی!
    مگر اینکه صاحب خط با کارت ملی بیاد تا برات بزنیم هر ماه بیاد رو قبض.
    به نظرتون برم از همین مخابرات بگیرم؟ یا خودم دوباره اقدام کنم برا pcm و بعد از جای دیگه بگیرم؟(اونقدر اینجا بد گفتید که ترسیدم!) یا اینکه سه ماهه بگیرم و بعد از تموم شدنش برم یه شرکت دیگه!؟اذیت نمیکنن برا این کار؟
    مخابرات کدوم طرحش شبانه رایگان داره؟ اصلا داره؟ سرعتش خوبه؟ این طرحهایی که شبانه رایگان نداره هم شامل کاهش سرعت میشه شبها ،یا اینکه شبهاش با روزهاش سرعتش فرقی نداره؟

داره خودمونی میشه DaaVooD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

مرکز مطهری دوست عزیز.

گران‌فروشی اینترنت در کشور/ پهنای باند ۲۵ برابر قیمت اولیه به کاربر می‌رسد

هر STM1 پهنای باند اینترنت که به قیمت حدود ۹ میلیون تومان وارد کشور می‌شود به قیمت ۲۳۲ میلیون تومان به دست کاربر نهایی می‌رسد که ۲۵ برابر قیمت اولیه آن است.نتایج یک بررسی درباره گران‌فروشی و کم‌فروشی پهنای باند اینترنت در ایران نشان می‌دهد که هر STM1 پهنای باند اینترنت که به قیمت حدود ۹ میلیون تومان وارد کشور می‌شود با خرید و فروش آن توسط واسطه‌های مختلف مانند شرکت‌ ارتباطات زیرساخت، شرکت‌های ندا، شرکت‌های مخابرات استانی و شرکت‌های فراهم‌آور خدمات اینترنت، نهایتاً با احتساب ضریب اشتراک‌گذاری به قیمت ۲۳۲ میلیون تومان به دست کاربر نهایی می‌رسد که ۲۵ برابر قیمت اولیه آن است.مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با بررسی دلایل گران‌فروشی پهنای باند در کشور اعلام می‌کند: گران‌فروشی پهنای باند اینترنت در کشور علل زیادی دارد. اولاً شکاف زیادی میان عرضه و تقاضای پهنای باند به وجود آمده که ناشی از رشد فزاینده تقاضا و عدم تأمین میزان مورد نیاز است. ثانیاً دو مقررات‌گذار برای قیمت‌گذاری پهنای باند وجود دارد که هر یک ملاحظات خاص خود را دارند و مستقل از هم مقرراتی را برای تعرفه‌گذاری و قیمت‌گذاری پهنای باند وضع می‌کند. ثالثاً شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان یک شرکت دولتی در جایگاه متصدی، نقش ایفا می‌کند و به عرضه پهنای باند بین‌الملل می‌پردازد.

منبع: خبرآنلاین

10. 4 کاربر از DaaVooD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من مبین نت دارم و یه ماهی میشه شارژ نکردم.
    به دلیل pcm بودن خط و عدم جواب دهی مخابرات از خیر ای دی اس ال گذشتم. تا اینکه یه دفتر خدمات ارتباطی پیدا کردم که گفت من معرفیت میکنم و اگه جا باشه یک روزه خط رو برات درست میکنن! هزینه رو هم اول میخواست بگیره ! گفت از سه ماهه کمتر هم نداریم! که 2 مگ سه ماهه با 5 گیگ در ماه رو گفت 70. منم فعلا منصرف شدم! خوب 70 بدیم و خط از pcm در نیاد تکلیف چیه!؟
    بعد اینکه میگفت شما اگه میخوای مودم رایگان ببری باید یک ساله بخری و پول رو هم اول بدی!
    مگر اینکه صاحب خط با کارت ملی بیاد تا برات بزنیم هر ماه بیاد رو قبض.
    به نظرتون برم از همین مخابرات بگیرم؟ یا خودم دوباره اقدام کنم برا pcm و بعد از جای دیگه بگیرم؟(اونقدر اینجا بد گفتید که ترسیدم!) یا اینکه سه ماهه بگیرم و بعد از تموم شدنش برم یه شرکت دیگه!؟اذیت نمیکنن برا این کار؟
    مخابرات کدوم طرحش شبانه رایگان داره؟ اصلا داره؟ سرعتش خوبه؟ این طرحهایی که شبانه رایگان نداره هم شامل کاهش سرعت میشه شبها ،یا اینکه شبهاش با روزهاش سرعتش فرقی نداره؟
    کدوم استان هستی؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

مرکز مطهری دوست عزیز.

گران‌فروشی اینترنت در کشور/ پهنای باند ۲۵ برابر قیمت اولیه به کاربر می‌رسد

هر STM1 پهنای باند اینترنت که به قیمت حدود ۹ میلیون تومان وارد کشور می‌شود به قیمت ۲۳۲ میلیون تومان به دست کاربر نهایی می‌رسد که ۲۵ برابر قیمت اولیه آن است.نتایج یک بررسی درباره گران‌فروشی و کم‌فروشی پهنای باند اینترنت در ایران نشان می‌دهد که هر STM1 پهنای باند اینترنت که به قیمت حدود ۹ میلیون تومان وارد کشور می‌شود با خرید و فروش آن توسط واسطه‌های مختلف مانند شرکت‌ ارتباطات زیرساخت، شرکت‌های ندا، شرکت‌های مخابرات استانی و شرکت‌های فراهم‌آور خدمات اینترنت، نهایتاً با احتساب ضریب اشتراک‌گذاری به قیمت ۲۳۲ میلیون تومان به دست کاربر نهایی می‌رسد که ۲۵ برابر قیمت اولیه آن است.مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با بررسی دلایل گران‌فروشی پهنای باند در کشور اعلام می‌کند: گران‌فروشی پهنای باند اینترنت در کشور علل زیادی دارد. اولاً شکاف زیادی میان عرضه و تقاضای پهنای باند به وجود آمده که ناشی از رشد فزاینده تقاضا و عدم تأمین میزان مورد نیاز است. ثانیاً دو مقررات‌گذار برای قیمت‌گذاری پهنای باند وجود دارد که هر یک ملاحظات خاص خود را دارند و مستقل از هم مقرراتی را برای تعرفه‌گذاری و قیمت‌گذاری پهنای باند وضع می‌کند. ثالثاً شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان یک شرکت دولتی در جایگاه متصدی، نقش ایفا می‌کند و به عرضه پهنای باند بین‌الملل می‌پردازد.

منبع: خبرآنلاین
    منم همین منطقه هستم و همین مشکلو دارم. قبلا هم اطلاع رسانی کرده بودم که مسئولان مخابرات این منطقه پهنای باند 1m را ایجاد کرده اند و بیشتر از این مقدار منطقه مطهری جوابگو نیست.

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

یه سوال مهم واسم پیش اومده واسه من اونم اینه که فکر میکنم ازحجمم داره دزدی میشه یعنی امروز که نگاه میکنم میبینم5گیگ دارم مقدار500مگ حجم مصرف میکنم اما روز بعد که میبیم 700مگ کمه کسی توجه کرده
    می تونی در پنل سایت توقسمت ریزاتصالات مک آدرس مودمی که وصل میششه در اون زمان ببینی
    و هم میتونی تماس بگیری و بگی مک آدرس روی مودمت قفل کنه تا کسی به غیر از مودمت نتونه وصل شه
    و هم می تونی نرم افزار DU Meter وصل کنی و ببینی در طول روز چقدر استفاده میکنی وببینی در ریزکارکردها چقدر کسر میشه

برای من از این اتفاقا نیوفتاده.یعنی چند وقته اینجوری نمیشه
    ساعت دانلود رایگانتو یکم کم کن شاید داره از ترافیک روزانت میخوره.
    موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •