تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1131 از 1783 اولاول ... 1316311031108111211127112811291130113111321133113411351141118112311631 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,301 به 11,310 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

میتونه با جفت موازی کردن خط snr خط را تا دو برابر بالا بیارن
    دوست عزیز naasr میتونی درباره این جملت توضیح بیشتری بدی.آخه شما داری راه حل مهمی رو میگی که مشکل خیلی از بچه هاست.متشکرم.

2. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

بخش فنی صبانت گفت در 17 تیر خط شما بررسی شده و مشکلی نداشته !بعدم گفت من الان پهنای باند شمارو کم میکنمم هروقت مشکلتون حل شد بگید دوباره بالا بیاریم !گفت الان نت شما وصل بشه یا نشه دیگه دست شرکت نیست و سر مخابراته!اشنا یک نفر داریم ک شنبه زنگ میزنم و باهاش صحبت میکنم ! اینم از نتیجه سر خط ک تلفنا رو هم قطع کرده بودم!فاصله من تا مرکز حدود 3 تا چهارراهه!

Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    21.6 29.5 db
    Line Attenuation
    :
    52.0 27.6 db
    Data Rate
    :
    1024 123 kbps
    Max Rate
    :
    4920 59004 kbps
    CRC
    :
    0 0
    دوست عزیزم میشه فاصله ات رو به کیلومتر تا مرکز مخابرات منطقتون بگی.اگه واقعا فاصله ماشین روت تا مرکز مخابرات زیر 1.5 کیلومتر باشه حتی تا 14 مگابایتم میتونی پهنای باند بگیری.(معمولا فاصله کابلی بیشتر از ماشین رو است.البته اینم از نبوغ مخابراته ماست.وگرنه فاصله کابلی تا 3 کیلومتر میتونه بهترین پهنای باندها رو بگیره).اگه واقعا فاصلت کمه با توجه به اینکه رفتی و سرخط هم تست کردی و دیدی که نویزت کم نشده به نظر من فقط از طریق بخش فنی پشتیبانی صبانت پیگیری کن و روشون فشار بیار و ولشون نکن.مجبورشون کن اصلا پورتتو عوض کنن.قطعا مشکلت برطرف میشه.مخابرات برات کاری نمیکنه.البته تو کشور ما پارتی همه کار امکان داره برات بکنه و اونو دیگه من نمیدونم.اما معمولا چون این نویز مربوط میشه به تجهیزات شرکت سرویس دهنده در مرکز مخابرات فقط خود صبانت باید واست اقدام کنه.اینا تجربیات من بود.درست و غلطشو دوستان ببخشند.

4. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوستان شما مشکل کاهش snr در شب را ندارید؟
    snr من در شب تقریبا نصف روز میشه ( در روز بین 10 تا 12 و در شب بین 6 تا 6.5 - خطم هم روی 8 مگ بسته شده )
    به نظرتون مشکل از کجاست؟

6. این کاربر از isf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان شما مشکل کاهش snr در شب را ندارید؟
    snr من در شب تقریبا نصف روز میشه ( در روز بین 10 تا 12 و در شب بین 6 تا 6.5 - خطم هم روی 8 مگ بسته شده )
    به نظرتون مشکل از کجاست؟
    من هم یه زمانی این مشکل داشتم
    احتمال زیاد از تجهیزات شرکت و کاریش نمی شه کرد

8. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

isf

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیزم میشه فاصله ات رو به کیلومتر تا مرکز مخابرات منطقتون بگی.اگه واقعا فاصله ماشین روت تا مرکز مخابرات زیر 1.5 کیلومتر باشه حتی تا 14 مگابایتم میتونی پهنای باند بگیری.(معمولا فاصله کابلی بیشتر از ماشین رو است.البته اینم از نبوغ مخابراته ماست.وگرنه فاصله کابلی تا 3 کیلومتر میتونه بهترین پهنای باندها رو بگیره).اگه واقعا فاصلت کمه با توجه به اینکه رفتی و سرخط هم تست کردی و دیدی که نویزت کم نشده به نظر من فقط از طریق بخش فنی پشتیبانی صبانت پیگیری کن و روشون فشار بیار و ولشون نکن.مجبورشون کن اصلا پورتتو عوض کنن.قطعا مشکلت برطرف میشه.مخابرات برات کاری نمیکنه.البته تو کشور ما پارتی همه کار امکان داره برات بکنه و اونو دیگه من نمیدونم.اما معمولا چون این نویز مربوط میشه به تجهیزات شرکت سرویس دهنده در مرکز مخابرات فقط خود صبانت باید واست اقدام کنه.اینا تجربیات من بود.درست و غلطشو دوستان ببخشند.
    وقتی ک نت قطع بود زنگ زدم بخش فنی گفت من پورتتم عوض کرد ولی بازم تغییری ایجاد نشده!بعد گفت گزارش خرابی میدیم ک دفعه دوم بخش فنی گفت 17/4 چک شده و مشکلی نداشته و از طرف شرکت فقط میشه پهنای باند رو ب حداقل رسوند تا نویزتون کم بشه ولی همچنان مشکل دارم!حالا فردا احتمالا از سر خط سیم بکشم اگر درست نشه میرم مخابرات شنبه میدونم چیکار کنمدرست نشه میرم سابین نت سازمان آب و باهاشون یکشنبه تصفیه حساب میکنم!
    Last edited by hojjat74; 11-07-2014 at 00:28.

10. این کاربر از hojjat74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز naasr میتونی درباره این جملت توضیح بیشتری بدی.آخه شما داری راه حل مهمی رو میگی که مشکل خیلی از بچه هاست.متشکرم.
    باید اشنا داشته باشی تو مخابرات که برن تو سالن MDF و پورتت رو به اصطلاح جفت موازی میکنن که چون هزینه بر هست مخابرات اینکار رو برای همه انجام نمیده و باید شانس بیاری...

12. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

باید اشنا داشته باشی تو مخابرات که برن تو سالن MDF و پورتت رو به اصطلاح جفت موازی میکنن که چون هزینه بر هست مخابرات اینکار رو برای همه انجام نمیده و باید شانس بیاری...
    این کار رو پرسنل خود مخابرات باید انجام بدن یا پرسنل فنی خود صبانت که هر روز واسه این کارا میرن مراکز مخابراتی و مثلا پورت طرف رو عوض میکنن و این حرفا.؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

وقتی ک نت قطع بود زنگ زدم بخش فنی گفت من پورتتم عوض کرد ولی بازم تغییری ایجاد نشده!بعد گفت گزارش خرابی میدیم ک دفعه دوم بخش فنی گفت 17/4 چک شده و مشکلی نداشته و از طرف شرکت فقط میشه پهنای باند رو ب حداقل رسوند تا نویزتون کم بشه ولی همچنان مشکل دارم!حالا فردا احتمالا از سر خط سیم بکشم اگر درست نشه میرم مخابرات شنبه میدونم چیکار کنمدرست نشه میرم سابین نت سازمان آب و باهاشون یکشنبه تصفیه حساب میکنم!
    جالبه برای تعویض پورت من همین صبانت گفت 3 تا 7 روز طول میکشه.برای شما چقدر سریع عوض کردند.بعدشم فاصله ات تا مرکز مخابرات منطقتون چقدر هست؟کدوم مرکز مخابراتی هستی؟راستی یکی از کارمندای بیرون اومده از صبانت گفت مستقیم با صبانت تهران تماس بگیرید و مشکلتون رو به اونا بگید.اونا وقتی پیگیری میکنن کار رو درست میکنند.شما هم به نظر من از طریق صبانت مرکزی تهران پیگیری کنید.تلفنش تو سایت صبانت هست.در ضمن اگر خواستی از سر خط سیم بکشی بازم از اون کابلی که گفتم استفاده کن و قبل از اینکه کابلو نصبش کنی ببرش یک الکتریکی بگو یکسرشو واست سوکت بزنه.قطعا میگه به این کابلا سوکت نمیخوره اما تو دو تا رشتشو از چهارتا رشته توش در بیار بگو سر همین دو تا سوکت بزنه.رنگشم دقت کن که همونا رو به کابل ورودی دم در وصل کنی.
    Last edited by david-ebi; 11-07-2014 at 01:23.

15. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جالبه برای تعویض پورت من همین صبانت گفت 3 تا 7 روز طول میکشه.برای شما چقدر سریع عوض کردند.بعدشم فاصله ات تا مرکز مخابرات منطقتون چقدر هست؟کدوم مرکز مخابراتی هستی؟
    نبوت !فاصله ما از چهار راه ورزشه تا چهارراه مخابرات!اگر قاسم جلس رو یاد داشته باشیما اولای شاهد هستیم

17. 2 کاربر از hojjat74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تست الان
    هر شب 0.01 مگابیت کاهش!!

زمان تخمینی برای دانلود یکی از تورنت هام
    سه سال
    Last edited by sleeplessness; 11-07-2014 at 01:14.

19. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •