دوست عزیز naasr میتونی درباره این جملت توضیح بیشتری بدی.آخه شما داری راه حل مهمی رو میگی که مشکل خیلی از بچه هاست.متشکرم.میتونه با جفت موازی کردن خط snr خط را تا دو برابر بالا بیارن
دوست عزیز naasr میتونی درباره این جملت توضیح بیشتری بدی.آخه شما داری راه حل مهمی رو میگی که مشکل خیلی از بچه هاست.متشکرم.میتونه با جفت موازی کردن خط snr خط را تا دو برابر بالا بیارن
دوست عزیزم میشه فاصله ات رو به کیلومتر تا مرکز مخابرات منطقتون بگی.اگه واقعا فاصله ماشین روت تا مرکز مخابرات زیر 1.5 کیلومتر باشه حتی تا 14 مگابایتم میتونی پهنای باند بگیری.(معمولا فاصله کابلی بیشتر از ماشین رو است.البته اینم از نبوغ مخابراته ماست.وگرنه فاصله کابلی تا 3 کیلومتر میتونه بهترین پهنای باندها رو بگیره).اگه واقعا فاصلت کمه با توجه به اینکه رفتی و سرخط هم تست کردی و دیدی که نویزت کم نشده به نظر من فقط از طریق بخش فنی پشتیبانی صبانت پیگیری کن و روشون فشار بیار و ولشون نکن.مجبورشون کن اصلا پورتتو عوض کنن.قطعا مشکلت برطرف میشه.مخابرات برات کاری نمیکنه.البته تو کشور ما پارتی همه کار امکان داره برات بکنه و اونو دیگه من نمیدونم.اما معمولا چون این نویز مربوط میشه به تجهیزات شرکت سرویس دهنده در مرکز مخابرات فقط خود صبانت باید واست اقدام کنه.اینا تجربیات من بود.درست و غلطشو دوستان ببخشند.
دوستان شما مشکل کاهش snr در شب را ندارید؟
snr من در شب تقریبا نصف روز میشه ( در روز بین 10 تا 12 و در شب بین 6 تا 6.5 - خطم هم روی 8 مگ بسته شده )
به نظرتون مشکل از کجاست؟
من هم یه زمانی این مشکل داشتم
احتمال زیاد از تجهیزات شرکت و کاریش نمی شه کرد
وقتی ک نت قطع بود زنگ زدم بخش فنی گفت من پورتتم عوض کرد ولی بازم تغییری ایجاد نشده!بعد گفت گزارش خرابی میدیم ک دفعه دوم بخش فنی گفت 17/4 چک شده و مشکلی نداشته و از طرف شرکت فقط میشه پهنای باند رو ب حداقل رسوند تا نویزتون کم بشه ولی همچنان مشکل دارم!حالا فردا احتمالا از سر خط سیم بکشم اگر درست نشه میرم مخابرات شنبه میدونم چیکار کنمدرست نشه میرم سابین نت سازمان آب و باهاشون یکشنبه تصفیه حساب میکنم!
Last edited by hojjat74; 11-07-2014 at 00:28.
باید اشنا داشته باشی تو مخابرات که برن تو سالن MDF و پورتت رو به اصطلاح جفت موازی میکنن که چون هزینه بر هست مخابرات اینکار رو برای همه انجام نمیده و باید شانس بیاری...
این کار رو پرسنل خود مخابرات باید انجام بدن یا پرسنل فنی خود صبانت که هر روز واسه این کارا میرن مراکز مخابراتی و مثلا پورت طرف رو عوض میکنن و این حرفا.؟
جالبه برای تعویض پورت من همین صبانت گفت 3 تا 7 روز طول میکشه.برای شما چقدر سریع عوض کردند.بعدشم فاصله ات تا مرکز مخابرات منطقتون چقدر هست؟کدوم مرکز مخابراتی هستی؟راستی یکی از کارمندای بیرون اومده از صبانت گفت مستقیم با صبانت تهران تماس بگیرید و مشکلتون رو به اونا بگید.اونا وقتی پیگیری میکنن کار رو درست میکنند.شما هم به نظر من از طریق صبانت مرکزی تهران پیگیری کنید.تلفنش تو سایت صبانت هست.در ضمن اگر خواستی از سر خط سیم بکشی بازم از اون کابلی که گفتم استفاده کن و قبل از اینکه کابلو نصبش کنی ببرش یک الکتریکی بگو یکسرشو واست سوکت بزنه.قطعا میگه به این کابلا سوکت نمیخوره اما تو دو تا رشتشو از چهارتا رشته توش در بیار بگو سر همین دو تا سوکت بزنه.رنگشم دقت کن که همونا رو به کابل ورودی دم در وصل کنی.
Last edited by david-ebi; 11-07-2014 at 01:23.
نبوت !فاصله ما از چهار راه ورزشه تا چهارراه مخابرات!اگر قاسم جلس رو یاد داشته باشیما اولای شاهد هستیم
تست الان
هر شب 0.01 مگابیت کاهش!!
زمان تخمینی برای دانلود یکی از تورنت هام
سه سال![]()
Last edited by sleeplessness; 11-07-2014 at 01:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)