بر خلاف دوستان من اهواز و 5 آنتن همیشه فول هست و سرعت دانلود 16 تا 18 و در کمتر 20 ثانیه وصل میشه به نت
و RSSI شده 76 و CINR شده 26 الی 27
و تنها مشکل بدلیل سرعت 128 سایت ها را کند باز می کند یا باز نمی کند ...............
بر خلاف دوستان من اهواز و 5 آنتن همیشه فول هست و سرعت دانلود 16 تا 18 و در کمتر 20 ثانیه وصل میشه به نت
و RSSI شده 76 و CINR شده 26 الی 27
و تنها مشکل بدلیل سرعت 128 سایت ها را کند باز می کند یا باز نمی کند ...............
نمیدنین های وب وایمکس داره یا نه؟ به خدا کلافه شدم هر یک ربع یکبار قطع میشه هیچی نمیتونم دانلود کنم
Sent from my A1-810 using Tapatalk
فکر میکنین دلیل قطعی مکرر سرویس من چیه؟پولشم تازه ریختم ولی محاله بیش از یک ربع وصل باشه و دایم قطعه
دو روزه این بساطه
CINR و RSSI مودم و آنتنی که وصل هستی بهش رو دائم چک کن و ببين چطوری هست از زمان وصل شدن تا قطع شدن.
واسه من يک دوره کوتاه چند روز پيش اينطوري بود آنتن خوبم که واسه نواسانات عجيب CINR و RSSI بود.
حتما چک و يادداشت کن و اينجا بگو تا ببينيم چه ميشه کرد
فکر کنم فقط وايرلس دارن الان
مودمم فکر کنم قدیمی شده چون اومدم آپدیتش کنم آپدیت نشد فردا یک مودم میگیرم فقط طرف گفت ۲۰۰ تومن + ۸٪ + ۸۰۰۰ تومن
گرون شده مودم؟
مودم وای فای 200 هزار تومان و با محاسبه 8 درصد مالیات بر ارزش افزوده میشه 216 هزار تومان
و 8000 تومان مربوط به راه اندازی هست که ایرانسل میگه دل بخواهی هست پرداخت آن برای کسانی که در محل راه اندازی کنند .
ولی شما فقط قراره مودم بگیرید و فکر نکنم نیاز به پرداخت 8000 اضافه باشه ..
اگه بمناسبت نیمه شعبان می خریدید چند روز پیش 25 درصد تخفیف داشت میشد 150 هزار
دوستان یک نامه از شرکت گرفته ام ولی ایرانسل قبول نکرد چون نامی از اینترنت پر سرعت نیست و شرکت هم گفت ما راجب اینترنت چیزی نمی نویسیم در نامه ................
نامه به شرح زیر هست چه کنم ؟؟؟
زیر سربرگ شرکت
به شرکت ایرانسل
موضوع : گواهی اشتغال به کار
با سلام بدینوسیله گواهی می شود آقای ........ فرزند ....... به شناسنامه ..... صادره از اهواز به شماره پرسنلی ..... و شماره ملی ...... از این تاریخ در این شرکت مشغول به کار می باشد و در بخش ..... این شرکت مشغول به کار می باشد .
مهر و امضا مدیر عامل
دوستان نامه استعلام میشه ؟ برای تآیید کردن ؟؟؟؟ میشه زیرش با دست نوشت برای سرویس پر سرعت ؟؟؟
سلام
توی نامه باید حداقل اینکه به اینترنت پرسرعت بیتر از 128 نیاز داری و ترجیحا سرعتی که میخوای نوشته بشه و دست نویس هم قبول نمیکنن.
به شرکتتون بگو که بنویسن مثلا اینترنت 2مگ (یا هرسرعتی که میخوای) نیاز داری و تو نامه بنویسن عواقب و مسوولیت هرگونه سو استفاده هم با خودت هست.
اینطوری مسوولیت هم که شاید بترسن گردنشون نیست و شاید راحت تر نامه بدن و ایرانسل هم قبول میکنه.
با هزار بدبختی دادند این نامه رو و 15 روز پیش چند نفر یکی دیگه رو معرفی کردند که نامه میده خودش و من هزینه بهش دادم و 1 هفته منو چرخوند تا الان گفت من فرستادم و الان چه کنم اگه منم نامه بدهم شرکت ایرانسل میگه چطور هر 2 نامه داده اید ؟؟؟ دو شرکت باهم سر کاری ؟؟؟
اونم نامه جعل بوده چی کنم دردسر نشه ؟؟؟
بفروشم اینو وایمکس دیگه بخرم یا برم مبین نت یا رایتل بخرم ؟؟؟ کمک ................ یا با همون نامه فعال کنم ؟؟؟
نامه رو که دادین و قبول نشد پسش گرفتین ؟
استعلام نمیکنن نامه رو و فقط میخوان که نامه باشه.
اصلا گفتن دوتا نامه چرا ، شما میگی دو شغله هستم/ دانشجو و شاغل هستم . مشکلی معمولا پیش نمیاد و کاری ندارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)