تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1131 از 1291 اولاول ... 131631103110811121112711281129113011311132113311341135114111811231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,301 به 11,310 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

بر خلاف دوستان من اهواز و 5 آنتن همیشه فول هست و سرعت دانلود 16 تا 18 و در کمتر 20 ثانیه وصل میشه به نت
    و RSSI شده 76 و CINR شده 26 الی 27
    و تنها مشکل بدلیل سرعت 128 سایت ها را کند باز می کند یا باز نمی کند ...............

2. این کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

اوضاع وايمکس فقط دائم داره وخيم تر ميشه و اصلا معلوم نيست چی ميشه و جالبه که برای ريزش کاربرها هم فکری نکردن اما يک نکته جديد و مهم که فعلا احتمال داره جواب بده و برای کمي بهتر شدن وضعيت (احتمالا تو تهران):

فرکانس های آنتن های ديگه رو وقتی که آنتن اصلیيتون افت کيفيت داره (حداقل بيشتر از 10 ساعت افت کيفيت) چک کنيد حتی آنتن های با CINR و RSSI ضعيف.
    بعد از اين داستان طوفان ها تو تهران مودم ها واسه قطع شدن آنتن ها به فرکانس ها و دکل های ديگه سوئيچ کردن که هنوز هم اوضاع کاملا درست نشده و بعضا افت کيفيت واسه شلوغی بيش از حد يک آنتن هست.
    =======
    دوستانی که معمولا وضعيت سيگنال دريافتی رو چک ميکنن تغييری تو وضعيت کم و زياد شدن مقادير CINR و RSSI مشاهده کردن ؟
    واسه خيلی از آنتن ها هر دو مقدار بعضی تو چند لحظه بيشتر از 4 يا 5 واحد کم و زياد ميشه! ( تغيير بيشتر 3 واحد معمولا يک نشان از مشکل در آنتن هست)
    نمیدنین های وب وایمکس داره یا نه؟ به خدا کلافه شدم هر یک ربع یکبار قطع میشه هیچی نمیتونم دانلود کنم

Sent from my A1-810 using Tapatalk

4. این کاربر از NINTENDO_DS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

فکر میکنین دلیل قطعی مکرر سرویس من چیه؟پولشم تازه ریختم ولی محاله بیش از یک ربع وصل باشه و دایم قطعه
    دو روزه این بساطه

6. این کاربر از NINTENDO_DS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

فکر میکنین دلیل قطعی مکرر سرویس من چیه؟پولشم تازه ریختم ولی محاله بیش از یک ربع وصل باشه و دایم قطعه
    دو روزه این بساطه

CINR و RSSI مودم و آنتنی که وصل هستی بهش رو دائم چک کن و ببين چطوری هست از زمان وصل شدن تا قطع شدن.
    واسه من يک دوره کوتاه چند روز پيش اينطوري بود آنتن خوبم که واسه نواسانات عجيب CINR و RSSI بود.
    حتما چک و يادداشت کن و اينجا بگو تا ببينيم چه ميشه کرد

نمیدنین های وب وایمکس داره یا نه؟ به خدا کلافه شدم هر یک ربع یکبار قطع میشه هیچی نمیتونم دانلود کنم

فکر کنم فقط وايرلس دارن الان

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

مودمم فکر کنم قدیمی شده چون اومدم آپدیتش کنم آپدیت نشد فردا یک مودم میگیرم فقط طرف گفت ۲۰۰ تومن + ۸٪ + ۸۰۰۰ تومن
    گرون شده مودم؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

مودمم فکر کنم قدیمی شده چون اومدم آپدیتش کنم آپدیت نشد فردا یک مودم میگیرم فقط طرف گفت ۲۰۰ تومن + ۸٪ + ۸۰۰۰ تومن
    گرون شده مودم؟

مودم وای فای 200 هزار تومان و با محاسبه 8 درصد مالیات بر ارزش افزوده میشه 216 هزار تومان

و 8000 تومان مربوط به راه اندازی هست که ایرانسل میگه دل بخواهی هست پرداخت آن برای کسانی که در محل راه اندازی کنند .

ولی شما فقط قراره مودم بگیرید و فکر نکنم نیاز به پرداخت 8000 اضافه باشه ..

اگه بمناسبت نیمه شعبان می خریدید چند روز پیش 25 درصد تخفیف داشت میشد 150 هزار

10. 2 کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

دوستان یک نامه از شرکت گرفته ام ولی ایرانسل قبول نکرد چون نامی از اینترنت پر سرعت نیست و شرکت هم گفت ما راجب اینترنت چیزی نمی نویسیم در نامه ................

نامه به شرح زیر هست چه کنم ؟؟؟

زیر سربرگ شرکت

به شرکت ایرانسل

موضوع : گواهی اشتغال به کار

با سلام بدینوسیله گواهی می شود آقای ........ فرزند ....... به شناسنامه ..... صادره از اهواز به شماره پرسنلی ..... و شماره ملی ...... از این تاریخ در این شرکت مشغول به کار می باشد و در بخش ..... این شرکت مشغول به کار می باشد .

مهر و امضا مدیر عامل

دوستان نامه استعلام میشه ؟ برای تآیید کردن ؟؟؟؟ میشه زیرش با دست نوشت برای سرویس پر سرعت ؟؟؟

12. 2 کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

دوستان یک نامه از شرکت گرفته ام ولی ایرانسل قبول نکرد چون نامی از اینترنت پر سرعت نیست و شرکت هم گفت ما راجب اینترنت چیزی نمی نویسیم در نامه ................

نامه به شرح زیر هست چه کنم ؟؟؟

زیر سربرگ شرکت

به شرکت ایرانسل

موضوع : گواهی اشتغال به کار

با سلام بدینوسیله گواهی می شود آقای ........ فرزند ....... به شناسنامه ..... صادره از اهواز به شماره پرسنلی ..... و شماره ملی ...... از این تاریخ در این شرکت مشغول به کار می باشد و در بخش ..... این شرکت مشغول به کار می باشد .

مهر و امضا مدیر عامل

دوستان نامه استعلام میشه ؟ برای تآیید کردن ؟؟؟؟ میشه زیرش با دست نوشت برای سرویس پر سرعت ؟؟؟
    سلام
    توی نامه باید حداقل اینکه به اینترنت پرسرعت بیتر از 128 نیاز داری و ترجیحا سرعتی که میخوای نوشته بشه و دست نویس هم قبول نمیکنن.
    به شرکتتون بگو که بنویسن مثلا اینترنت 2مگ (یا هرسرعتی که میخوای) نیاز داری و تو نامه بنویسن عواقب و مسوولیت هرگونه سو استفاده هم با خودت هست.
    اینطوری مسوولیت هم که شاید بترسن گردنشون نیست و شاید راحت تر نامه بدن و ایرانسل هم قبول میکنه.

14. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

سلام
    توی نامه باید حداقل اینکه به اینترنت پرسرعت بیتر از 128 نیاز داری و ترجیحا سرعتی که میخوای نوشته بشه و دست نویس هم قبول نمیکنن.
    به شرکتتون بگو که بنویسن مثلا اینترنت 2مگ (یا هرسرعتی که میخوای) نیاز داری و تو نامه بنویسن عواقب و مسوولیت هرگونه سو استفاده هم با خودت هست.
    اینطوری مسوولیت هم که شاید بترسن گردنشون نیست و شاید راحت تر نامه بدن و ایرانسل هم قبول میکنه.
    با هزار بدبختی دادند این نامه رو و 15 روز پیش چند نفر یکی دیگه رو معرفی کردند که نامه میده خودش و من هزینه بهش دادم و 1 هفته منو چرخوند تا الان گفت من فرستادم و الان چه کنم اگه منم نامه بدهم شرکت ایرانسل میگه چطور هر 2 نامه داده اید ؟؟؟ دو شرکت باهم سر کاری ؟؟؟
    اونم نامه جعل بوده چی کنم دردسر نشه ؟؟؟
    بفروشم اینو وایمکس دیگه بخرم یا برم مبین نت یا رایتل بخرم ؟؟؟ کمک ................ یا با همون نامه فعال کنم ؟؟؟

16. این کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

با هزار بدبختی دادند این نامه رو و 15 روز پیش چند نفر یکی دیگه رو معرفی کردند که نامه میده خودش و من هزینه بهش دادم و 1 هفته منو چرخوند تا الان گفت من فرستادم و الان چه کنم اگه منم نامه بدهم شرکت ایرانسل میگه چطور هر 2 نامه داده اید ؟؟؟ دو شرکت باهم سر کاری ؟؟؟
    اونم نامه جعل بوده چی کنم دردسر نشه ؟؟؟
    بفروشم اینو وایمکس دیگه بخرم یا برم مبین نت یا رایتل بخرم ؟؟؟ کمک ................ یا با همون نامه فعال کنم ؟؟؟
    نامه رو که دادین و قبول نشد پسش گرفتین ؟
    استعلام نمیکنن نامه رو و فقط میخوان که نامه باشه.
    اصلا گفتن دوتا نامه چرا ، شما میگی دو شغله هستم/ دانشجو و شاغل هستم . مشکلی معمولا پیش نمیاد و کاری ندارن.

18. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •