برو تو شهر Middletown بعد تلگرام بده به فاندر شهر بگو من ایرانیم از چینی ها بدم میاد.لطفا من رو عضو کنید!
سریع عضو شهر میشی![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
برو تو شهر Middletown بعد تلگرام بده به فاندر شهر بگو من ایرانیم از چینی ها بدم میاد.لطفا من رو عضو کنید!
سریع عضو شهر میشی![]()
بابا من دو روزه شروع كردم ! الان لولم 2 هست ! يه خورده صبر كنين مي ام بالا ! مي كم فقط اين leadership كه اين ارش مي كه جيه ؟ كدوم اسكيل ها رو اب كنم ؟ من الان vigor رو 5 تا و استرنج رو 1 يكي و اون يكي تله هه رو هم 1 اب كردم !
اسکیل هاتو الکی هدر نده
پور لیدرشیپ بشی بهترینه .... یعنی لول 8-9 یه ماموریت میده که کلی اسکیل میخواد ، اونجا همه اسکیل هاتو بده به لیدرشیپ و حالشو ببر !!
نه نشونه گيري دست ما نيست! حدس من بر اينه كه هر چه قدراسكيل استامينا (معادل آپارانس) بيشتري داشته باشي بيشتر مي تونيد توي حمله دميج بزنيد! مثلا توي يكي جنگ ها من رفتم دعوا مدافعا همينطور به من دميج ميزدن ولي يوزر من سرجاش بود و نگاه مي كرد!!!یه چیزی ! تو فورت که نشونه گیری دست ما نیست !!! یا هست و من بلد نیستم ؟؟؟؟ اخه تو جنگ دیشب من خواب بودم و کاراکترم خودش جنگید و نفهمیدم چی به چی شد
............................
Last edited by Baltaza; 24-07-2009 at 12:38.
آرش ریدی توی تاپیک !! عکس رو اینجوری نزار هفتاد سال طول میکشه تا بالا بیاد !! لینک عکس رو بزار بریم توش ....
در ضمن آرش ، دزدی نکن !! یه سرهنگ وظیفه شناس که نمیره فراری حمید رضا رو نمیدزده![]()
حاجی یعنی چی که نشونه گیری دست ما نیست ؟ یعنی یوزر خود کار به هرکی دلش بخواد شلیک میکنه ؟
مرسیآرش ریدی توی تاپیک !! عکس رو اینجوری نزار هفتاد سال طول میکشه تا بالا بیاد !! لینک عکس رو بزار بریم توش ....
در ضمن آرش ، دزدی نکن !! یه سرهنگ وظیفه شناس که نمیره فراری حمید رضا رو نمیدزده![]()
عکس رو پاک کردم و پست رو ویرایش![]()
ئه !! عکس به اون خوشگلی !! میخواستم امشب ازش استفاده کنم !!قول میدم فقط خودم ازش استفاده کنم !! دوباره عکسو بزار !!
یا حضرت عباس !! اینجا میخوان یه فورت رو بگیرن ... 200 نفر الان کنار فورت هستن !!
حد اکثر چند نفر میتونن توی جنگ شرکت کنن ؟
نه لباس تنمه ضایع هست مخصوصا عکس کامل رو ببینی اسلحه فامیلونم کمرمه.اون سردارهئه !! عکس به اون خوشگلی !! میخواستم امشب ازش استفاده کنم !!قول میدم فقط خودم ازش استفاده کنم !! دوباره عکسو بزار !!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)