فکر کنم بتونم یه پخش بهتری مثل همین که خودتون عرض کردید تهیه کنم
از راهنماییتون متشکرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم بتونم یه پخش بهتری مثل همین که خودتون عرض کردید تهیه کنم
از راهنماییتون متشکرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by sasbax; 05-07-2013 at 14:05.
آره 10 سانتی هست
دوستانی که نسبت به باندای فابریکی پراید قرض دارن این کلیپ زنجر کشیدن باند جلوی پرایدو ببنن
بلندگوها قطعن فقط صدای مونو امپ توسط باند پرایده هست چرا نمیترکه اخه اه
اقا من میخوام یه بار پاره شدن یا سوختن یا ترکیدن یه باندو ببینم برام تجربه شه دوست دارم بدونم چه طوری اتفاق می افته هر کاری میکنم این نه میترکه نه پاره میشه صدای پاره شدن میده ولی پاره نمیشه
اگه سه چهار ساعت اینطوری تحت فشار باشه ممکنه بترکه یا نه خسته شدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
تا سقف مبلغ 400 تومن چه پخشی رو با در نظر گرفتن شرایط زیر پیشنهاد می کنید
کیفیت عالی صدا
پشتیبانی از اغلب فرمت های صوتی
امکان گوش دادن به آهنگ های موبایل از طریق بلوتوث
دوام زیاد
کنوود 7016 فکر کنم 425 باشه
درسته 7016 انتخاب عالی هستش
اما بلوتوث داخلی نداره و باید به صورت مجزا تهیه کنی و وصل کنی بهش
ینی واقعا یکی پیدا نمیشه توی این انجمن جواب مارو بده؟؟؟
واقعا که![]()
حالا چرا LG دوست عزیز...؟؟؟
عصبانیت نداره که اخه پخشی که مد نظرته چیزیه که انتخاب هر کسی نیس برای همین شاید تعداد خیلی کمی شایدم هیچ کدوم از بچه هایی که اینجا فعالیت میکنن نشنیده باشن که کمکت کنن....!!!!
به نظر من شما بودجه مد نظرتو بگو امکاناتی که از پخش میخوای بگو ( یو اس بی و خروجی مختلف و ..... ) اونطوری دوستان شاید گزینه مناسبتری بهت پیشنهاد بدن
ممنون از راهنماییتون . فقط چند نفر تو نت خریده بودن این مدلو میگفتن تو پذیرفتن فلش مموری خیلی حساسه و گاهی اوقاتم هنگ میکنه...این موضوع درسته؟
بعد یه سوال دیگه با عرض پوزش....باند هم تا سقف مبلغ 150 تومن که کیفیت خوبی داشته باشه چی پیشنهاد میکنید برای 7016؟ و اینکه من تو قم زندگی میکنم و اینجا انگار کسی چیزی حالیش نیست....تهران کجا میشه واسه بستن سیستم مراجعه کرد که قیمتش و کیفیت بستنش خوب باشه؟
Last edited by barani1470; 05-07-2013 at 23:33.
سلام به دوستان عزیز
مدل پخش من Jvc KD-G335 که رو خود ماشین بوده حالا میخوام نظرتون رو درموردش بدین ؟
بنظر من کار منو راه میندازه فقط یه اسپیکر خوب میخوام که صدای خوبی ازش در بیاد بیس توپی داشته باشه
که احتیاجی حتما به آمپ نباشه . تو رنج 250 تا 300 یا اگه بتونم تا 400 چیزه خوبی پیدا میشه ؟
Last edited by Mehdi.KinG; 05-07-2013 at 23:35. دليل: ...
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)