یعنی پایداریت فقط یه هفته طول میکشه FOA جون ؟ خدا بت صبر بدهبتلفیلد 3 و نصب کردی؟
شاتل سرویس 2 مگ خط 5.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یعنی پایداریت فقط یه هفته طول میکشه FOA جون ؟ خدا بت صبر بدهبتلفیلد 3 و نصب کردی؟
شاتل سرویس 2 مگ خط 5.
آره همینشم غنیمته
45 تومن پولشه فعلا نمیصرفه![]()
یعنی تا قبل از این شما احساس می کردی که تحت کنترل نیستی، و الان تازه تحت کنترل قرار گرفتی؟!! هیچکس کاربر عادی در اینترنت نیست که تحت کنترل نباشه، چه در ایران، و چه در هر کجای دنیا، حتی ایستگاه فضایی بین المللی! کنترل و نظارت بر کاربران اینترنتی در همه دولت ها وجود داره، تفاوت در میزان نمایان بودن این نظارت هست؛ یکی با فیلترینگ و یکسری کارهای دیگه خودش رو تابلو میکنه، یکی هم با کمک چند ده سوپر کامپیوتر روزانه بخش عمده ایی از ترافیک اینترنت رو پالایش میکنه، ولی صداش رو در نمیاره ;-)یه مدتیه که وقتی تریس می گیریم یه ip invalid که تو خط هشتم قابل مشاهدست داریم. این موضوع خیلی مشکوکه. فکر میکنم تحت کنترلیم. قبلا این طوری نبود. آیا دوستان هم اینو دارن.
اون آی پی های 10.10 الان چند وقتی هست که در پینگ های کاربران مختلف در شهرهای مختلف دیده میشه، و احتمالا گیت های ورود و خروج ترافیک از شبکه ملی هستند. البته شبکه ملی اطلاعات هنوز راه اندازی نشده، بلکه به تدریج بخش های مختلف که آماده میشند، وارد مدار میشند.
وجود همچین شبکه ایی، به خودی خود، چیز مثبتی هست، و در بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا وجود داره. همچین شبکه ایی باعث افزایش سرعت قابل توجه در مبادلات داخلی، افزایش امنیت داده های ملی، و کاهش هزینه های ترافیک بین المللی میشه. البته به شرطی که به درستی راه اندازی بشه، و به درستی هم ازش استفاده بشه.
در هر صورت هرکس برای استفاده از اینترنت از مسیرهای مشخص ورود خروج که برای کاربرا گذاشته میشه عبور می کنن
اینهم دقیقا یکی از همون getaway هایی هست که در مسیر اینترنت ایران وجود داره
یادت باشه خیلی وقته اینترنت ایران کنترل شدست
در هر صورت اگه اطلاعات جدیدی درباره اش پیدا کردی حتما اینجا بزار
Last edited by hamed_totally; 05-11-2011 at 14:28.
ممنون VDeveloper .
شما بعد مثبتش و نگاه کردی. یه جا نکته خوبی اشاره کردی ولی سریع رد شدی.
" احتمالا گیت های ورود و خروج ترافیک از شبکه ملی هستن"
منم قبلش گفتم این یعنی اینترانت ملی.
بعدش این جمله که خیلی درست گفتین:
" البته به شرطی که به درستی راه اندازی بشه، و به درستی هم ازش استفاده بشه."
میدونید چرا میگم . نرم افزاهایی مثل zone alarm خیلی اوقات پیغام attack داشتن.
یا attack از DNS ها.
ولی موردی که تازه دیدم علاوه بر اون IP 10.10 یه IP 10. دیگه هم خط 5 اضافه شده .این دیگه واقعا نوبرشه.
سلام دوستان،کسی اخیرا از سرویس 512 نامحدود پارس وی استفاده کرده؟اگه آره می دونه سرعت دانلود چنده؟
در مورد 256 نامحدود اندیشه ام اگه کسی اطلاعاتی داره بده ممنون می شم.
256 اندیشه سرعت دانلود 50 تا 60 هست
از نامحدودهای پارس انلاین کسی راضی نیست فکر نکنم قابل مقایسه با اندیشه باشه باز پایین میتونی بپرسی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزیز،آخه اسم 512 یکم وسوسه برانگیزه،از پارس انلاین خیلیا ناراضی بودن ولی اخیرا بعضی کاربرای خط دو اظهار رضایت می کنن.به هر حال بین 50 تا 60 سرعت نسبتا خوبیه اگه استیبل باشه
من روز 3 آبان رفتم شرکت پارس وی واسه ای دی تس ال ثبت نام کردم . به اسم شرکت ثبت نام کردم . حالا بعد از این همه مدت هنوز ای دی اس ال من وصل نشده . هرچقدر تماس میگیرم باهاشون شمارمو میگیرن میگن خبر میدیم تا اینکه امروز بهم گفتن یه مشکلی برای ما پیش اومده که ای دی اس ال شما تا هفته ی بعد وصل میشه . میخوام بدونم که دلیل این کارشون چیه ؟؟؟ اصلا چرا اینقدر باید طول بکشه . منطقه پی سی گلسار زندگی میکنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)