خبرهای خیلی جالب و خوبی براتون دارم
=====
اول براتون متن مصاحبه کاکا بعد مراسم دیشب رو میزارم
======
تقدیم به شما:
کاکا در اولین کنفرانس خبری :
کاکا : " من رئال رو انتخاب کردم چون به پروژه فلورنتینو پرز ایمان دارم "
ریکی کاکا در اولین کنفرانس مطبوعاتی خود پیرامون شرایط و دلایل حضورش در سنتیاگو برنابئو می گوید
از اینکه حدود 40 هزار نفر برای دیدن شما به ورزشگاه امدن چه احساسی دارید !!؟
من احساس افتخار میکنم و این یک احساس مسئولیت خیلی زیاد برای من دارد . می خواهم جام های متعددی را با این باشگاه ببرم .
چرا شما تصمیم به ترک میلان گرفتید ؟
من راجب تصمیم در برزیل توضیح داده بودم . میلان درها را برای من در ژانویه باز کرد . من می دانستم که به خاطر بحران اقتصادی در جهان میلان دچار مشکلات زیادی است . بعد از قهرمانی میلان پدرم به من گفت که پیشنهاد های متعددی را دریافت کرده و از من خواست تا اجازه دهم با آنها صحبت کند . این دومین بار است که این اتفاق می افتد و من فکر می کنم بهترین تصمیم برای خودم و باشگاه بود . همیشه دوست داشتم اگر قرار باشد در تیمی غیر میلان بازی کنم , آن رئال مادرید باشد . و این یک انتخاب درست بود .
آیا تا به حال این مراسم عظیم رو جایی دیده بودید ؟
شاید تنها مورد مشابه که من دیده بودم معرفی رونالدینیو در میلان بود . دیگر فکر نمی کنم این اتفاق افتاده باشد و این یک روز به یاد ماندنی برای من خواهد بود .
چرا رئال مادرید ؟
به خاطر اینکه رئال همه چیز هست . بازیکن های بزرگی که در این تیم بازی کرده اند به من گفتند . من موضوعات زیادی را بررسی کردم تا نهایتا تصمیم گرفتم .
آیا امکان بازی با کرسین رونالدو مزید علت نشد ؟
فلورنتینو پرز شرخ پروژه خود را به من گفت و باید بگویم که تحت تاثیر قرار گرفتم . او همیشه یک برنده است . من ازش خواستم تا تمام چیزهایی را که به ما گفت را اثبات کند . من خیلی خوش شانس هستم که با بازیکن های بزرگ فوتبال بازی میکنم . اما این فقط برای رونالدو نیست , من از بازی کردن در کنار رائول , گوتی , کاسیاس و همینطور هلندی ها لذت می برم .
این فشار روی بازیکن را زیاد نمی کند ؟
این بیشتر مسئولیت را بالاتر می برد . اما این اصلا تاثیر منفی ندارد .
آیا رئال مادرید می تواند رو در روی بارسلونا قرار گیرد !؟
بله . این پروژه فلورنتینو پرز هست که دارد انجام می شود. آنها 3 جام را در فصل پیش کسب کردند اما رئال مادرید می خواهد قهرمان اروپا و اسپانیا در فصل بعد باشد .
شما با پلگرینی هم صحبت کردید ؟
هنوز نه ( مترجم : ) اما امیدوارم به زودی این اتفاق بیفتد .
آیا حضور رونالدو می تواند از فشار روی شما بکاهد ؟
من فشاری روی شانه هایم احساس نمی کنم . بیشتر یک احساس افتخار هست . کریستین رونالدو در 3 سال گذشته در بالاترین سطح فوتبال بازی کرده . دو فینال را تجربه کرده و البته رائول هم جام های زیادی را کسب کرده و می تواند کسب کند . رئال مادرید بازیکن های بزرگی دارد .
فکر می کنید داشتن بازیکن های بزرگ قهرمانی را گارانتی میکند ؟
تجربه من میگوید که همیشه استعداد ها کافی نیست . من می توانم بازیکن های با استعداد ناموفق زیادی را برای شما بگویم . قهرمانی باید با گروهی از بازیکن های با استعداد و با تلاش فداکاری آنها به دست آید .
شما فکر میکنید که با کریستین رونالدو هماهنگ باشید ؟
این فقط یک رقابت های برای بازی بهتر . ما هردو تجربه های زیادی داریم و می خواهیم قهرمان شویم .
آینذه خود را در باشگاه چگونه می بینید ؟
چیز های زیادی وجود دارد که می تواند تغییر کند . من یک قرارداد 6 ساله دارم و حتی میخواهم این ادامه پیدا کند .
به آنجلوتی چی گفتید وقتی خواست از شما تا در چلسی بازی کنید ؟
بودن با او برای من یک افتخار است . من ازش تشکر کردم به خاطر تمام زمانی که با او بودم و خیلی به من کمک کرد . اما بهش فقط گفتم که می خوام در رئال مادرید بازی کنم .
اولین نفری که بعد از قبول کردن پیشنهاد مادرید با او صحبت کردید کی بود ؟
پدرم ... ( مترجم : یارو مثلا انتظار داشت کی باشه آخه )
شما دوست دارید دوباره در ژاپن بازی کنید ؟
من خاطرات زیادی دارم از ژاپن . من در جام جهانی 2002 در ژاپن قهرمان شدم و همینطور در 2006 با میلان . من طرفداران رئال مادرید زیادی را در انجا میشناسم که امیدوار هستن تیم را ببینند .
آیا پیشتر هم رئال مادرید پیشنهادی داده بود ؟
می دانم که قبلا هم درخواست داده بودند اما من نمی خواستم به آنها گوش کنم . چون میلان همه چیز بود .