تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 1131 از 1174 اولاول ... 1316311031108111211127112811291130113111321133113411351141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,301 به 11,310 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

خبرهای خیلی جالب و خوبی براتون دارم
    =====
    اول براتون متن مصاحبه کاکا بعد مراسم دیشب رو میزارم
    ======
    تقدیم به شما:
    کاکا در اولین کنفرانس خبری :

کاکا : " من رئال رو انتخاب کردم چون به پروژه فلورنتینو پرز ایمان دارم "

ریکی کاکا در اولین کنفرانس مطبوعاتی خود پیرامون شرایط و دلایل حضورش در سنتیاگو برنابئو می گوید

از اینکه حدود 40 هزار نفر برای دیدن شما به ورزشگاه امدن چه احساسی دارید !!؟

من احساس افتخار میکنم و این یک احساس مسئولیت خیلی زیاد برای من دارد . می خواهم جام های متعددی را با این باشگاه ببرم .
    چرا شما تصمیم به ترک میلان گرفتید ؟

من راجب تصمیم در برزیل توضیح داده بودم . میلان درها را برای من در ژانویه باز کرد . من می دانستم که به خاطر بحران اقتصادی در جهان میلان دچار مشکلات زیادی است . بعد از قهرمانی میلان پدرم به من گفت که پیشنهاد های متعددی را دریافت کرده و از من خواست تا اجازه دهم با آنها صحبت کند . این دومین بار است که این اتفاق می افتد و من فکر می کنم بهترین تصمیم برای خودم و باشگاه بود . همیشه دوست داشتم اگر قرار باشد در تیمی غیر میلان بازی کنم , آن رئال مادرید باشد . و این یک انتخاب درست بود .

آیا تا به حال این مراسم عظیم رو جایی دیده بودید ؟

شاید تنها مورد مشابه که من دیده بودم معرفی رونالدینیو در میلان بود . دیگر فکر نمی کنم این اتفاق افتاده باشد و این یک روز به یاد ماندنی برای من خواهد بود .

چرا رئال مادرید ؟

به خاطر اینکه رئال همه چیز هست . بازیکن های بزرگی که در این تیم بازی کرده اند به من گفتند . من موضوعات زیادی را بررسی کردم تا نهایتا تصمیم گرفتم .

آیا امکان بازی با کرسین رونالدو مزید علت نشد ؟

فلورنتینو پرز شرخ پروژه خود را به من گفت و باید بگویم که تحت تاثیر قرار گرفتم . او همیشه یک برنده است . من ازش خواستم تا تمام چیزهایی را که به ما گفت را اثبات کند . من خیلی خوش شانس هستم که با بازیکن های بزرگ فوتبال بازی میکنم . اما این فقط برای رونالدو نیست , من از بازی کردن در کنار رائول , گوتی , کاسیاس و همینطور هلندی ها لذت می برم .

این فشار روی بازیکن را زیاد نمی کند ؟

این بیشتر مسئولیت را بالاتر می برد . اما این اصلا تاثیر منفی ندارد .

آیا رئال مادرید می تواند رو در روی بارسلونا قرار گیرد !؟

بله . این پروژه فلورنتینو پرز هست که دارد انجام می شود. آنها 3 جام را در فصل پیش کسب کردند اما رئال مادرید می خواهد قهرمان اروپا و اسپانیا در فصل بعد باشد .

شما با پلگرینی هم صحبت کردید ؟

هنوز نه ( مترجم : ) اما امیدوارم به زودی این اتفاق بیفتد .

آیا حضور رونالدو می تواند از فشار روی شما بکاهد ؟

من فشاری روی شانه هایم احساس نمی کنم . بیشتر یک احساس افتخار هست . کریستین رونالدو در 3 سال گذشته در بالاترین سطح فوتبال بازی کرده . دو فینال را تجربه کرده و البته رائول هم جام های زیادی را کسب کرده و می تواند کسب کند . رئال مادرید بازیکن های بزرگی دارد .

فکر می کنید داشتن بازیکن های بزرگ قهرمانی را گارانتی میکند ؟

تجربه من میگوید که همیشه استعداد ها کافی نیست . من می توانم بازیکن های با استعداد ناموفق زیادی را برای شما بگویم . قهرمانی باید با گروهی از بازیکن های با استعداد و با تلاش فداکاری آنها به دست آید .

شما فکر میکنید که با کریستین رونالدو هماهنگ باشید ؟

این فقط یک رقابت های برای بازی بهتر . ما هردو تجربه های زیادی داریم و می خواهیم قهرمان شویم .

آینذه خود را در باشگاه چگونه می بینید ؟

چیز های زیادی وجود دارد که می تواند تغییر کند . من یک قرارداد 6 ساله دارم و حتی میخواهم این ادامه پیدا کند .

به آنجلوتی چی گفتید وقتی خواست از شما تا در چلسی بازی کنید ؟

بودن با او برای من یک افتخار است . من ازش تشکر کردم به خاطر تمام زمانی که با او بودم و خیلی به من کمک کرد . اما بهش فقط گفتم که می خوام در رئال مادرید بازی کنم .

اولین نفری که بعد از قبول کردن پیشنهاد مادرید با او صحبت کردید کی بود ؟

پدرم ... ( مترجم : یارو مثلا انتظار داشت کی باشه آخه )

شما دوست دارید دوباره در ژاپن بازی کنید ؟

من خاطرات زیادی دارم از ژاپن . من در جام جهانی 2002 در ژاپن قهرمان شدم و همینطور در 2006 با میلان . من طرفداران رئال مادرید زیادی را در انجا میشناسم که امیدوار هستن تیم را ببینند .

آیا پیشتر هم رئال مادرید پیشنهادی داده بود ؟

می دانم که قبلا هم درخواست داده بودند اما من نمی خواستم به آنها گوش کنم . چون میلان همه چیز بود .

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض بیو گرافی کاکا

متولد ۲۲ آوریل ۱۹۸۲ در شهر برزیلیا،پایتخت کشور برزیل

دوره نوجوانی و جوانی خود را با عضویت در تیم باشگاهی سائوپائولو سپری کرد و از ابتدای سال ۲۰۰۱ عضو تیم بزرگسالان این باشگاه شد و در ۱۳۱ بازی رسمی ۴۸ گل برایشان زد.

الگوی او در فوتبال به گفته خودش:هموطنش«رای» که باشگاه سابق او نیز سائوپائولو بوده است.

وی در ژوئن ۲۰۰۳ تیم خانگی اش یعنی سائوپائولو را ترک و به میلان،یکی از بهترین باشگاههای حال حاضر ایتالیا و اروپا پیوست.

در ۲۳ دسامبر ۲۰۰۵ روز جمعه ساعت ۱۹ به وقت برزیل ریکاردو کاکا در حضور حداقل ۶۰۰ مهمان با کارولین ۱۸ ساله فرزند نماینده کمپانی «دیور»،در شهر سائوپائولوی برزیل ازدواج کرد.

تبریک میلان به کاکا:

باشگاه میلان در یک پیام رسمی و ویژه به کاکا و همسرش تبریک گفت.از جمع میلانی ها دیدا،سرجینیو ،کافو،لئوناردو و آریدو برایدا در این مراسم حضور داشتند.

کاکا در مصاحبه با مجله نوولا ۲۰۰۰ ازدواج با کارولین را بهترین تصمیم خود بعد از پیوستن به میلان عنوان کرد.این تک ستاره برزیلی گفت:«برزیل،میلان و کارولین به همراه خانواده ام زیباترین چیزها در زندگی ام هستند و آنها را عاشقانه دوست دارم.۲۳ دسامبر بی نظیرترین روز زندگی ام بود.خوشحالم که در شهر سائوپائولو با کارولین ازدواج کردم.

وی به عنوان سفیر غذا در سازمان ملل برای کمک به کودکان محروم مشغول به کار است.

دور از فوتبال:

در زمان استراحت و دوری از فوتبال یا آشپزی میکند و یا به سینما میرود.اگر هم نتواند به سینما برود حتما دی وی دی آن فیلم را تهیه خواهد کرد.امکان ندارد فیلم جدیدی را از دست بدهد.آشپزی کردن را هم خیلی دوست دارد و مایل است غذایش را خودش آماده کند.دستپختش در غذاهای ایتالیایی هم حرف ندارد .

اگر فوتبالیست نمی شد:

اتومبیل رانی را بسیار دوست دارد.اگر فوتبالیست نمی شد در تیم فراری خاطره «آیرتون سنا»را زنده میکرد.او قهرمان ورزشی کاکا در این رشته و فرمول یک می باشد.از سوارشدن و سرعت با اتومبیل های مسابقه ای لذت می برد.

او طرقدار تیم فراری است.به عقیده او فراری بی رقیب ترین تیم اتومبیل رانی در جهان است.کاکا از زمانی که آیرتون سنا در آن عضویت داشت عاشق این تیم بوده.با اینکه سن کمی داشته ولی او را خیلی دوست داشته است.او معتقد است برای برزیلی ها سنا یک قهرمان ملی است.به عقیده او شوماخر، باریچلو و آلونسو از بهترین رانندگان فرمول یک جهان هستند.او همچنین والنتینو روسی را جسورترین راننده ای می داند که تا به امروز روی پیست های موتورسواری دیده است.روسی یکی از دوستان نزدیک کاکاست.کاکا هم چندین بار مسابقاتش را از نزدیک دیده است.ولی چون رابطه خوبی با موتورسیکلت ندارد اصلا دوست ندارد جای روسی باشد.اما او را به خاطر مهارت هایش می ستاید.

کتاب مورد علاقه کاکا انجیل است و دلیل این علاقه :

در یکی از روزهای نوجوانی درحالیکه به خانه میرفت بابرخورد به استخر خانه اش مهره ستون فقراتش شکست ودرآستانه ترک فوتبال بود که با ایمان به خداوعیسی مسیح(ع)سلامتیشرا به دست آورد

وهر بار که گل میزند برای تشکری از خداوعیسی مسیح دستانش را

بالا می کند واز خداومسیح تشکرمی کند .

افتخارات
    یک بار قهرمانی جام جهانی در سال 2002
    یک بار قهرمانی جام کنفدراسیون ها در سال 2005
    یک بار قهرمانی در سوپر کاپ اروپا در سال 2003
    یک بار قهرمانی لیگ ایتالیا در سال 2003
    یک بار قهرمانی در سوپر کاپ ایتالیا در سال 2004
    یک بار گرفتن توپ طلای برزیل در سال 2002
    دو بار انتخاب به عنوان بهترین بازیکن خارجی ایتالیا در سال های 2004 و ۲۰۰۶
    یک بار انتخاب به عنوان بهترین هافبک اروپا در سال 2005 و 2007
    انتخاب به عنوان بهترین بازیکن جهان در سال 2007

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

و خبر خیلی هیجان انگیز دیگه اینکه:
    پرز تو مراسم دیشب اعلام کرد که تا فردا شب خبر رئالی شدن یه ستاره بی نظیر دیگه رو به هواداران خواهد داد.
    پس امشب هم همه مادریدیها قلبشان به تالاپ تولوپ خواهد افتاد.
    من شخصا فکر میکنم که یا ریبری هستش یا بنزما
    بخاطر اینکه تو مراسم دیشب زیدان نبود و زیدان با یکی از این دوتا داره مذاکره میکنه
    امیدوارم که ریبری باشه
    ===============
    منتظظظظظظظظظظظظظظظظظظظریی م
    =
    در ضمن بچها بخاطر دیشب و سهل انگاری خودم که دیر براتون اطلاع دادم خیییییلی خیلی خیلی خیلی خیلی عذر میخوام

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض عکسهای ریکاردو کاکا در کلینیک پزشکی مادرید...

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •