تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1131 از 2014 اولاول ... 1316311031108111211127112811291130113111321133113411351141118112311631 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,301 به 11,310 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تقويم مسابقات فوتبال

هفته چهاردهم

پنج شنبه ۱۶ آبان:
    پرسپوليس - صباى قم، ساعت ۱۶:20-آزادى تهران
    ملوان انزلى-استقلال تهران-ساعت ۱۴:15-تختى انزلى

جمعه ۱۷ آبان :
    سايپا تهران-استقلال اهواز، ساعت ۱۴:30- انقلاب كرج
    پاس همدان-مقاومت سپاسى، ساعت ۱۴:30-قدس همدان
    پيام خراسان -ذوب آهن، ساعت ۱۴:30- ثامن الائمه مشهد
    مس كرمان-راه آهن، ساعت۱۴:30-باهنركرمان
    فولاد مباركه سپاهان - پگاه گيلان، ساعت ۱۴:30- فولاد شهر اصفهان
    برق شيراز - ابومسلم خراسان، ساعت ۱۴:30- حافظيه شيراز
    فولاد خوزستان-پيكان قزوين،ساعت ۱۶:20-تختى اهواز

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جدول گلزنان ليگ برتر

۹ گل: آرش برهانى (استقلال تهران)
    ۷ گل: عليرضا واحدى نيكبخت و كريم باقرى (پرسپوليس)، ايگور كاسترو (ذوب آهن)، فريد عابدى (برق)، اشپيتيم آرفى (پيام) و سيد مهدى سيدصالحى (پيكان)
    ۶ گل: محمدرضا خلعتبرى (ذوب آهن)، فريدون فضلى (صباى قم)
    ۵ گل: على كريمى (پرسپوليس)، اسماعيل فرهادى (ذوب آهن)، ايمان حيدرى و محمدرضا طهماسبى (پيكان)، عماد رضا (سپاهان) و مجتبى جبارى(استقلال)
    ۴ گل: عيسى ترائوره (سايپا)، مهدى شيرى (برق)، امين متوسل زاده (مقاومت)، ميثم بائو (ابومسلم)، فراز فاطمى (مس)

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ويتا، پرسپوليسى نمى شود
    ايران ورزشى - ميهمان اروپايى قطبى برخلاف تصورات قرار نيست با پرسپوليس همكارى داشته باشد و به زودى ايران را ترك مى كند.ويتا فيزيوتراپ و روانكاو آلمانى كه به دعوت سرمربى پرسپوليس به ايران آمد اواخر هفته ايران را به مقصد كشورش ترك خواهد كرد. ويتا سابقه كار در كشورهاى كره جنوبى و ژاپن و چند كشور آسيايى ديگر را دارد و صاحب كلينيكى در شهر مونيخ است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قطبى مدافع نمى خواهد
    ايران ورزشى - مديرعامل باشگاه پرسپوليس خبر اقدام اين باشگاه براى جذب مدافع جديد را غير واقعى مى داند و تاكيد دارد كه چنين برنامه اى در دستور كار باشگاه نيست. او درباره احتمال جذب صادقى، رضايى و نصرتى كه بحث حضورشان در پرسپوليس مطرح شده مى گويد: «ليست ما تكميل است ضمن آنكه اگر قرار باشد بازيكنى به جمع بازيكنان فعلى مان اضافه شود بايد سرمربى تيم آن را به ما اعلام كند كه چنين موضوعى را با ما مطرح نكرده اصلا قطبى مدافع نمى خواهد و اين موضوع را بارها بيان كرده كه در خط دفاعى نياز به بازيكن جديدى ندارد. بنابراين بحث حضور مدافعان جديد در پرسپوليس صحت ندارد

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

هدف برنامه نود، خير نبود
    مصطفوى:
    به صادقى توصيه مى كنم به باشگاهش پايبند باشد

اينكه بحث سرخ پوش شدن اميرحسين صادقى چطور نقل محافل شد، خود پرسپوليسى ها هم نمى دانند اما ماجرا هر چه هست، داريوش مصطفوى را حسابى عصبانى كرده. او مى گويد: « بحث حضور اميرحسين صادقى در پرسپوليس بى پايه و اساس است و من نمى دانم اين مسائل از كجا آب مى خورد.
    صادقى بازيكن خوب و يكى از مدافعان بزرگ فوتبال ايران است اما در حال حاضر با باشگاه مس كرمان قرارداد دارد و هم اينكه پرسپوليس نياز چندانى به چنين بازيكنانى ندارد.
    من به عنوان يك مدير فوتبالى حتى اگر قرار باشد روزى يك بازيكن با خصوصيات اميرحسين صادقى را جذب كنم ابتدا به او توصيه مى كنم به باشگاه خود مس كرمان پايبند باشد و از طرفى از آنجا كه او اصالتاً يك استقلالى است اگر خود او يك زمانى تمايل داشت به پرسپوليس بيايد و استقلال هم از او اعلام بى نيازى كرد آن موقع حتماً او را به خدمت مى گيريم.
    در هر حال صادقى فعلاً بازيكن مس كرمان است و اينكه يك جايى ابراز تمايل كرده كه به پرسپوليس بيايد ما هم از وى تشكر مى كنيم و اين بيانگر اهميت بالاى دو باشگاه استقلال و پرسپوليس است.»
    او در ادامه با اشاره به بى نيازى پرسپوليس نسبت به جذب مدافع توضيح مى دهد: «پرسپوليس تيم بزرگى است كه در اين فصل بازيكنان بزرگى را هم به خدمت گرفته و من به عنوان مديرعامل به همراه اعضاى هيات مديره تلاش كرده ايم كه هر چه كادر فنى مى خواهند در اختيارشان قرار دهيم و پرسپوليس از بابت بازيكنان هيچگونه كمبود و مشكلى ندارد ضمن اينكه در حد توان خود سعى كرده ايم بهترين امكانات را در اختيار مربيان و بازيكنان قراردهيم.»
    وى در همين زمينه گفت : «با اين وجود اگر پرسپوليس نتوانسته در حد انتظار هواداران نتيجه بگيرد بايد بررسى شود و من بر اين باورم كه با كمى خوش شانسى مى توانيم از اين وضعيت خارج شويم و به روزهاى اوج گذشته برسيم.»
    مصطفوى اشاره اى هم به برنامه نود دارد و با ناراحتى مى گويد: «در برنامه نود متاسفانه به صورت عمدى يا سهوى موضوعى را مطرح مى كنند كه فكر مى كنم برنامه ريزى شده است و هدف هر چه باشد خير نيست. همه مى دانند در اين فصل ما بيشتر از چه ناحيه اى ضربه خورده ايم با اين وجود من به عنوان مديرعامل وظيفه دارم از كادر فنى و بازيكنان دفاع كنم و در همان برنامه اعلام كردم كه همه مشكلات را به گردن مدير عامل بيندازند.
    من براى برنامه سازان تلويزيونى احترام ويژه اى قائلم و آرزو مى كنم تمامى آنها بدون غرض ورزى فعاليت كنند ولى طرح اينگونه سؤالات در فاصله سه روز مانده به مسابقه درست نيست و باعث كاهش روحيه اعضاى تيم مى شود. اين را هم بگويم به قطبى و كادر فنى پرسپوليس اعتماد قلبى داشته و مطمئنم تيم وى حرف هاى زيادى براى گفتن در ايران و آسيا دارد. فقط اميدوارم هواداران ما مسائلى كه در برنامه تلويزيونى نود مطرح شد را به دل نگرفته و با حضور گسترده خود در ورزشگاه آزادى براى بازى روز پنج شنبه، شاهد يك پيروزى دلچسب باشن

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

انتقاد فرخزادى از عادل فردوسى پور و برنامه نود:
    اتفاقات اين برنامه، خيلى معنى دار بود

ايران ورزشى- برنامه نود دوشنبه شب اصلاً به مذاق پرسپوليسى ها خوش نيامده و جالب است كه مجيد فرخزادى در قامت سخنگوى هيأت مديره باشگاه عقيده دارد كه اين برنامه، معنى دار بوده. او مى گويد: به عنوان يك عضو هيات مديره از برنامه دوشنبه شب ۹۰ متاسف شدم كه مديرى با سابقه مانند مصطفوى را اين طور آزرده خاطر ساختند.
    وى افزود: از رسانه ملى انتظار بيشترى داريم. يك برنامه نبايد تمركز تيم ما را در آستانه ديدار حساس مقابل صباباترى بهم بريزد. متاسفانه مسؤولان اين برنامه به ما كم لطفى كرده و با طرح يك سؤال و سه گزينه براى پاسخ، تمام سيستم مديريتى تيم را زير سؤال بردند. چه خوب بود گزينه چهارمى با عنوان داورى نيز اضافه مى كردند تا هواداران بهتر پاسخ دهند.
    به نظر من اين برنامه خيلى معنى دار بود. نبايد يك مدير عامل و باشگاه مردمى را اين طور زير سؤال برد و اميدوارم آنها پاسخگوى اين اقدام خود باشند.
    فقط بايد اعلام كنم هيات مديره با وجود تمامى مشكلات از مديرعامل باشگاه حمايت مى كند. قطعاً هيچكس مقصر ناكامى هاى اخير نيست، چراكه فوتبال غيرقابل پيش بينى بوده و همين مسأله دليل ناكامى ها محسوب مى شود. هواداران خوب ما اين موضوع را مى دانند و بى شك بهتر از گذشته از ما حمايت خواهند كرد.

Zoom
    رأى من قطبى است

ايران ورزشى- در حالى كه شايعه بركنارى احتمالى قطبى مطرح شده، مجيد فرخزادى بار ديگر حمايت خود از سرمربى را اعلام مى كند و مى گويد: من در هيات مديره يك راى دارم كه آن را به حمايت از قطبى اختصاص مى دهم.
    مى دانم قطبى شخصى نيست كه به خاطر يك بازيكن موقعيت خود را به خطر بيندازد و به دليل شناختى كه از او و تفكرات فنى اش دارم از او حمايت مى كنم البته از ماركو شناخت كاملى ندارم ولى او باعث خريد دى كارمو شد و بدون شك بايد جوابگوى خريد اين بازيكن هم باشد. ضمن اينكه او تا به حال ۱۴۰ هزار دلار از قراردادش را دريافت كرده و ۵۰هزار دلار نيز براى او خانه و خودرو خريدارى كرديم . اين فرد بايد در مقابل اين هزينه ها پاسخگو باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خواستم به پرسپوليس بروم به نيکي زنگ مي زنم

صادقي : نيم فصل نشد ، فصل بعد به پرسپوليس مي روم پ . اسلام زاده امير حسين صادقي يکي از بازيکناني است که هميشه مورد توجه پرسپوليسي ها قرار مي گيرد . او هر وقت که در استقلال به مشکل مي خورد سريع مورد هدف پرسپوليسي ها قرار مي گرفت و باشگاه هم براي اين که دل مدافع ياغي را به دست بياورد و جنجال پيش نيايد هر سال مبلغ قرارداد او را بالا مي برد. در واقع صادقي هر بار که مي خواست به هدفي در استقلال برسد بحث پشنهاد پرسپوليسي ها را مطرح مي کرد و البته به هدفش هم مي رسيد. فکر مي کرديم با جدايي امير حسين از استقلال بحث او و پرسپوليس هم به پايان برسد ولي حالا سرفصل تازه اي در اين مورد باز شده و انگار ماجرا از هر دفعه جدي تر است . پرسپوليسي ها در خط دفاع به مشکل خورده اند و سراغ مدافع قديمي آبي را گرفتند . مصطفوي با اين که گفته نيازي به صادقي ندارد اما ديروز با او تماس گرفته و رسما او را به پرسپوليس دعوت کرد . صادقي تمايل زيادي براي پيوستن به پرسپوليس دارد و مي گويد اگر امسال نشد هم سال بعد به جمع سرخپوشان مي پيوندد. نمي دانيم باور کنيم که پرسپوليسي ها به تو زنگ زده اند يا نه ؟ بله ، چند روز پيش يکي از واسطه هاي باشگاه با من تماس گرفت و پيشنهاد حضورم در پرسپوليس را مطرح کرد . البته من هنوز جوابي به اين پيشنهاد نداده ام . چرا جواب ندادي ؟ براي اين که من با باشگاه مس قرارداد دارم و قطعا به اين راحتي ها نمي توانم از اين تيم جدا شوم. بايد باشگاه مس رضايت نامه مرا بدهد تا بتوانم از اين تيم بروم . جدايي من از مس هم منوط به شرايطي است که بايد به وجود بيايد تا من از اين تيم جدا شوم . اگر يک سري تغيير و تحولات در مس اتفاق بيفتد من از اين تيم جدا شده و به پرسپوليس مي روم و گرنه اين اتفاق نمي افتد. چه تغيير و تحولاتي ؟ نمي توانم بگويم . اما تا نيم فصل صبر کنيد. شنيده اي که مصطفوي گفته پرسپوليس نيازي به تو ندارد ؟ فکر نمي کنم خودش اين حرف را زده باشد . او با من تلفني صحبت کرد و رسما از من براي حضور در پرسپوليس دعوت کرد. حالا نمي دانم اين حرف چطور مطرح شده . واقعا به عنوان يک استقلالي تصميمت را براي رفتن به پرسپوليس گرفته اي ؟ خودتان مي دانيد که استقلالي ها با من خيلي بد رفتاري کردند . من بازيکني نبودم که از اين تيم جدا شوم، اما مجبور شدم. وقتي يک تيم قدر بازيکن خود را نمي داند نبايد از بازيکن توقع داشت . من چهار سال با کمترين دريافتي در استقلال ماندم اما امسال رفتاري با من شد که ديگر نتوانستم تحمل کنم . از همين الآن بابت پيوستنم به پرسپوليس از هواداران استقلال معذرت خواهي مي کنم. حالا واقعا پيوستنت به پرسپوليس قعطي است ؟ اگر نيم فصل نشود هم فصل بعد به پرسپوليس مي روم مگر اين که استقلالي ها فصل بعد با مبلغ کلان دنبالم بيايند. شنيديم که به نيکبخت زنگ زده اي و در مورد شرايط پرسپوليس با او صحبت کرده اي ؟ نه ، من اصلا شماره نيکبخت را ندارم که به او زنگ برنم اما اگر قرار شد به پرسپوليس بروم حتما به او زنگ مي زنم و در مورد شرايط اين تيم با او حرف مي زنم. اما هنوز صحبتي با نيکي نکرده ام .

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آلرژي قطبي به موضوع دي کارمو

افشين قطبي سرمربي پرسپوليس از پاسخگويي به هر سئوالي که در باره دي کارمو مهاجم برزيلي اين تيم به جمع سرخپوشان بود، خودداري کرد. قطبي که مي دانست بعد از برملا شدن نحوه انتقال دي کارمو به پرسپوليس بسياري از خبرنگاران از او در اين مورد سئوال مي کنند ديروز و بعد از پايان تمرين و قبل از شروع مصاحبه اعلام کرد که به هيچ سئوالي در مورد دي کارمو پاسخ نخواهد داد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پرونده آماري

39 شکست رسمي در تاريخ فوتبال پرسپوليس پرسپوليس در مسابقات فوتبال ليگ امسال با نتيجه چهار بر سه برابر تيم ابومسلم و با نتيجه سه بر دو برابر تيم فوتبال فولاد خوزستان بازنده شده است. اما اگر موافق هستيد تمام باخت هاي پرسپوليس با نتايج دريافت سه گل و چهار گل را مرور مي کنيم و اميدواريم اين عرصه مقبول طبع شما واقع گردد. توجه کنيد: 1- 4 دي ماه سال 1348 پرسپوليس يک بانک ملي تهران 3 2- اول اسفند ماه سال 1348 پرسپوليس 3 اقبال 4 3- 20 دي ماه سال 1349 پرسپوليس يک پاس 3 4- 15 اسفند ماه سال 1353 پرسپوليس 2 راه آهن 3 5- 11 ارديبهشت ماه سال 1354 پرسپوليس يک استقلال 3 6- 18 ارديبهشت ماه سال 1356 پرسپوليس صفر استقلال 3 7-22 مرداد ماه سال 1360 پرسپوليس 3 بانک ملي تهران 3 8- 7 فروردين ماه سال 1368 پرسپوليس يک شاهين اهواز3 9- 5 آذر ماه سال 1372 پرسپوليس يک سايپا 3 10- 31 شهريور ماه سال 1373 پرسپوليس صفر فتح تهران 6 11- 6 مرداد ماه سال 1374 پرسپوليس يک استقلال 3 12- 2 شهريور ماه سال 1375 پرسپوليس صفر آليما قزاقستان 3 13- 26 بهمن ماه سال 1375 پرسپوليس يک استقلال اهواز 4 14- 17 اسفند ماه سال 1375 پرسپوليس يک يوهانگ کره3 15- 16 فروردين ماه سال 1377 پرسپوليس صفر الهلال عربستان4 16- 27 ارديبهشت ماه سال1379 پرسپوليس صفر صنعت نفت آبادان 3 17- 13 دي ماه سال 1380 پرسپوليس يک پاس تهران 3 18- 3 بهمن ماه سال 1381 پرسپوليس 3 فولاد خوزستان 3 19- 26 ارديبهشت ماه سال1382 پرسپوليس 2 ذوب آهن 3 20- 27 خرداد ماه سال 1382 پرسپوليس 2 ملوان 3 21- 8 مهر ماه سال 1382 پرسپوليس 3 سپاهان3 22- 7 اسفند ماه سال 1382 پرسپوليس 3 پاس تهران 4 23- 23 ارديبهشت ماه سال 1383 پرسپوليس 2 پيام مشهد 3 24- 22 خرداد ماه سال 1383 پرسپوليس 2 استقلال اهواز 3 25-24 شهريور ماه سال 1383 پرسپوليس يک فولاد خوزستان 3 26- 7 اسفند ماه سال 1383 پرسپوليس 2 استقلال 3 27- 30 خرداد ماه سال 1384 پرسپوليس 2 ذوب آهن 3 28- 2 دي ماه سال 1384 پرسپوليس 2 سپاهان 3 29- 9 دي ماه سال 1384 پرسپوليس 2 فجر شهيد سپاسي شيراز 4 30- 14 بهمن ماه سال 1384 پرسپوليس 2 فولاد خوزستان 3 31- 22 بهمن ماه سال 1384 پرسپوليس صفر ذوب آهن اصفهان 3 32- 18 شهريور ماه سال 1385 پرسپوليس 2 ابومسلم مشهد 3 33- 5 بهمن ماه سال 1385 پرسپوليس 3 ابومسلم مشهد 4 34- 6 اسفند ماه سال 1385 پرسپوليس 3 پيکان تهران 4 35- 11 خرداد ماه سال 1386 پرسپوليس يک سپاهان اصفهان 4 36- 30 شهريور ماه سال 1386 پرسپوليس 3 مقاومت شهيد سپاسي شيراز3 37- 30 فروردين ماه سال 1387 پرسپوليس يک استقلال اهواز 4 با دو شکست بالاي سه گل ، اين رقم به 39 شکست با سه گل در ديدارهاي رسمي مي رسد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •