آخه بحث اینه که اون آدم ها به خاطر پول این کار رو نمیکنن هم متیو وdemonsهمkadoهمشونkeyهارو دارن ولی به خاطر پول استفاده نمیکنن.ظاهرا یک ایرانی همkeyهارو داره و تو مرحله تست هست و فعلا رسمی نیست یکم صبر کنیم ببینیم چی میشه
آخه بحث اینه که اون آدم ها به خاطر پول این کار رو نمیکنن هم متیو وdemonsهمkadoهمشونkeyهارو دارن ولی به خاطر پول استفاده نمیکنن.ظاهرا یک ایرانی همkeyهارو داره و تو مرحله تست هست و فعلا رسمی نیست یکم صبر کنیم ببینیم چی میشه
هرچقدر پول میخوان بیان ما جمع میکنیم بهشون میدیم.
از بی بازی ای مردیم.![]()
دوستان من نمیدونم سوالم رو جای خوبی میپرسم یا نه ......؟؟؟؟؟؟؟
به هر حال من یه DLC دانلود کردم واسه مورتال کمبت که فایل های زیر رو میخواد هرکی داره کمک کنه بد نیست
واسه نصبش باید اینکارو کرد(واسه شخصیت اسکارلت)
Just replace PS3TOC.TXT (USRDIR\) and COALESCED.INI (USRDIR\CONFIG\)
ولی اونی که من دان کردم توش چنین فایلهایی نبود ممنون میشم یکی از بچه ها بذاره حجمی هم نداره............!!!!!!!تو نت هم پیدا نکردم بازم ممنون
مرسی ممنون دوست عزیز
من نت رو زیر و رو کردم تو همه ی فروم ها هم گفتم ولی کسی جواب نداد............... دمت گرم
P30world تکه به خدا.............
دوستان من تو نصب dlc اسکارلت مشکل دارم چی کار باید بکنم![]()
دوستان fifa 12 برای cfw 3.55 و 3.41 ه-ک شده.اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
بچه ها بعد عمری فردا دارم میرم یه ps3 بگیرم.
میخوام یه 320 اسلیم بگیرم.(کپی خور).فقط یه سوال مونده برام.
اگه الان کپی باشه دستگام بعدا یه بازی ارج بزارم توش از کپی در میاد میشه عینه یه دستگاه معمولی دیگه؟؟
چون میخوام 7-8 تا بازی که عقدشونو دارم اول تموم کنم بعد بزنم تو کار آنلاینو ارج.
بعد یه سواله دیگه.
این بازیا کپیشون اومده؟؟»»
uncharted3**MWF3**red dead redemption**god of war3**battle field3**litlle big planet2**PES2010**GT5**heavy rain
یه سوال دیگه هم میپرسمو میرم
موو هم میخوام بگیرم این بازیه sports champions هم کپیش اومده؟؟؟ اگه نیمده جداش چنده؟؟؟
اگه اون بازی فریم ویر+3.55بخواد و شما هم پیغام آبدیت رو قبول کنی بله از کپی خور درمیاد.
بازی های مثلu3بله کپی شون هست ولی یه سری بازی ها هم کلا اجرا نمیشه یا برای اجراشون نیاز به دانگلtrue blueیاjb-kingداری که اونم هزینه جدا داره حدود100تومن.
آره اون بازی برایmoveنسخه کپیش اومده
سلام دوست عزیز بهت تبربک میگم
فقط بعد از بازگرداندن به ارج تمامterophyهات پاک می شن
تمام بازی هایی که نام بردی کپی خور شده به غیر از mvf3که مطمئنم اونم به زودی کپی خور می شه من که اولین بازی که تا آخرش رفتم اونم چندبار god of war3بود
جواب سوال آخرت هم باید بگم یه نسخش کپی خور شده
فقط اینو بهت بگم که تا اونجا که می تونی کنسولتو خودت کپی خور کن پول اضافه برای هکش نده![]()
Last edited by poriya ap; 11-01-2012 at 22:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)