جالبیش اینه که هزینه ی راه اندازیش فکر.کنم ۱۵ تومن شد، از اونجایی که باش.تماس نداریم، فکر کنم یه سالی هست براش قبض نیومده و هنوز وصله :-D
حالا مطمئنی درباره PCM؟ آشنا نداری بپرسی؟ فکر کنم بشه شکایت کرد.
Sent from my ST15i using Tapatalk
جالبیش اینه که هزینه ی راه اندازیش فکر.کنم ۱۵ تومن شد، از اونجایی که باش.تماس نداریم، فکر کنم یه سالی هست براش قبض نیومده و هنوز وصله :-D
حالا مطمئنی درباره PCM؟ آشنا نداری بپرسی؟ فکر کنم بشه شکایت کرد.
اگر من خطمو تخلیه کنم و مخابرات دست بهش نزنه(یعنی pcmش نکنه)راحت میتونم برم یه شرکت دیگه ولی مشکل اینجاس که خطو میدن به یکی که اصلا نمیخواد adsl بگیره فقط برا اینکه از جای دیگه adsl نگیرم
منظورت رو نمیفهمم، اصلا ربطی ندارن به هم، اینا پورتاشون جداس، تو اگر از یه شرکت دیگه خواستی، کیت رو در میارن، تنظیم میکنن و وصل میکنن به رک یه شرکت دیگه. تا وقتی که ADSL بخوای، موظف هستن وصل بذارن خطت رو، هر وقت که درخواست دادی در صورت وجود پورت خالی، وظیفه شونه وصل کنن.
ببین خط من الان عادی و روش adsl نصب چند خونه اونورتر یکی خطش pcmه اصلا هم نمیخواد adsl بگیره من تا تخلیه کردم بخاطر اینکه اونا احتمال این رو میدن که من میخوام یه شرکت دیگه ثبت نام کنم میان خط من که عادیه با خط اون خونه که pcmه عوض میکنن چون میدونن که اون خونه اصلا نمیخواد adsl بگیره بخاطر اینکه هیچوقت درخواست عادی کردن خط تلفنو نداده اونوقت خط اون خونه میشه عادی و خط من میشهpcm
Last edited by farshad0123; 13-06-2014 at 04:12.
خو میگم کارشون بی ربطه، تو وقتی درخواست تخلیه دادی، توی دلیل بنویس مثلا تهیه ADSL از ISP دیگر، تا وقتی که ADSL میخوای، نباید اینکار رو بکنن مگر اینکه صاحب خط تقاضا بده.
نمیدونم والا خودشون میگن این کار قانونیه!
فکر کنم اگه اول شکایت کنم تنظیم مقررات بعدش تخلیه کنم بهتر باشه نظرت چیه؟
Last edited by farshad0123; 13-06-2014 at 04:22.
اونطور که بدتره، میزنن زیرش میگن ما اینطور نگفتیم. تو درخواست بده پارس آنلاین، بت زنگ میزنن میگن خطت هنوز رانژه اس، بعدش برای تخلیه اقدام کن.
درخواست تخلیه دادم آسیاشت که برگردم مخابرات . 5 شنبه زنگیدن گفتن تخلیه کنیم ؟؟ تا شنبه مهلت خواستم . چیزی که تا این جا می دونم سرویس های 20 گیگ ضحی شبانه دارن که زیاد فایده نداره !!!رفتم توی سایت پاس ماناماد که انگار شبانه دارن درسته ؟؟؟ 10 مگ 8 گیگ هم شبانه داره ؟؟ سرعت شبانه همون 900 کیلوبایت هست ؟؟کلا ضحی - پردیس - پاس ماناماد این 3 تا توی شهر ما هستن ! تکلیف چیه !!! منتظر نظرات هستیم
![]()
سلام
الان مخابرات اهواز فقط به شرکت ها نامحدود میده ؟
الان صبا نت دارم ولی خیلی داغون شده ! روزانه سرعت داغون ! شبانه هم سرعت خودشو بُکشه میشه 50 ......
گیگ ها هم که همینظوری میپره میره !
بعد از ده روز خط من هنوز تخلیه نشد منم شکایت کردم 195 ببینم چی میشه.
Sent from my nokia 1100 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)