برای منم همینجوری شده بخاطر تایم اوت شدید هست.
بعضی اوقات میشه 1150 !!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو یا بالاتر
همه وضعیتشون مثل من هستش ؟ پینگ بگیرید این سرور رو.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای منم همینجوری شده بخاطر تایم اوت شدید هست.
بعضی اوقات میشه 1150 !!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو یا بالاتر
همه وضعیتشون مثل من هستش ؟ پینگ بگیرید این سرور رو.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by فرخند; 12-03-2014 at 22:36.
فکر میکنم عکسای IMDB فیلتر باشه... ولی متنش فیلتر نیست. احتمالاً بخاطر اون هست...
نوسان پینگ دارم ولی تایم اوت ندارم :
تایم اوت از سرور خود مخابرات یخورده عجیبه، اوضاع نویز خطت خوبه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره عجیب هستش
متاسفانه 2 روزه اینطوری شده. آخرین باری که انلاین بازی کردم هفته پیش بود که بازی Apb بودش و پینگم 130 بود بدون تایم اوت، سرورهای داخلی هم که هیچ موردی نداشتم قبلا همچین موردی روی یه خط تلفن دیگه داشتم ! 2 ماه گذشت ولی درست نشد تا خط رو دادم به کسی و یه خط جدیدگرفتم و حالا دوباره این مشکل اومده سراغم.
کمک کنیییییییید![]()
گویا میگن اینترنت نامحدود برداشته شده و از این ماه همه حجمی میشن!!!
دوستان کسی خبر داره جریان چیه؟
کجا اینطور چیزی نوشته بود ؟ منبعش ؟
دوستان پینگم و تایم اوتم خیلی بهتر شده اما هر چند دقیقه یه چند تا تایم اوت دارم ! سرور داخلی:
به نظرتون این مشکل حل میشه ؟ چون 2 روزه اینطوری شده البته تایم اوت کم تر شده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز صبح حدود 20 دقیقه اینترنتم قطع شد و بعدش هم برای نیم ساعت فقط سایت های داخلی رو باز میکرد :|
به غیر از سرعت بسیار پایین و افتضاح چندین روز اخیر امروز صبح دیگه شورشو در آوردند.
امروز از ساعات ابتدایی صبح تا الآن، چندین ساعته که دوباره مخابرات سپاه، ارتباط اینترنت رو با خارج کشور کاملا قطع کرده بود اما وب سایتهای خبری داخلی مثل فارس، رجا نیوز، تسنیم و دیگر سایتهای زنجیره ای اینچنینی با بالاترین سرعت ممکن باز میشدند.
باید تا کی این وضعیت افتضاح رو تحمل کنیم و دم نزنیم؟
عجیبه دوستان اینهمه مشکل دارن من حدودا 1ماهی هست هیچ مشکلی نداشتم.
مخابرات شهید گمنام
77
شایعست![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)