تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1130 از 1805 اولاول ... 1306301030108011201126112711281129113011311132113311341140118012301630 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,291 به 11,300 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

تو سایت 2030 که وارد پنل کاربری بشوید تب جدیدی وجود دارد که با وارد کردن شناسه قبض و شناسه پرداخت هر قبضی می توانید به صورت غیر حضوری پرداخت کنید

این کار جدید خوبه اما :
    چرا پیشنهاداتی که ما 4 ماه قبل به این مدیر عامل در جهت بهبود همین سامانه دادیم و ایشون هم قبول کردن اعمال بشه نشده ---خدا می داند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

تو سایت 2030 که وارد پنل کاربری بشوید تب جدیدی وجود دارد که با وارد کردن شناسه قبض و شناسه پرداخت هر قبضی می توانید به صورت غیر حضوری پرداخت کنید

این کار جدید خوبه اما :
    چرا پیشنهاداتی که ما 4 ماه قبل به این مدیر عامل در جهت بهبود همین سامانه دادیم و ایشون هم قبول کردن اعمال بشه نشده ---خدا می داند
    جالبه از سایت مخابرات که وارد میشی چیز جدیدی نیست اما گلدنت داره
    ولی من که اعتمادی بهشون ندارم
    تلفنی تاحالا اشتباه نشده اما مخابرات چرا
    تاحالا چندین بار پول گرفته ولی شارژی نداده.معلوم نیست فردا پول قبض بدی ازت کسر کنند

3. این کاربر از aabrahim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه AshkeMahtab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

مشکل فقط با گذاشتن دوباره نامحدوود 512 حل میشه که اینا عمرا همچین کار کنن فعلن که خوب دارن پول به جیب میزنن

5. 3 کاربر از AshkeMahtab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه e4lyas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

در حالت PPPOE راهی برای دیسکانکت و کانکت کردن سریع هست ؟ مثل حالت Bridge .. چون در این حالت میتونی با هر بار کانکت شدن ای پی بهتری بگیری ولی اینطوری همیشه ( بیشتر حالات ) یک آی پی هست ..

اگه نباشه جاش خالی می مونه e4lyas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

این Down و Up استریک من روی 2 ست شده درسته ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

شما از از اطلاعات مودمت هم یک عکس بزار لطفا.مثل قدرت سیگنال و پهنای باند خط..... بعدشم می تونی در سایت زیر اعلام اطلاعات کنی که قبلا طرح فلان داشتم با این سرعت ولی الآن هزینه ی طلایی رو از من میگیرن با این سرعت.اونا بهتر پیگیری میکنند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم یکزمانی سرعتم محدود شده بود.البته مثل همیشه گند خودشون بود و باز هم مثل همیشه زیربار نمی رفتن که کار خودشونه.تا اینکه یک روز گیردادم به اپراتور که میخوام با مسئول شما صحبت کنم.شما نتونستی کار منو راه بندازی حالا میخوام با مسئول یا یکی که کار راهانداره صحبت کنم.آخر هم برام یه شکایت برای این گوه نتی های اسکل نوشتن و از شبش دیگه مشکلی نداشتم و حتی قدرت سیگنال خطم هم بالا رفته بود. الآنم چندین روزه منتظر جواب این شکایت هایی که به مخابرات و سازمان رادیویی و... کردم هستم.ولی فقط زنگ میزنن میگن نگران نباشید ما داریم پیگیری میکنیم.چی بگم.حداقل سازمان ارتباطاط رادیویی هر چند وقت زنگ می زنه میگه داریم پیگیری میکنیم این مخابرات که هیچی.نه سایت نه اپراتور ها جواب آدمو نمیدن. اگر به جایی نرسه باید حضوری برم دنبالش. چند وقت پیشم از بازرسی کل زنگ زده بودن که وقتی من خواستم برم بهشون سایت مخابرات تهران نشون بدم که نامحدود داره اما مشهد نداره دیدم تهران هم برداششته.هیچی دیگه شکایتمو از اونجا پس گرفتم و دست از پا درازتر برگشتم. من الآنمشکلی با اینترنتم ندارم اما وقتی میبینم مخابرات هر وقت بیکار میشه یک حالی از مردم میگیره،نمی تونم هیچی نگم.بعضی ها هم دیگه تلفن هم جواب نمیدن. یکبار برای همین ترافیک های دزدی شده زنگ زدم پشتیبانی گفتن که برگشت خورده.من حسابمو نگاه کردم دیدم چیزی نیومده. خانم برداشت محاسبه کنه.میگه بازه یک ماه پیش تا به امروز رو بگیرید و بگید چقدر روزانه مصرف کردید. من نگاه کردم دیدم 11 گیگه.بعد از چند دقیقه چرت و پرت گفتن گفت که به شما برگشته. من عکسی از ریزکارکرد های قدیم داشتم نگاه کردم دیدم این گوه نتی های بی چیز برداشتن فقط ساعتو درست کردن.تو اون عکسی که من داشتم در ساعت 6 تا 7 از من 800 مگ کسر شده بود و در این سیستم این ها زده بود 7 تا 8 800 مگ روزانه. بعد از نیم ساعت صحبت تازه خانم قبول کرده.البته هی میرفت از بزرگترش می پرسید و میامد. آقا خستتون نکنم.از این مخابرات دزد تر نیست.ولی دانلود خوب میشه کرد اگر این دزدی هاشو بزاره کنار ممنون از صبرتون
    دقیقا دقیقا دقیقا. " یکبار برای همین ترافیک های دزدی شده زنگ زدم پشتیبانی گفتن که برگشت خورده.من حسابمو نگاه کردم دیدم چیزی نیومده. خانم برداشت محاسبه کنه.میگه بازه یک ماه پیش تا به امروز رو بگیرید و بگید چقدر روزانه مصرف کردید. من نگاه کردم دیدم 11 گیگه.بعد از چند دقیقه چرت و پرت گفتن گفت که به شما برگشته. من عکسی از ریزکارکرد های قدیم داشتم نگاه کردم دیدم این گوه نتی های بی چیز برداشتن فقط ساعتو درست کردن.تو اون عکسی که من داشتم در ساعت 6 تا 7 از من 800 مگ کسر شده بود و در این سیستم این ها زده بود 7 تا 8 800 مگ روزانه. بعد از نیم ساعت صحبت تازه خانم قبول کرده.البته هی میرفت از بزرگترش می پرسید و میامد. آقا خستتون نکنم.از این مخابرات دزد تر نیست."

9. این کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

دقیقا دقیقا دقیقا. " یکبار برای همین ترافیک های دزدی شده زنگ زدم پشتیبانی گفتن که برگشت خورده.من حسابمو نگاه کردم دیدم چیزی نیومده. خانم برداشت محاسبه کنه.میگه بازه یک ماه پیش تا به امروز رو بگیرید و بگید چقدر روزانه مصرف کردید. من نگاه کردم دیدم 11 گیگه.بعد از چند دقیقه چرت و پرت گفتن گفت که به شما برگشته. من عکسی از ریزکارکرد های قدیم داشتم نگاه کردم دیدم این گوه نتی های بی چیز برداشتن فقط ساعتو درست کردن.تو اون عکسی که من داشتم در ساعت 6 تا 7 از من 800 مگ کسر شده بود و در این سیستم این ها زده بود 7 تا 8 800 مگ روزانه. بعد از نیم ساعت صحبت تازه خانم قبول کرده.البته هی میرفت از بزرگترش می پرسید و میامد. آقا خستتون نکنم.از این مخابرات دزد تر نیست."

عین قضیه من .
    من الکی اکلی 6 گیگ کم شده توی یک ماه اخیـــر.
    با اینکه من 2 تا طرح دیگه هم دارم که معمولا از اونا برای وب گردی استفاده میکنم و با این طرح اصلیم ( طلایی ) فقط دانلود ( اونم بعضی شب ها )
    واسه همین رفتم توی ریز کارکرد دیدم بله همون موقع که دنیا رو آب برده و ساعت های مخابرات رو خواب , توی همون روزها از من بیشتر از 3 گیگ از بازه زمانی 6 تا 7 کم شده .
    البته این عوضی ها رفتن ساعت ها رو مثلا درست کردن و کردن 7 تا 8 ولی نرفتن ححم هایی که از ما به کم شده اونم به خاطر اشتباه خودشون رو برگردونن .

من موندم با این همه نفرین ماها این مسئولین که پول میره توی جیب هاشون چجوری سالم دارن زندگی میکنن ؟
    خدایا ازت گله دارم .

11. 3 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

تازه اش هم اون وقتی رفتم حجم شارژ کنم . قیمت هر گیگ رو تا 5 گیگ زده بود 3800 و خورده ایی . که باید 3600 تومن باشه .
    طبق گفته خودشون هم از 10 گیگ به بالا هم قیمت هر گیگ باید بشه 1600 تومن . که باز هم اونجا شده بوده 1800 ت .
    حالا تا بهشون بگی باز میگن فلان قدر پول مالیاته . فلان قدر پول کوفته و ......

یکی نیست بگه با پول همین مالیات ها چرا یک بستر سازی درست و درمون واسه این تت کوفتی نمیکنید !
    Last edited by OMiD.1080p; 09-04-2014 at 14:58.

13. 4 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها هنوزم دزدی میکنه از حجما ؟ یا بیشتر از مقدارز که استفاده میکنی کم میکنه ؟یا بهتر شده چون من مجبورم از شاتل جم کنم و از این خط دیگم استفاده کنم و بگفقط حجم بخرم حالا با این حساب دزدی هاش چجوریاست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام
    کسانی که طرح خانواده دارن نمی دونم خبر دارین یا خیر

برای من 3ماهی هست اینطور شده :

اگر از ماههای قبل داخل حسابتون چه مثلا 5 گیگ باشه چه یک گیگ -در ماه جدید مخابرات فقط 300 مگابایت از اون رو به علاوه یک گیگ شارژ ماهانه میده که سرجمع می شود =1300 مگ

یعنی بقیه ترافیک قبلی میسوزه این نامردی هست ولی مخابراته دیگه
    Last edited by milad azad; 09-04-2014 at 09:54.

16. این کاربر از milad azad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •