من وقتی میخوام برنامه pes editor باز کنم این پیغام میده کسی میدونه مشکلم کجاست ؟
من وقتی میخوام برنامه pes editor باز کنم این پیغام میده کسی میدونه مشکلم کجاست ؟
من در مورد پچ ها چیزی نمی دونم پچ های دست سازمشکلاتی می تونن داشته باشن. وقتی کسی پچ دانلود می کنه باشد مشکلاتش رو دقیقا از خود سازنده پچ بپرسه واسه همین کسی به سوال هایی از قبیل:
آقا من یه پچ دانلود کردم نمی دونم چشه یا کار نمی کنه و ... جواب نمی ده...
تنها شانس شما اینه که منتظر باشی یکی که مثل خودت همون پچ رو دانلود کرده بیاد پستت رو ببینه و اگه اون مشکلی نداشته باشه شما رو راهنمایی کنه
صدای بارون عزیز (من اسم قشنگت رو نمی دونم عذر می خوام) به زودی ادیت فایل عمومی رو آماده می کتن بعدش ادیت فایل متناسب با پچ Krauser رو آماده می کنم که مخصوص DLC 1.07 باشه
فیس هوار محمد رو من ندارم کلا فیس های ساخته شده توسط فیس ساز های ایرانی که اون ها رو رایگان قرار می دن فوق العاده کیفیت پایینی دارن و اصلا به درد نمی خورن البته این در مقایسه با کار فیس ساز های خارجی هست. منم اصلا فیس های ایرانی نمی گیرم و ندارم
ورژن 2.1 برنامه PES Editor اومده چرا از اون استفاده نمی کنی...
در ضمن فکر کنم مشکلت از فقدان دات نت فریم ورک باشه من معمولا این جور ارور ها رو نمی بینم و مواجه نمیشم چون اولین کارم بعد نصب ویندوز بی نظیر XP SP3 نصب و دانلود آخرین آپدیت های نسخه نهایی برنامه دات نت هست
موفق باشید
بچه ها یه سوال. بعضی تیما مثل شالکه 04 اسم بازیکن ها رو نداره. زده شماره2 شماره 10 و اینا!
دقیقا برای برطرف کردن این مشکل این DLC رو باید نصب کنم؟
مثلا بازیکن های ایران رو تا زمانی که یادم میاد از 06 تا الان اسم یه سری بازیکن ها رو عجیب غریب مینویسه!!!
آقا میلاد بهتر بود جوابتو نمیدادم چون پست صفحه قبل منو نخوندی اما بهت میگم
بارها و بارها گفتم اون فایل ادیت همراه دی ال سی ها رو کپی نکنید
برو به پوشه کونامیست و فایل ادیتت رو پاک کن و بعد برو به بازی همه چی درست میشه
شرمنده.بار اولم بود که نرفتم صفحه ی قبل!!!
توی صفحه های دیگه معمولا خیلی میگردم!
این موضوع کلا باعث دردسر شده! تیم های بزرگ مطرح هم برای من هم برای خود اون کشور دچار نقص های خیلی ابتدایی هست!
مثلا اسم بازیکنها.شالکه تیم خیلی خوبیه! ولی متاسفانه یه سری بازیکنهاش که بیشتر هم لژییونر هستن فقط اسم دارن!
بهر حال بازم ممنون بابت جوابت!!!![]()
ارمین جان ممنون از راهنماییت
اگر ممکنه لینک pes editor 2.1 که گفتی برام بزار .
شما چرا از بخش download خود بازی استفاده نمی کنید ؟
ودش خیلی راحت به روز می کنه .
PES Editor :ارمین جان ممنون از راهنماییت
اگر ممکنه لینک pes editor 2.1 که گفتی برام بزار .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان 2 سوال
1_ من همیشه مسترلیگ بازی میکنم ولی بازی خیلی خیلی آسونه و حال نمیده نمیشه بازیو سخت تر کرد هیچ راهی ترفندی نداره؟
2_ هیچ نرم افزاری نیست که بشه باهاش قدرت همه دروازه بانهارو زیاد کرد؟
کسی نمیخواد یه راهنمایی بکنه ؟
واسه همه پچ های که نصب میکنم این مشکل وجود داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)