سلام
راستش من چندوقت پیش یه لپتاب hp dv6-1127ee برای خونه گرفتم که از اونجا که کلا" با hp حال نمی کنم و خونه هم یه سیستم دسکتاپ دارم اونو دادم داداشم، هرچند لپتاب خیلی خوبی بود و امکانات multimedia ش عالی بود!!!
حالا نیاز به لپتاب دارم و می خوام سیستمم رو (که تقریبا" قدیمی هم شده) بفروشم و لپتاب بگیرم، کارم هم بیشتر برنامه نویسی، اینترنت و مولتی مدیا (بجز بازی) و استفادم هم از کامپیوتر در هر نوبت زیاده (شاید 5 6 ساعت در هر نوبت، در نتیجه یه چیزی می خوام از نظر کیفیت و راحتی سرش به تنش بیارزه)
خوب رم و cpu برام مهمه و گرافیک هم فقط تا حدی که تو جلوه های 3d لینوکس که سنگین هم نیست تیک نزنه و کلا" همه جا (هرجایی بجز بازی) خوب جواب بده برام بسه، راستی می خوام روش لینوکس هم نصب کنم.
و اینکه رزولیشن صفحه هم حداقل تو مایه های 1280 * 800 باشه!
خوشگل هم باشه (یعنی vostro نباشه
.gif)
) و تا جای امکان از بین دو برند sony و dell باشه (accer رو نمی دونم چجوریه ولی تاحالا ندیدم جایی accer توصیه کنن!) (حالا باز هم اگه از hp مدل خاصی در نظر دارید بگید)
با توجه به نیازم فکر می کنم dell studio 1537 خوب باشه، قیمت دقیق ندارم ولی با حدود 800 تومن فکر می کنم خوب باشه، و studio 1555 رو هم دو هفته پیش دیدم خیلی باهاش حال کردم و حدود 1.300 بود، اما فکر نمی کنم 500 تومن تفاوت قیمت تو کار من به اندازه 500 تومن فرق داشته باشه! غیر از اینه اصلاح کنید.
البته nw 120 2009 رو هم امروز تو اینترنت دیدم که هم رده ی همون studio 1537 ه اما قیمت ندارم.
پیشنهاد شما؟!
پ.ن: و در آن هنگام که عقل انسان ها در پس چشمان آنان ظاهر میشود پای لپتاب های سری cs سونی نیز به میان می آید!!! نظرتون راجع به cs 230j و 280j و 390 ddb, deb, dfb چیه؟ (قیمت هم ندارم!)