باشه پس شما hertz رو در سطحه cadence rockford grandzero و... میدونید ... باشه ....![]()
باشه پس شما hertz رو در سطحه cadence rockford grandzero و... میدونید ... باشه ....![]()
آمپلی هرتز کامپوننت هرتز مخصوصا سری مایل یکی از بهترینهاست. البته کدنس خیلی خیلی تو رده های پاینی باید جا داد. به نظر من ساب ووفر هرتز معمولی هستش ولی بقیه وسایلش در رده بالایی هستن. کواکسیال HCX 690 هم که جای خوشو داره
اره اصلا بیا cadence رو ببریم زیره pionner kenwood boschmann و اینا ... صحبت سره این نیست که چون خودم همه چیم cadence هست پس بهترینه ولی یه نگاه به محصولاتش .... سایتش ... قیمت هاش ... صداش ... بنداز بعد بگو جاش رده هایه پایینه ...
اگر رده پایینه و پایین تر از pionner یا kenwood مثلا.... من 6975 داشتم که تو صدای زیاد همه چیز قاطی میشه قدیمی هم بود ولی cadence zrs 710 گرفتم خیلی بهتر بود ... ساب که 305 رو شنیدم 306 dvc هم داشتم فقط قور قور میکردن ... ولی برو صدایه zrs 1000 cadence رو گوش کن ... کامپوننت هم که سری CVl cadence حرف نداره زیره 700 تومن هم نداره .... امپم که پایوونیر 4 تا مدله زپرتی داره با وات هایه کم یکیشم داشتم 10 دقیقه زیاد بود یه کانالش سوخت ... ولی برو ببین cadence چه امپ های خوبی داره ....
میدونی اینطوری بگم Pionner kenwood و اینا محصولاته عامه پسند هستند محصولاته حرفه ای نیستن ... از نوع محصولاتشون و اینکه بالاترین محصولاتشون چی هستن و قیمت هاشون .... شما خودت مثلا میگی 500 تومن داری میگن برو پایونیر بگیر نه cadence یا rockford ... چرا چون امپش 1 میلیون نیست یا اصلا نداره ...
من صدایه Hertz رو گوش دادم ... بهت پیشنهاد میدم بری صدایه کامپوننتهای cadence مخصوصا سری CVL و CWM رو حتما گوش بدی ...
از قدیم هم گفتن که هر چیزی که گرونه بی حکمت نیست .... هر ارزونی هم بی حکمت نیست ...
Last edited by rroohhaamm; 05-07-2013 at 03:50.
سلام دوست عزیز
بله بنده گفتم هرتز خوبه و محصولات با ارزشی داره اما این چه ربطی داره به جمله ای که شما می فرمائید؟؟ ؟یعنی اگه هرتز خوبه بهتر از هرتز نداریم؟؟ بنظرم شما اشتباه متوجه شدید
بنده گفتم benz محصولات خوب و با ارزشی داره / شما می فرمائید پس بوگاتی و پورش و لامبورگینی و استون مارتین.... اینا پس چی هستند . مقایسه جالبی نیست
اگه شما واقعا هرتز رو با بوشمن و بووس و تورنادو و تی اک و ... در یک رده میدونید که بنده کلا تسلیمم و حرفی برای گفتن ندارم اما اگه نظرتون عوض شد لطفاً بقیه مطلب رو هو بخونید
کمتر کمپانی هست که بجای تولید خیلی سریع محصولات جدید به فکر بهینه کردن محصولات قبلیش باشه، بعضی از قطعات هرتز الان از نسل پنجم هستند، یعنی 5 نسل بهینه سازی بر اساس تحقیق و تجارب پیشین
الترومدیا روی بعضی از قطعات هرتز خیلی قانع کننده کار کرده ، نمونش قدرت کویل های بعضی از قطعات در تحمل پیک های بالا و جریان های کلیپ ( از جمله کامپوننت ها و کواکسیال های سری های انرژی)
و همچنین محصولات سری مایل
نکته بعد خوده شرکت تولید کننده هرتز هست که در کنار این برندش، محصولات خیلی جالب تر آدیسان و کانکشن رو تولید میکنه، حتما می دونید که محصولات آدیسان چه جایزه هایی رو نصیب خودش کرده.
این نشون میده که تجربه هرتز از یه پله بالاتر نشات گرفته، از محصولات با کیفیت تر و البته حرفه ای تر
اما از نظر قیمت، محصولات هرتز قیمت متوسط و رو به بالایی دارند، همونطور که خودتون هم اشاره کردید شما باید برای برای یه محصول 700 تومنی از این برند ، حدود 1200 مثلا تو برند راکفورد هزینه کنید، در این مسئله که راکفورد برند خوبه حرفی نیست، موضوع اینه که برای کسی که مثلا یه پخش پایونیر معمولی داره چقدر منطقی و بصرفست که که یکی از قطعات یا همه قطعاتش رو از برند های قیمت بالا مثل راک و گرند انتخاب کنه و در نهایت یه همچین ترکیبی چی از آب در میاد و شخص رو با وجود اون هزینه بالا راضی میکنه یا نه؟
(بماتند که واسه یه ماشین 15 میلیونی خنده داره که شما 6-7 میلیون هزینه سیستم بدی که با یه لو بیس اتاق مثل شعله شمعی در باد بلرزه و کلی صدای FX تولید کنه)
وجود قطعات کپی و تقلبی ز این برند خودش نشون دهنده محبوبیت این برنده ، چرا که با توجه به قیمت، نسبت تقاضا به عرضه خوبی داره و ساختن قطعات ریمارک این برند توجیه اقتصادی داره
بطور متوسط چند نفر میتونن از برندهایی که بالا بهشون اشاره شد سیستم جمع کنن و اون هزینه بالا رو متقبل بشن، اونم برای چه خودروهایی؟؟؟ حالا چند نفر میان از محصولاتی با قیمت پایین تر استفاده میکنن؟؟؟
پس ساختن محصولات تقلبی برندهایی با قیمت متوسط و طرفداران زیاد خیلی سود دهی داره. در حالی که برندها قیمت بالا بخاطر فروش کمتر همچین تضمین و توجیهی برای فروش قطعات تقلبی باقی نمی ذاره.
در پایان میخوام بگم تمام این حرفایی که بنده خدمتتون عرض کردم نه از روی تعصب و از روی منافع و کلا بر اساس تجربه و سلیقه صداست.
شاید خیلی ها مثل من تجربه چند سالشون از سیستم از سونی و JVC و ... شروع شده و در نهایت به هرتز و ادیسان و امثال اون رسیده و هیچ وقت تجربه برندهایی مثل JL و راک و گرند رو نتونن داشته باشن ، پس طبیعیه (و درستش هم همینه که) در مورد اون برندها نظری نداشته باشن. اما اینکه شما صدای چندتا برند رو بشنوی و چون از صدای یکدومشون خوشت نیومده نظر بدید که اون برند کیقیت درجه دو و سه داره به هیچ وجه منطقی نیست. از همه اینا گذشته اگه شما تجربه قطعه ای از این برند رو دارید خوشحال میشیم که نظر و نقدتون رو در موردش بشنویم.
ببخشید که خیلی زیاد شد و سرتون رو درد آوردم
Last edited by pahama1; 05-07-2013 at 10:45.
قبل از اینکه بخوام چیزی بگم بهتر اینکه که بگم ما اینجا اومدیم بحث کنیم نه دعوا یا دلخوری .... این یادمون باشه ...
من این مطلبو واسه اون دوستمون نوشتم که گفتن cadence در رده هایه پایین قرار داره
نمیدونم رو چه استدلالی این حرفو میزنه ...
یا اصلا سیستمایه خوبشو دیده یا رو حرفه اقایه X . Y این حرفارو میزنه ... ولی خوب خوده من با مقایسه ای که کردم فهمیدم که cadence از خیلی های دیگه مثله kenwood pionner یا امثاله اینا بهتره ... البته خوب اینم بگم که نمیدونم رده پایین منظوره ایشون کجاست ... بله خوب شما هم فرمودید که واسه کسی که هزینه کم میخواد میره دنباله اون برند ها ... نه برند هایی مثله cadence rock grand alpine ....
Last edited by rroohhaamm; 05-07-2013 at 11:12.
والا منم فقط صدای پخشای قدیمیشو که کاستی بود و روی پیکان ها نصب بود شنیدم که صداش عالی بود ولی این جدیدارو نشنیدم.
حالا کشی هست اطلاعاتی از این دو مدل داشته باشه؟؟؟
لطفا جواب بدین![]()
عزیز چرا دلخور میشی ولی یه خورده منطقی فکر کن 4 نفر سریع اومدن پست زدن فقط بگن هرتز برند بدی نیست کسی قصد کل کل نداره همه بچه ها به خدا اینجا فقط از رو صمیمیت با هم هم فکری میکنن صدا یه چیز سلیقه ای هست خب شما ممکنه کدنس بپسندی یکی اصلا میگه من فقط با صدای مارشال حال میکنم خوب مغز اون جوریه که اون صدا براش دلنشینه مگه دست خط هممون یه جوره خود من به شخصه عاشق برند mtx هستم فقط با صدای mtx حال میکنم حالا اصلا تولید کنندشم بگه این به درد نمیخوره برا من مهم نیست چون برا من لذت بخشه شما اینکه صدای هرتز به دلتون نچسبیده دلیل نمیشه بد باشه درجه 3 باشه
پایونیر هم درست میگی خیلی وقته خودشو تو ایران حداقل خراب کرده خیلی هم خراب کرده نمیدونم چرا
کلا اگه از جانب هر کی از ما سوتفاهمی شده بنده عذر میخوام
راستی کسی در مورد mtx بحث نکنه ها مقدسه![]()
بله دوست عزیز ، بنده با جمله بالایی شما صد در صد موافقم ، اصلا چیزی غیر از اینم نیست، موضوع تبادل نظر و دراختیار قراردادن تجربیات خودمون و استفاده از تجربیات دیگر دوستانه و ابدا دعوا و دلخوری اینجا جایی نداره
اما با این نظر شما که " شما که میگی hertz محصولاتش خوبه و ارزش داره و حتما عمرشم زیاده " موافقم ، بله به نظرم ارزش داره و عمر قابل توجهی داره اما
در این مورد " hertz یا boschman یا boss یا .... امثاله اینا همه محصولاته درجه 2 یا 3هستن ... " با نظرتون موافق نیستم
عرض کنم که کارخونه هرتز مال من یا بابام نیست که طرفداریشو بکنم سالهای سال من برند کدنس رو فروختم مخصوصا باند سری معروف ZRS مخصوصا 710 و 703 رو. تیوتر این باند واقعا حساس هستش و از هر کسی بپرسی میگن که فوری میسوزه با اینکه گارانتی داشت اون زمان 15 تومان هم هزینه میگرفتن. سودش هم خدا بده برکت خوب بوده به قول همکارها ما هر چی داریم از کدنس داریم. ولی در مقابل این باند Hertz HCX 690 هستش که واقعا باند خوبیه و اینکه تیوترهاش واقعا خوش صدا تر و عمرشون هم بالاست قیمت هم پایین تر. DLS 1073 هم همین طور قیمت خیلی پایینتر و کیفیت بالاتر. من هرتز ندارم که بفروشم ولی نظر شخصیم رو میگم. برند هرتز تو میدرنج - آمپلی و کامپوننت و باند نسبتا خوب عمل کرده ولی تو ساب ووفر زیاد خوب عمل نکرده. کدنس بعضی از محصولاتش واقعا خوب هستن قبول هم داریم. ولی بعضی از محصولاتش با قیمتهای فضایی کیفیت پایینی دارن. مسئله فقط سود فروش و ... نیست. نسبت به پولی که داده میشه باید کیفیت صدا و عمر کافی داشته باشه. پول واقعا سخته در اوردنش همه اینو میدونیم یکی از جیبش میزنه پول جم میکنه که باند بگیره پس باید باندی باشه که کیفیت خوب طول عمر خوب و کارایی مناسب داشته باشه. هرتز رو با بوشمن نمیشه مقایسه کرد چون هرتز یه برند اروپایی و مطرح هستش. من قصد توهین و خراب کردن کیسو ندارم چون همه ما دوست هم هستیم اینجا هم جمع شدیم که از هم دیگه کمک بگیریم تجربیات همدیگه رو بدونیم. کدنس خودش محصولات خیلی خوبی هم تولید کرده تو این مورد هیچ شکی نیست. مثلا من خودم بعضی ار محصولات Gladen رو دوست دارم از بعضی از محصولاتش هم نفرت دارم این دلیل نمیشه که فرضا گلیدن رو با بوشمن و... مقایسه بکنم. راستی نباید از هم هم ناراحت بشیم اینجا دوست همدیگه هستیمو هدف انتخاب محصول با کیفیت با قیمت معقول نسبت به کارایی خودمون. اگه کسی ناراحت شده از من معذرت میخوام
![]()
Last edited by pctbz; 05-07-2013 at 13:06.
بحث داره به ناکجا اباد میره
دوست عزیز اقا رهام به نظر من کدنس با هرتز راکفورد یا الپاین قابل قیاس نیست..!!یه سری از دلایلم دوستمون گفتن.... ریویوها تو سایتای فروش و فروم هارو نیگا بنداز...
اینم بگم مادر هرتز الترو مدیاس یعنی تولید کننده ادیسان.....
درباره پایونیر که گفتی به درد نمیخوره!! من خودم تقریبا اصلا از این برند خوشم نمیاد دلیلشم اینه مردم فقط این برندو میشناسن!!
آمـــــــــا سری prs حرف نداره....
همون پخش p99 یا حتی 80prs و .... حالا بعضی از سابا و کامپاش به کنار... اما برای اینکه بازار تو دست بگیره تو همه رده ها و کیفیتا دار محصول تولید میکنه...
اینجا ما دستمون باز نیست و خیلی از محصولاتم گیرمون نمیاد ... پس این بحثا به جایی نمیرسه هنرو اونی داره که از همین امکانات صدای خوب میگیره اگه نه از ادیسان و جی ال و .... صدای خوب گرفتن هنر نمیخواد![]()
Last edited by Amir..H; 05-07-2013 at 14:03.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)