شرکت گیلانت - اول چهارراه گلسار
256 نامحدود سرعت دانلودش روی 40 ثابته وقتی رو زمینه .در تمام طول شبانه روز
این چند ماهی که من دارم ازش راضیم و زیاد اذیتم نکرده .
تا دیشب که حدود 4 ساعت اینجوری بود و رفت رو هوا .![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شرکت گیلانت - اول چهارراه گلسار
256 نامحدود سرعت دانلودش روی 40 ثابته وقتی رو زمینه .در تمام طول شبانه روز
این چند ماهی که من دارم ازش راضیم و زیاد اذیتم نکرده .
تا دیشب که حدود 4 ساعت اینجوری بود و رفت رو هوا .![]()
این خدایش از اون حرفا بودا
چطور به این نتیجه رسیدی؟؟
چون private???
بیخیال بابا برای کنترل شدن اینترنتمون راه های راحتتری دارن نیاز به این کارها نیست
خوب این از اون حرفا بود. باشه قبول. حالا بفرما بگو اون ip private از کجا اومده و دلیلش چیه؟
دقیقا هم بعد از اون قطع و وصل های مکرر اینترنت و قطع شدن vpn ها این ip اضافه شد.
جالب اینه که تو شهرهای دیگه هم از اون دوستان سوال کردم دقیقا برای خیلی ها ip
10.10 اضافه شده. بعدش اگه شک داری یک بار vpn کانکت کن بعد تریس بگیر میبینی که همچین مورد مفتضحی
وجود نداره. من به هر حال ته و توی این قضیه رو در میارم. چون تا حالا هیچ کس جواب درست حسابی نداده.
همش جوابشون در این حد بوده : " بیخیال" ،"ول کن " ، "وابده".
با پول این سرویس میشه 256 نامحدود اندیشه گرفت سرعت 50 تا 55.شب و روز
با تشکر.
هادی
ته و توی این قضیه رو در آوردی ، اینجا قرار بده . از اینا چیزی بعید نیست . البته من در این زمینه اطلاعاتی ندارم و نمیتونم نظری بدم .
اینقدر از اندیشه تعریف شنیدم ( اونم تو این تایپک ) به خصوص تو خط چهار ، از ده متری شرکت اندیشه هم رد نمیشم چه برسه ازشون خدمات بگیرم
اون روزایی که بچه های اندیشه تو خط 4 از سرعت پایین و پینگ بالا می نالیدن ، نت من مشکلی نداشت ( منظورم همین دو ماه پیشه ) .
موفق و موید باشی .![]()
دوستان اين اينترانت ملى كه دوستمون ميگه رو گفته بودند تا پايان سال راه اندازى ميكنند
لابد الان در حال راه اندازى و آزمايشند ديگه
اين كه مخفيانه و مشكوك نيست!
قرار نيست به ملت مراحل فنى كار رو بگن
يه گزارش بدم اسپم نباشه!
انديشه بين هوا و زمينه
CRA هیچ ربطی به سرویس نا محدود نداره! قانون 1 به 10 روش اجرا میشه.کلا یه جور رفع مسئولیت در قبال یه قانون بود!یقینا اندیشه هم دیر یا زود یه همچین سرویسی میاره( البته اگه تا الآن نیاورده باشه) سرعت سرویسهای نامحدود اندیشه هم قابل مقایسه با سرعت سرویس های نا محدود شاتل نیست. شاتل خیلی بیشتره. البته به همون مقدار هم قیمت سرویس های نا محدود اندیشه خیلی کمتره.
شاتل رو که دیگه نگو. FUP صدای همه رو در اورده . FUP رو نامحدود شاتل هم اجرا میشه. من شنیدم شرکت " کانکشن رایانه خفن " می خواهد بیاد سرویس 100 مگ بده 1500 تومن ولی قانونش اینه که فقط باید یاهو مسنجر کار کنی اونم فقط چت وگرنه FUP میشی. تازه در ساعت فقط باید 5 بار pm بزنی وگرنه دوبل FUP میشی.
نکته جالب اینه که مخابرات گیلان خودش سرویس CRA نداره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)