تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1130 از 2014 اولاول ... 1306301030108011201126112711281129113011311132113311341140118012301630 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,291 به 11,300 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پيروانى: الونگ را حتما مى خواهيم
    افشين پيروانى اميد زيادى به آينده پرسپوليس دارد و مى گويد كه تيم سرخ پوش پايتخت با شكست دادن صباباترى از اين وضعيت خلاص خواهد شد. او در اين باره توضيح مى دهد: « بازيكنان پرسپوليس بايد باخت برابر مقاومت سپاسى را فراموش كرده و تمام تمركز خود را معطوف بازى برابر صباى قم كنند. خوشبختانه طى چند روزگذشته تمرينات خوبى را پشت سر گذاشته ايم تا به خواست خدا بتوانيم با بهره گيرى از شرايط ميزبانى و حمايت هواداران صبا را شكست دهيم. كادر فنى تدابير خاصى براى اين مسابقه انديشيده تا بتوانيم با مهار نقاط قوت تيم صبا و استفاده از نقاط ضعف آنها برابر اين تيم به برترى دست يابيم.» افشين پيروانى كه خود در دوران بازيگرى مدافع بود درمورد مشكلات خط دفاعى اين تيم در هفته هاى گذشته مى گويد: «در هفته هاى اخير تمرينات ويژه اى را با بازيكنان خط دفاعى تيم انجام داده ايم و مطمئن هستيم در مسابقات آينده عملكرد به مراتب بهترى را ارائه خواهيم كرد.»
    جالب است كه او از جذب يك مدافع جديد بى خبر است: «من از مذاكره با اين بازيكنان بى خبر هستم. اين مسأله به مديران باشگاه مربوط است.»
    پيروانى در پاسخ به اين كه آيا كادر فنى پرسپوليس به الونگ اعتقاد دارد و در صورت اضافه شدن اين بازيكن تعداد بازيكنان خارجى اين تيم به پنج نفر خواهد رسيد مى گويد: «الونگ بازيكن خوبى است ما هم او را در نظر داريم و در اين بين تلاش مى كنيم مشكل حضور پنج بازيكن خارجى در تيم را نيز به نوعى حل كنيم.»
    او در پايان بار ديگر به بازى با صبا اشاره مى كند: «پرسپوليس در ادامه ليگ برتر نتايج بهترى را كسب خواهد كرد. بازيكنان و كادر فنى هم قسم شده اند تا از مسابقه برابر صبا باترى مجدداً روند رو به رشد خود را ادامه دهند. هواداران مطمئن باشند پرسپوليس تا پايان نيم فصل به صدر جدول باز خواهد گشت.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با شيث مشكلى ندارم
    نيكبخت:
    منتظر ليست تيم ملى هستم

ديدار فردا با صبا بيش از تمام بازى هاى گذشته براى پرسپوليس اهميت دارد و مى تواند حكم خوشبختى سرخ ها را امضا كند. اين درحالى است كه به عقيده عليرضا نيكبخت، پرسپوليس به طور قطع برنده اين ديدار سخت خواهد بود: « بازى سخت و حساسى را برابر صباى قم پيش رو خواهيم داشت. خوشبختانه بازيكنان با فراموش كردن شكست برابر مقاومت سپاسى با روحيه مضاعف در تمرينات شركت مى كنند. مطمئن هستم با توجه به سطح آمادگى بازيكنان كسب سه امتياز در برابر صباى قم دور از دسترس نيست. صبا از جمله تيم هاى خوب ليگ برتر است كه از مربيان خوبى هم بهره مى برد اما پرسپوليس با توجه به شرايط ميزبانى و حمايت هوادارانش محكوم به پيروزى است.با توجه به اينكه در چند هفته گذشته نتوانستيم نتايج قابل قبولى بگيريم اگر برابر صبا امتيازى از دست بدهيم شرايط براى ما بسيار سخت خواهد شد، ضمن اينكه بايد جوابگوى هواداران هم باشيم.»
    نيكبخت در ادامه درباره وضعيت خودش مى گويد: « در حال حاضر در اوج آمادگى هستم و اين مسأله را در تمرينات به مربيان نشان داده ام. البته برايم فرقى ندارد در تركيب اصلى كنار كدام بازيكن قرار بگيريم. چرا كه با تمامى بازيكنان به هماهنگى لازم رسيده ام.» او درباره رويارويى با شيث رضايى كه در حال حاضر در تيم صبا عضويت دارد ادامه مى دهد: «شيث زحمات بسيارى براى پرسپوليس كشيد و اميدوارم در صبا موفق باشد. من هيچ مشكلى با او ندارم. او از دوستان نزديك من محسوب مى شود.» نيكبخت درباره احتمال دعوت شدن به اردوى تيم ملى هم مى گويد: «طى چند روز گذشته همواره تلاش كرده ام با ارائه بازى هاى قابل قبول بتوانم نظر مربيان تيم ملى را جلب كنم. حالا منتظر هستم اسامى اعلام شود ببينم در بين دعوت شده ها هستم يا ن

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پرسپوليس يا بيلبورد تبليغاتى

دنيا حيدرى
    Donya Heidari

ايران ورزشى - رحمان رضايى، محمد نصرتى و حالا اميرحسين صادقى ... نفر بعدى و بعدى چه كسى خواهد بود پژمان منتظرى، احمد آل نعمه، هادى عقيلى يا ... وضعيت نامناسب خط دفاعى پرسپوليس و عملكرد ضعيف آن در طول سيزده بازى كه از فصل جارى گذشته و همچنين عدم برخورد جدى مديران اين باشگاه با نام هايى كه براى حل مشكل دفاعى پرسپوليس براى پيوستن به اين تيم كانديدا مى شوند باعث شده اين روزها هر بازيكنى از روى تفنن يا براى بازارگرمى خودش را يكى از گزينه هاى مورد توجه پرسپوليسى ها معرفى كند! رحمان رضايى اولين گزينه بود. گزينه اى كه نامى بزرگ و دهن پركن داشت. لژيونرى كه اگر از سابقه زدن گل به خودى هايش در ايران و ايتاليا بگذريم، بازيكن خوبى بوده و گفته مى شد مى تواند با حضورش در پرسپوليس مثل كريمى هم براى خودش مفيد باشد و هم پرسپوليس. نفر بعدى نصرتى بود. بازيكنى كه با سر و صداى زيادى از پرسپوليس رفت و گفته مى شد در صورت ok قطبى در نيم فصل بار ديگر به اين تيم باز خواهد گشت. بازيكنى كه به دليل عملكرد نه چندان مناسبش، مدتى به عنوان جريمه به تيم هاى پايه النصر فرستاده شد و شايد همان زمان به فكر بازگشت به پرسپوليس افتاد. و حال نوبت به صادقى رسيده بازيكنى كه خود را يك استقلالى تمام عيار مى داند، مثلا امسال با نارضايتى راهى مس كرمان شد. اميرحسين صادقى در شرايطى كه با مس قرارداد دارد، مدعى است پرسپوليسى ها با مدير برنامه هاى او وارد مذاكره شده اند و از حرف هايش پيداست على رغم تمام ادعاهايش مبنى براستقلالى بودن، بدش نمى آيد پيراهن سرخپوشان پايتخت را هم بر تن كند و جالب اينكه نام همه اين گزينه ها براى پيوستن به پرسپوليس در حالى مطرح مى شوند كه قطبى به صراحت مى گويد مدافع نمى خواهد. اما صراحتى كه استحكام لازم را ندارد. شايد هم دارد و مشكل جاى ديگر است. مثلا نرمش باشگاه در مورد اين مسأله باعث شده هر بازيكن يا مدير برنامه اى براى بازارگرمى به نوعى خودش را به پرسپوليس نزديك كند تا چند روزى سوژه مطبوعات باشد. در شرايطى كه اين مساله مى تواند براى پرسپوليس عواقب منفى در پى داشته باشد كه كمترين آن وارد شدن استرس به مدافعان پرسپوليس است و دليل خوبى براى به هم ريختن تمركز آنها. به نظر مى رسد وقت آن رسيده مسؤولان و سران باشگاه پرسپوليس با قاطعيتى همچون صراحت لهجه قطبى در نخواستن مدافع براى تيمش مقابل اين جو به وجود آمده بايستند تا از رسوخ حاشيه از اين طريق به تيمى كه اين روزها اتفاقا شرايط چندان جالبى هم ندارد جلوگيرى كنند تا پرسپوليس كه يكى از پرطرفدارترين تيم هاى ايران است به بيلبورد تبليغاتى براى بازيكنان ديگر تبديل نشود.

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام.
    بازی فرداست ؟
    ای بابا من باز 2 تا 4 کلاس دارم که
    اما خودم رو زود میرسونم
    آره فرداست ؟
    5 شنبه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بياتى نيا: 4 بار به استقلال گل زدم
    چهارمين گلم را به پرسپوليس مى زنم

ايران ورزشى - محسن بياتى نيا كه هميشه تلاش مى كرد مقابل پرسپوليس گلزنى كند اين بار با لباس صباباترى قصد دارد خواسته اش را برآورده كند. بياتى نيا درباره بازى حساس تيمش مقابل پرسپوليس مى گويد: «پس از ۳ تساوى پى درپى بايد ۳ امتياز اين مسابقه را بگيريم تا خودمان را به عنوان يك مدعى نشان دهيم. به نظر من بازى سختى مقابل پرسپوليس داريم و فكر نمى كنم پرسپوليس از لحاظ فنى افت كرده باشد، آنها فقط از لحاظ نتيجه گيرى كمى ضعيف عمل كرده اند و همچنان تيم خطرناكى هستند.» مهاجم صبا كه براى قرار گرفتن در تركيب ثابت با فريدون فضلى رقابت مى كند، در مورد احتمال بازى كردنش مقابل پرسپوليس توضيح مى دهد: «اگر با يك مهاجم بازى كنيم فقط يك نفر از ما در تركيب ثابت قرار مى گيرد كه اين موضوع به تصميم فيروز كريمى مربوط مى شود. هرچند كه از نيمكت نشينى ناراحت مى شوم ولى تابع تصميم سرمربى هستم.» بياتى نيا در پاسخ به اين سؤال كه فكر مى كنى در اين مسابقه دروازه پرسپوليس را باز كنى مى گويد: «۲ بار با پيراهن پاس و يك بار با پيراهن پيكان به پرسپوليس گل زدم و اميدوارم در اين مسابقه براى چهارمين بار گلزنى كنم. در ضمن با پيراهن پاس هم ۴ بار به استقلال گل زده ام.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام.
    بازی فرداست ؟
    ای بابا من باز 2 تا 4 کلاس دارم که
    اما خودم رو زود میرسونم
    آره فرداست ؟
    5 شنبه ؟
    مسابقه بعدی:

پرسپولیس - صباباتری قم
    پنجشنبه 16/08/87 ساعت 16:20
    مکان : ورزشگاه آزادی تهران

آخرین نتیجه : پرسپولیس 4 - صباباتری 1

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

محمد: فردا استارت قهرمانى را مى زنيم
    ايران ورزشى- عليرضا محمد معتقد است كه پيروزى در بازى فردا، در واقع شروع روند صعود پرسپوليس براى تكرار قهرمانى خواهد بود. او مى گويد: مقابل صباباترى به طور حتم ۳ امتياز را مى گيريم تا استارت قهرمانى مان از اين بازى زده شود. تمرينات خوبى انجام داده ايم و خوشبختانه مصمم و يك دل به كسب ۳ امتياز مقابل صبا هستيم. فكر مى كنم ما حتى در ديدار مقابل مقاومت خوب كار كرديم و اگر موقعيت هاى مان به گل تبديل مى شد با اختلاف آن ها را شكست مى داديم. با اين حال طبيعت فوتبال است اما اميدوارم در ديدارهاى ديگر شانس با ما يار باشد. بازى با صبا مى تواند قشنگ ترين ديدار ليگ باشد: صباباترى يكى از تيم هاى قدرتمند ليگ است و بازيكنان بزرگ و مربى آن يكى از بهترين هاى ايران هستند. آن ها فوتبال رو به جلو بازى مى كنند و ما نيز مى توانيم براى كسب پيروزى و انگيزه كسب ۳ امتياز فوتبال خوبى را به نمايش بگذاريم. اين بازى به طور قطع قشنگ ترين ديدار ليگ برتر مى شود و حتم دارم پيروز ميدان مى شويم. تا به حال امتيازات را به راحتى از دست داده ايم. اميدوارم مقابل صبا استارت قهرمانى ليگ را بزنيم. ما پتانسيل بالايى داريم و به همه ثابت مى كنيم كه اين توانايى را داريم. مدافع پرسپوليس در ادامه درباره حضور شيث در صبا مى گويد: او بازيكن بزرگى است كه ۵ سال براى اين تيم زحمت كشيده. اميدوارم تماشاگران او را تشويق كنند چرا كه سرمايه باشگاه است و عقيده دارم از شيث بايد تقدير شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

عزيزمحمدى:
    ليگ برترى ها مى توانند سه بازيكن جذب كنند

ايران ورزشى - رييس سازمان ليگ برتر تاكيد كرد، تمامى تيم هاى حاضر در اين رده در تعطيلات نيم فصل تحت شرايطى خاص فقط مى توانند سه يا كمتر از سه بازيكن داخلى و خارجى از ليگ هاى دسته پايين تر يا خارج از كشور جذب كنند.
    عزيزا... محمدى مى گويد: در فصل نقل و انتقالات تيم هايى كه در فهرست خود جاى خالى داشته باشند، مى توانند تا سه بازيكن از ليگ هاى پايين تر يا باشگاه هاى خارجى جذب كنند.
    در عين حال تيم هاى ليگ برترى مى توانند فقط يك بازيكن خود را با يك بازيكن از هر تيمى كه مدنظر دارند، جابجا كنند. اگر جابجايى صورت نگيرد، اين انتقال از سوى سازمان ليگ مورد تاييد نخواهد بود

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

شريفى: آقاى قطبى، يك تا ۶ جلسه بايد محروم شويد
    قطبى: شوخى جالبى بود

سه شنبه چهاردهم آبان ماه، ساعت: 50/،۱۵ فدراسيون فوتبال.
    قطبى از پله هاى فدراسيون در حال بالا آمدن است. خبرنگاران صدا مى زنند: «آقاى قطبى چرا به كميته انضباطى احضار شديد » و قطبى جواب مى دهد: «نمى دانم.» و بعد وارد جلسه كميته انضباطى مى شود.
    مجتبى شريفى رييس كميته انضباطى در ابتدا شكواييه آيت اللهى را قرائت مى كند: «طبق شكواييه آقاى آيت اللهى شما با حركت دست به سوى تماشاگران و اعتراض به كمك داور باعث تحريك تماشاگران شده ايد.»
    قطبى در جواب شريفى مى گويد: «شوخى جالبى بود!» شريفى جا مى خورد و خيلى جدى مى گويد: «ما اينجا با كسى شوخى نداريم و كاملا جدى هستيم. ما چند بار ديگر هم قصد داشتيم شما را به كميته دعوت كنيم، يك بار به خاطر اينكه به داور گفتى ديوانه، يك بار ديگر گفتى توره را به خانه سگ دعوت مى كنم و همچنين به خبرنگارها حيوان گفته بودى، اما آقاى آخوندى به ما گفت كه خودمان به آقاى قطبى تذكر مى دهيم تا از اين به بعد در استفاده از لغات دقت كند. اين بار هم كه آقاى آيت اللهى به خاطر تحريك تماشاگران از شما شكايت كرده است.»
    قطبى وقتى حرف هاى شريفى را مى شنود، اينگونه جواب مى دهد: «ولى من تماشاگران را تحريك نكردم.» شريفى وسط حرف قطبى مى آيد و مى گويد: «آقاى آيت اللهى گفته بعد از گل مقاومت به سمت تماشاگران ضلع جنوبى ورزشگاه رفتى و با حركت دست آنها را تحريك كردى همين امر باعث شده تا تماشاگران اشيا و صندلى و بطرى به زمين پرتاب كنند.»
    قطبى خيلى زود در قبال اين حرف موضع مى گيرد: «من اين كار را نكردم. مقاومت كه گل زد برگشتم به طرف نيمكت و به افشين پيروانى گفتم كى گل زد!»
    در همين حين محمود خوردبين حرف هاى قطبى را قطع مى كند و در حمايت از سرمربى پرسپوليس مى گويد: «در يك صحنه قطبى دستش را به طرف جايگاه كه مصطفوى نشسته بود بلند كرد و گفت ببين داور چه كار با ما مى كند. با توجه به شناختى كه از قطبى دارم مطمئنم تحريكى در كار نبوده است. واقعا آقاى آيت اللهى از قطبى شكايت كرده است. اگر اين طور بوده شما يك جلسه بگذاريد و آقاى آيت اللهى و قطبى را رودرروى هم بنشانيد تا حرف هايشان را بزنند.»
    شريفى وقتى حرف هاى خوردبين را هم مى شنود، اين جواب را مى دهد: «آقاى آيت اللهى را هفته آينده به كميته دعوت مى كنم تا با آقاى قطبى رودررو صحبت كنند. اما آقاى قطبى طبق ماده ،۴۹ ۵۰ آيين نامه تحريك هواداران به خشونت و پرتاب اشيا يك تا ۶ جلسه محروميت دارد.»
    قطبى شوكه شده و جواب مى دهد: «تحريك نكردم، قبول ندارم كه هواداران را تحريك كرده ام.»

شريفى دوباره مى گويد: «طبق ماده ۳۲ تهديد و مداخله در كار داورى مجازاتش از تذكر شروع مى شود تا توبيخ كتبى، جريمه و محروميت. به شما پيشنهاد مى دهم چند فيلمبردار استخدام كنيد تا صحنه هاى داورى را فيلمبردارى كنند اگر اعتراض داشتيد به كميته داوران فيلم بازى را بفرستيد. همين حالا هم به هواداران توصيه كنيد كه صندلى هاى ورزشگاه را نشكنند.»
    قطبى رو به دوربين هاى حاضر در جلسه مى كند و حرف اش را اينگونه پايان مى دهد: «از هواداران مى خواهم صندلى ها را نشكنيد، با رفتارتان در ورزشگاه فرهنگ ايرانى را نشان دهيد.»
    در آخر اين جلسه شريفى رو به قطبى مى گويد: «كميته انضباطى را چطور مى بينيد »
    قطبى جواب مى دهد: «حضور كميته انضباطى براى نظارت خيلى مهم است. براى من اخلاق و رفتار بازيكنانم مهمتر از پيروزى است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

افشين قطبى:
    بعضى ها چشم ديدنم را ندارند

ايران ورزشى- به گفته خودش از دليل آمدن و احضار به كميته انضباطى خبر نداشته. افشين قطبى آنقدر از اين جلسه بى اطلاع به نظر مى رسد كه حتى در ابتداى جلسه حرف هاى رييس كميته انضباطى را شوخى فرض مى كند. قطبى كاملا اتهام تحريك تماشاگران را در شيراز رد كرده و خود را در اين باره بى گناه مى داند.

جلسه چطور بود
    نمى دانستم به خاطر چه چيزى به كميته انضباطى دعوت شده ام. به من گفتند كه تماشاگران را در حافظيه شيراز تحريك كرده ام.
    تحريك كرده ايد
    اصلا چنين چيزى نبوده. اين كار در ادبيات من جايى ندارد. من هميشه از هواداران خواسته ام با نظم خود فرهنگ ايرانى را نمايش بدهند. براى من اخلاق و رفتار مهمتر از برد است. سعى مى كنم پرسپوليس بهترين تيم اخلاق آسيا شود.
    جو جلسه كميته انضباطى را چطور ديديد
    فكر مى كنم جلسه خوب و مفيدى بود.
    قبول داريد نسبت به فصل گذشته رفتارتان خيلى تغيير كرده است
    اين را قبول ندارم. من عوض نشده ام. موفقيت و محبوبيت دردسرهاى خود را دارد. بعضى ها چشم ديدن موفقيت مرا ندارند. به خاطر مشكلات امسال به من استرس وارد مى شود. سعى مى كنم با مشكلات منطقى برخورد كنم اما بعضى وقت ها من هم مثل بقيه عصبانى مى شوم.
    اما اين مشكلات فصل گذشته بيشتر بود.
    درست است. اين مشكلات فصل گذشته بود اما انتظار نداشتم بعد از جلساتى كه قبل از فصل با مسوولان باشگاه داشتم امسال هم همان طور با مشكلات مختلف مواجه باشم.
    خب برخى مشكلات را هم به نظر خودتان به وجود آورديد، مثل جذب دى كارمو با مبلغ بالا
    بايد به دى كارمو زمان بدهيد. دى كارمو فقط ۱۵۰ هزار دلار براى پرسپوليس هزينه داشته نه بيشتر و مى تواند عملكرد خوبى داشته باشد.
    گفته مى شود باشگاه قبلى دى كارمو با مديريت و مربيگرى كره اى ها بوده و اين شبهه ايجاد كرده است.
    من مديرعامل و سرمربى باشگاه دى كارمو را نمى شناختم فقط DVD بازى او را ديده بودم.
    اين آيين نامه كه در دست داريد چيست
    آقاى شريفى اين آيين نامه كميته انضباطى را به من داده تا مطالعه كنم و با قوانين كميته آشنا شوم.
    راستى بحث آمدن صادقى صحت دارد
    صادقى بازيكن بزرگى است و دوست داشتم او را داشته باشم اما ما جايى در ليست خود نداري

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •