ممنون از لطفتون.
اصلا بی خیالش شدم، آخه یه خورده با خودم فکر کردم دیدم آخه به چه دردم میخوره؟؟!!
الکی حال مردم رو بگیرم که چی بشه؟؟!!
برای همین هم پشیمون شدم...
ممنون از لطفتون.
اصلا بی خیالش شدم، آخه یه خورده با خودم فکر کردم دیدم آخه به چه دردم میخوره؟؟!!
الکی حال مردم رو بگیرم که چی بشه؟؟!!
برای همین هم پشیمون شدم...
دوستان میخواستم ببینم آیا برنامه ای برای گوشی های N70 و N70 me هست که با اون بشه تصویر افرادی رو که به هنگام تماس با ما به نمایش در میاد رو به صورت تمام صفحه نمایش بده؟
ممنون میشم اگه لینک دانلود این برنامه رو در اختیارم قرار بدین...
با تشکر از شما دوستان عزیز
بله برنامهfull screen caller تو
دانلود سنتر بگردی برای سری60 قطعا پیدا میکنی![]()
من به خاطر GPRS یه سیم کارت ایرانسل گرفتم ....تمام تنظیمات اینترنتش رو هم درست تنظیم کردم ...
ولی وقتی میخواد به شبکه وصل بشه پیغام میده Inviled Packed Date Access Point .....
ولی با D500 و K750 خیلی راحت میتونم برم تو اینترنتش ....
برای N70 باید تنظیم خاصی رو بکنم ...؟
سلام آیا میتونم کاری بکنم تا همه عکس ها همه به هم تو گالری نمایش داده نشود؟
واقعاُ اعصاب خرد کنی است همه چیز نمایش داده شود.................
سلام دوستان من یه مشکلی دارم که نمیتونم بازی Bounce رو روی موبایلم نصب کنم هر کاری میکنم نمیشه لطفا یه لینک دانلود بدم که روی موبایل من صب میشه
میتونی با Smart Gaurd هایدشون کنی تا تو گالری نشونشون نده ....سلام آیا میتونم کاری بکنم تا همه عکس ها همه به هم تو گالری نمایش داده نشود؟
واقعاُ اعصاب خرد کنی است همه چیز نمایش داده شود.................
اگه میخوای برو تو تاپیک موبایل _بحث ایرانسل_ اونجا مشکلت رو بگو چون من ایرانسل ندارم نمیتونم راهنماییت کنم دوست عزیز![]()
ای کلک میخوای چه کار
یکی دیگه هم هست fexplprer ولی برای شما من همون smart guard رو پیشنهاد میکنم تو دانلود سنتر هم هستش![]()
انتن دهی موبایلم موقع زنگ زدن به کسی تقریبا خوبه ولی اگه کسی بخواد به من زنگ بزنه خیلی بد زنگ میخوره یعنی طرف باید 10 بار بگیره تا شاید ارتباط برقرار بشه در موردsms فرستادن هم تقریبا به همین شکل است یعنی فرستادن خوبه ولی موقع دریافت sms چند ساعت بعد sms به موبایلم میرسه.درظمن خط من 0912 با کد2 میباشد وگوشیم هم نوکیا n 70 میباشد .آیا تنظیماتی تو گوشیم این مشکل رودرست میکنه . یا کار دیگه باید بکنم. درکل این مشکل از کجاست وباید چه جوری حلش کنم. اصلا قابل حل شدن است؟خیلی ممنون میشم اگه جوابم روبدید. باتشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)