تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 376 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

چشم عزیز. بفرما این هم لینک دانلود یک فایل تورنت از ترکر خصوصی که ما عضویم. شما هرچی خواستی دانلود کن تا بیاد روی اکانت ما !!!

[URL]http://www.swebits.org/announce.php?id=si1CWRU424&.3d_video_copleo.torren t[/URL
    اون سایت با این لینک کارش راه نمیوفته و نمیتونه دانلود کنه حتی اګه واقعا اوانایی دانلود از ترکر های خصوصی رو داشته باشه باید شما اول خوتون فایل تورنت رو از ترکر خصوصی دانلود کنین بعد فایل رو یه جا دیګه اپلود کنین و اونوقت لینک مستقیمش رو به این سایت بدین تا شاید شروع به دانلود کنه که در این صورت passkey شما به اون فایل تورنت اضافه شده و هرکی از اون فایل تورنت استفاده کنه با همون passkey( psskey مربوط به یورنیم شما) به سایت وصل میشه و از سایت دانلود میکنه در اصدامه
    از اونجایی صاحب های این سایت تو اکثر سایت های خصوصی عضو هستن ( دیګه پيدا عضو شدن تو سایت های خصوصی فکر نکنم واسه یه کسی که تو کار تورنت هست سخت باشه )خودشون هر فایلی رو خواست از سایت دانلود میکنن بعد دانلود برنامه ی تورنت فایل رو باز میکنن و passkey خودشون رو با passkey فایلی که شما بهشون دادین عوض میکنن اینجوری هرچی دانلود کنن به نام اکانت شما ثبت میشه ( اکثر سایت های خصوصی از رو passkey یوزر های رو شناسایی میکنن )
    امیدوارم متوجه شده باشی
    البته این کامل نبود روش هایی وجود داره که میشه باهاش passkey رو هک کرد ( و passkey مهمتر از password هستش چون پسورد رو میشه ریکاور کرد ولی passkey رو اګه از دست بدی و اون فرد در حال استفاده از اون باشه نمیتونی عوضش کنی )

علت اینکه میګی خیلی وقته ازش استفاده میکنی و تاحالا برا اکانت هات مشکلی پيش نیومده فک کنم اینکه یا از ترکر خصوصی دانلود نکردی تاحالا یا اینکه نیازی به اون ترکر خصوصی نداشته

در ضمن این سایتی که معرفی کردی یه چیزی رو هم رو بروزر نصب میکنه مطمعنی این کوکی ها رو نمیدزده؟ اګه اینکارو بکنه خفه میشیم هر چی اکانت داریم از دست میدیم

یه چیز دیګه که باعث میشه دیګه اینکه اینجور سایت ها اګه زیاد بشن تورنت های عمومی به شدت سرعتشون کم میشه چون اینا چیزی رو اپلود نمیکنن فقط کانکت میشن و دانلود میکنن حالا اګه این روش ها زیاد بشن دیګه کار ترکر های عمومی تمومه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اون سایت با این لینک کارش راه نمیوفته و نمیتونه دانلود کنه حتی اګه واقعا اوانایی دانلود از ترکر های خصوصی رو داشته باشه باید شما اول خوتون فایل تورنت رو از ترکر خصوصی دانلود کنین بعد فایل رو یه جا دیګه اپلود کنین و اونوقت لینک مستقیمش رو به این سایت بدین تا شاید شروع به دانلود کنه که در این صورت passkey شما به اون فایل تورنت اضافه شده و هرکی از اون فایل تورنت استفاده کنه با همون passkey( psskey مربوط به یورنیم شما) به سایت وصل میشه و از سایت دانلود میکنه در اصدامه
    از اونجایی صاحب های این سایت تو اکثر سایت های خصوصی عضو هستن ( دیګه پيدا عضو شدن تو سایت های خصوصی فکر نکنم واسه یه کسی که تو کار تورنت هست سخت باشه )خودشون هر فایلی رو خواست از سایت دانلود میکنن بعد دانلود برنامه ی تورنت فایل رو باز میکنن و passkey خودشون رو با passkey فایلی که شما بهشون دادین عوض میکنن اینجوری هرچی دانلود کنن به نام اکانت شما ثبت میشه ( اکثر سایت های خصوصی از رو passkey یوزر های رو شناسایی میکنن )
    امیدوارم متوجه شده باشی
    البته این کامل نبود روش هایی وجود داره که میشه باهاش passkey رو هک کرد ( و passkey مهمتر از password هستش چون پسورد رو میشه ریکاور کرد ولی passkey رو اګه از دست بدی و اون فرد در حال استفاده از اون باشه نمیتونی عوضش کنی )

علت اینکه میګی خیلی وقته ازش استفاده میکنی و تاحالا برا اکانت هات مشکلی پيش نیومده فک کنم اینکه یا از ترکر خصوصی دانلود نکردی تاحالا یا اینکه نیازی به اون ترکر خصوصی نداشته

در ضمن این سایتی که معرفی کردی یه چیزی رو هم رو بروزر نصب میکنه مطمعنی این کوکی ها رو نمیدزده؟ اګه اینکارو بکنه خفه میشیم هر چی اکانت داریم از دست میدیم

یه چیز دیګه که باعث میشه دیګه اینکه اینجور سایت ها اګه زیاد بشن تورنت های عمومی به شدت سرعتشون کم میشه چون اینا چیزی رو اپلود نمیکنن فقط کانکت میشن و دانلود میکنن حالا اګه این روش ها زیاد بشن دیګه کار ترکر های عمومی تمومه
    برای اینکه بتونید از ترکر خصوصی و آن سایت همزمان استفاده کنید ؛ باید در همان ترکر خصوص صفحه مورد نظر در بروزرتون باز باشه. یعنی با یوزرنیم و پسوردتون در سایت وارد شده باشید. وقتی لینک رو در سایت کپی می کنید به راحتی شروع به دانلود می کنه و دیگر نیازی به چیزی ندارد. راستش من فقط از ترکر خصوصی استفاده می کنم و هیچ مشکلی هم با اون سایت نداشتم. ولی در اکثر مواقع با همین یوتورنت دانلود میکنم. کسی که اون سایت رو زده که دیگه به اکانت ما در چند سایت درب و داغون کاری نداره که. خودش میره و ترا بایت ترا بایت دانلود میکنه.
    Last edited by xsi_xsi; 26-10-2007 at 00:12.

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

برای اینکه بتونید از ترکر خصوصی و آن سایت همزمان استفاده کنید ؛ باید در همان ترکر خصوص صفحه مورد نظر در بروزرتون باز باشه. یعنی با یوزرنیم و پسوردتون در سایت وارد شده باشید. وقتی لینک رو در سایت کپی می کنید به راحتی شروع به دانلود می کنه و دیگر نیازی به چیزی ندارد. راستش من فقط از ترکر خصوصی استفاده می کنم و هیچ مشکلی هم با اون سایت نداشتم. کسی که اون سایت رو زده که دیگه به اکانت ما در چند سایت درب و داغون کاری نداره که. خودش میره و ترا بایت ترا بایت دانلود میکنه.
    به هر حال همون طور که ګفتم میتونه از اکانت افرادی از سایت استفاده میکنن استفاده کنه
    ولی اینجور افراد همونطور که ګفتی دنبال اکانت سایت هایی که ریجسترشون بازه یا اینوایتشون هرجایی پيدا میشه نیستن

آخر فروم باز isbn84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

بابا صلوات بفرستید

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

با سلام.
    می خواستم ببینم کسی با سایت filelist.ro کار میکنه یا نه؟؟؟ می خوام ببینم صرف میکنه از سایت دانود کنم.یه راهنمایی بکنید ممنون میشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

منظورت چیه که صرف میکنه یا نه ؟ خوب بشین دانلود کن اگه سرعتش بدلت چسبید که هیچ اگه نچسبید ولش کن ؛ ضمنا چون این سایت فعلا جدیده همه تورنتاش freeleech هستن یعنی موقع دانلود هرچی اپلود کردی دیگه نیازی نیست بیشتر آپلود کنی و به فکر share ratio باشی منتها سرعت آپلودتو سعی کن اگه محدود میکنی حداقل رو 6 یا 7 بزاری چون اگه رو کمتر بزاری سرعتت اتوماتیک افت میکنه من خودم رو 9 میزارم و راضیم فقط بگم باز هم با توجه به اینکه جدیده انتظار نداشته باش هر تورنتی رو توش پیدا کنی

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

11

منظورت چیه که صرف میکنه یا نه ؟ خوب بشین دانلود کن اگه سرعتش بدلت چسبید که هیچ اگه نچسبید ولش کن ؛ ضمنا چون این سایت فعلا جدیده همه تورنتاش freeleech هستن یعنی موقع دانلود هرچی اپلود کردی دیگه نیازی نیست بیشتر آپلود کنی و به فکر share ratio باشی منتها سرعت آپلودتو سعی کن اگه محدود میکنی حداقل رو 6 یا 7 بزاری چون اگه رو کمتر بزاری سرعتت اتوماتیک افت میکنه من خودم رو 9 میزارم و راضیم فقط بگم باز هم با توجه به اینکه جدیده انتظار نداشته باش هر تورنتی رو توش پیدا کنی
    با سلام.
    منظورم اینه که سرعت دانلود ش چطره به پای torrent-damage میرسه؟؟؟
    من مشکل آپلود ندارم در ضمن اون از این.....

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

با سلام دوباره.........
    در ضمن هر کس دعوتنامه سایت filelist.ro خواست به من بگه من براس ارسال کنم
    تنها ایمیل خودتون رو به من بگید تا من براتون ارسال کنم.

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من از utorrent استفاده میکنم اما نمیدونم چرا بعضی تورنت ها رو با سرعت 1 دانلود میکنم در حالی که باید 20 الی 30 باشه ... مثلا یه تورنت که 150 تا سید داره و 35 تا دانلودر ... اما سرعت دانلودم 1 بیشتر نمیشه !
    یا یکی دیگه 67 تا سید و 9 تا دانلودر داره سرعتش 2 بیشتر نمیره !

ولی بعضی تورنت ها راحت با 20 دانلود میکنم ... نمیدونید مشکل از کجاست ؟! من زندگیم با تورنته روزی 3 تا آلبوم از تورنت میگیرم ...

آخر فروم باز isbn84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض سلام

من سرعت اپلودم 10 است و دانلودم 50 ...اگر بخواهم فایلی را که مثلا 8 گیگ است به همان مقدار اپلود کنم چندین سال طول می کشد..روزها هم که محدودیت دارم ایا راهی برای بالا بردن ratio نیست؟

ایا در سایتهای عمومی هم باید ratio بالا باشد؟

می شود یه لینک فیلم از یه سایت عمومی برای من بگذارید که خودتان ان را با حداکثر سرعت دانلود کر ده اید. demonoid هم باشد اشکال ندارد.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •