شما اين بار همه فضاي خالي را پارتيشن نكنيد.ببينيد جواب ميدهد
شما اين بار همه فضاي خالي را پارتيشن نكنيد.ببينيد جواب ميدهد
یکی از دوستان گفته بود دو تا برنامه که باز میشه هنگ میکنه 100% رمتون قلابی هست من یه رم 256 با یه دونه 512 میشه 768 دارم (کینگ استون اصل) قبلا یه نسخه خراب vista از یه سایت گرفتم با گرافیک بالا هم بود با اینکه ایراد داشت چند برنامه هم با هم باز میکردم مشکلی پیش نمی یومد
سلام.
من رو یه لپ تاپ قدیمی که خودش ایکس پی داشت یه ویستا نصب کردم . از هر نظر سالم هست و به نظر مشکلی نداره به جز اینکه فیلم نمی تونه نشون بده!یعنی اگر wmv باشه که صدا رو پخش می کنه و هر از گاهی هم یه تصویر نا واضح میاره و اگر هم dat باشه تصویر رو که نشون نمی ده صدا رو هم بریده بریده میاره . مشکل از کجاست؟ (ضمنا تمام این فایل ها قبلا توی همین لپ تاپ بودن و کاملا سالم کار می کردن البته تو ویندوز ایکس پی و ویندوز مدیا پلیر 11 که از این نظر(نسخه پلیر و شکل ظاهری پلیر) با ویستا فرقی نداشته)
ممنون می شم سریع تر جواب بدید.
کسی نیست جوابمو بده؟
چطور بوت رو سربه راه کنم؟
این پست رو مطالعه کردید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من به جای اینکه بیاید اینجا و بگید ویستا به درد نمی خوره یا عالی هست بهتره به سوالات جواب بدید.مثلا همین سوال من تو پست 1125 الان 4 روزه که داره خاک می خوره!
یه مسئله دیگه هم هست که این انجمن 100000 عضو داره اما به اندازه یه انجمن 4 هزار نفری کارایی نداره چون از این 100000 تا حد اقل 50000 تاشون تا حالا یه بار تو انجمن اومدن یا نهایتا یه مدت محدود مثلا یه هفته . 30000 تا هم هیچی نمی دونن و فقط می خوان سوال بپرسن و جواب بگیرن.10000 تا هم چیزی می دونن ولی وقت ندارن جواب بدن . اون ده هزار تا هم (که البته بسیار کمتر از 10000 هستن) برای جواب دادن به این همه مطلب وقت کافی رو ندارن و متاسفانه افرادی که از این انجمن چیزی یاد گرفتن نمیان و به این انجمن کمک کنن و به دوستاشون چیز هایی رو که می دونن جواب بدن.
دوست من شاید علتش این باشه که شما سوالتان را در محل مناسبی مطرح نکرده اید این مشکل شما شاید زیاد ربطی
به ویستا نداشته باشد و مشکل احتمالا از کدکهای نصب شده روی سیستمتان است .شما اگر کدکی را قبلا نصب کرده اید
آن را آنیستال کن و K-Lite Codec Pack را نصب کن انشا... مشکلت حل می شود.
ممنون از اینکه جواب دادید. اما من نمی دونم منظور شمااز کدک چی هست. اما به هر حال من تا الان فقط یه ویندوز وان کیر لایو و یه برنامه مربوط به هارد اکسترنال مکستوری که دارم تو ویستا نصب کردم و لا غیر . حتی اون رو کرک هم نکردم. ضمنا من یه لپ تاپ دیگه با ویستا بیزینس اصل دارم و تمام این فیلم ها رو اون دیده می شه . قبلا هم رو این لپ تاپ یه ایکس پی هوم اصل بود و تو اون هم می شد تمام این فیلم ها رو دید.
هومن عزیز حرفهای شما درسته ولی به این شدت هم نیست. مطمئن باش تو این انجمن هر کسی چیزی بلد باشه هیچ وقت از دوستاش دریغ نمیکنه.ما اینجا عضو شدیم که اطلاعاتمون رو ردو بدل کنیم و از همدیگه چیز یاد بگیریم که اگر غیر این بود اصلا عضو نمی شدیم.
من خودم تو تاپیک های دیگه نتیجه بر عکس شما رو گرفتم یعنی بیشتر از 90% جواب خودمو گرفتم و این احساس رو نداشتم که یکی کم میذاره. بودن تاپیکهایی که حتی یک نفر هم جواب نداده ولی بعضی هاشونم 30 -40 نفر کمکم کردن. مهمترین چیز تو انجمن صبر و حوصله هست .
اینم بدون که ویندوز ویستا جدیده و سیستم بالائی می خواد پس طبیعیه که افراد زیادی ازش استفاده نمیکنن و اونائی که استفاده میکنن اطلاعاتشون هنوز کامل نشده. اگه xp بود دیگه همه سوراخ سمبه هاشو یاد گرفتن و اکثرا میتونن مشکلاتشو حل کنن. برا همین بهتره که صبر کنید تا هم تجربه دوستان و هم خودتون در مورد این ویندوز بالا بره.
و اما در مورد سوالتون
اول از همه معذرت میخوام که سوالتو دیر جواب دادم.
ثانیا اینطور که به نظر میاد ویندوز شما codec هاش قاطی کرده البته این به طور طبیعی اتفاق نمیفته و احتمالا برنامه یا کاری کردی که اینطور شده.
من پیشنهاد میکنم که برنامه Vista Codec package رو نصب کنی که با نصبش مدیا پلیر تمام فایلهای صوتی و تصویری حتی real رو میشناسه و پخش میکنه. معمولا هر چند وقت یه بار سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسخه جدید این پک رو میذاره. یه جستجو بکنی حتما پیدا میکنی اگرم پیدا نکردی بگو تا خودم برات پیدا کنم.
اگر این روش جواب نداد من پیشنهاد میکنم ویندوزت رو دوباره از یه dvd دیگه نصب کنی. اگه بازم حل نشد به نظر میاد ایرادت سخت افزاری باشه و باید با اهل فن مشورت کنی.
به هر حال این چیزایی بود که به ذهن من رسید و اگر سایر دوستان روش دیگه ای بدونن حتما کمکت میکنن.
در ضمن اونایی که میگن ویستا به درد نمیخوره 100% سیستمشون پائینه و یه جورایی از تمام امکانات ویستا محرومن. آذریا یه ضرب امثل دارن که میگه: پیشیگین الی اته چاتمی دی مندار دی.![]()
موفق باشی.
بسیار متشکر بابت جواب . ولی راستش من تو اکثر تاپیکها جواب نمی گیرم یا حداقل یک هفته زمان لازمه تا جواب بگیرم این احتمالا شانس بد من هست!
ضمنا من ویستا رو از اون دی وی دی سایت وینبتا نصب کردم و به نظرم نباید مشکل داشته باشه.
اون پک رو هم می گیرم و متشکر بابت راهنمایی . من الان می رم سراغ اون.
+++++++
ممنون می شم در مورد این کدک ها برای من بیشتر توضیح بدید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)