یعنی سیم کارت همراه اول بندازم؟ از کجا بدونم فعال هست یا نه؟
Sent from my ALP-L29 using Tapatalk
یعنی سیم کارت همراه اول بندازم؟ از کجا بدونم فعال هست یا نه؟
ببخشید شرمنده سلام بدم پست قبیلمم ناقص بود
گوشیمو ظبط کردن گوشی ندارم تو فکر خرید گوشیم واقعا s8+ گوشی بی نظیری بود
اره سیم کارت همراه اول بنداز بعد برنامه telfi رو از اپ استور نصب کن که باهاش تماس HD هم فعال بشه
فقط یادت نره تک سیم همراه رو بنداز برای فعالسازی بعد توی سیتینگ یه قسمت داره به volte یا کنار انتن باید بیاد یا رو تماس فورجی باید انجام بشه
توسایت همراه گفته فقط p10 داره و سری اس 8 سامسونگ داره ولی نت ۸ هم الان داره که تو سایتت هم درج نشده حالا یه تست بزن شما من ممنونتون میشم
تو فکر خرید گوشی بودم دوربین و باطریش چطوره؟
چشم حتما فردا تست میکنم،
داداش نمیخوام تعریف کنم ولی واقعا گوشی بی نظیری هست میخواستم نوت8 بخرم آخرین لحظه اینو خریدم دوستم نوت8 خرید، به جرأت میتونم بگم اگر از نوت8 بالاتر نباشه پایین تر نیس، دوربین فوق العاده حالت بوکه و پرتره زیبایی داره، عکاسی در شب عالی، باتری با توجه به هوش مصنوعی که داره خیلی خوب عمل میکنه نیازی به بستن برنامه ها نیس خودش تشخیص میده، خیلی خوش دست و شیک هست، نوت هشت واقعا بد دسته باریک و دراز،خلاصه برو حضوری تست کن. در یک کلام فوق العاده اس.. سوپر شارژ در 30 دقیقه 60 درصد شارژ میکنه که برای این باتری غول واقعا عالیه.
بخدا تازه نزدیک به سه تومن پول گوشی دادم که گرفتن
منتظرم بدن برم دادسرا اگرم ندادن مجبورم چون پول زیاد تر ندارم نزدیک به دو خورده ای دارم الان
بدن صد در صد میخوام بفروشمش چون گوشی نحسی هست بذارم روش که صد در صد ایفون 10 ور دارم
یخورده فقط دکمه جلو هومش تو ذوقم میزنه این دکمه دیگه کلا بزرگان به کنارش زدن باز پروش قشنگ تره
تو دوربین لایکا که شکی ندارم ولی بخوام ور دارم پروش یا اینکه به سرم زده می میکس ور دارم واقعا طراحی باحالی داره بیشترم رابط کاربریشو دوست دارم
فقط چینی بودنش تو ذوقه یخورده
tdlte
سیگنال
![]()
همراه اول
ویرایش صبح ساعت 7
tdlte irancell
داخلی
خارجی
همراه اول
داخلی
![]()
Last edited by ak313; 13-01-2018 at 07:36.
Arak-MCI4G-FreeNight
ایرانسل TD سرور رایتل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسل TD سرور خودش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ ها هم با 8.8.8.8 عالی شده
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
MCI B7 در یک مکان و با یک سرور در ساعات مختلف
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)