پیام ترابرد، کاملاً برداشت شده است و هیج تفاوتی مابین شما و کسی که قبلاً ترابرد کرده بوده است نمی باشد.
پیام ترابرد، کاملاً برداشت شده است و هیج تفاوتی مابین شما و کسی که قبلاً ترابرد کرده بوده است نمی باشد.
من فکر میکنم پیام های بانک یا کلا اون پیام هایی که درست کار میکنن به این صورته که اول به اپراتور پایه ارسال میشن و بعد اپراتور پایه اونها رو به مقصد ارسال میکنه یه چیزی شبیه به دایورت؟ فکر میکنم این روش پرهزینه باشه، برای همین فقط یه تعداد محدود از از شمارت ها مثل بانک رو به این شکل پوشش دادن تا بعدا به راه حل اساسی برسن.
Sent from my D6503 using Tapatalk
با سلام
من از یکی دوماهیه از همراه اول رفتم ایرانسل و هنوز پیام ترابرد و دو بوق سر جاش. مشکل اصلی من با ترابرد اینا نیست مشکل اصلیش مکثی هست که بعد از دو تا بوق میکنه و خیلیا تا ميبينن زنگ نمیخوره قطع میکنن
امروز ثبت نام اینترنتی کردم، انشالله که مشکلی نباشه.
sent from my tapatalk
امروز هم چك كرديد؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
فقط حتما" بصورت آنلاین از طریق سایت MCI قبض میان دوره ای رو پرداخت کنید و دیگه از خطتون تماس نگیرید تا بدهی نداشته باشه.
دوستان ظاهرا امروز پيام صوتي ترابرد حذف شد
من دايمي همراه اول دارم و از همون روزي كه ترابرد راه اندازي شد،منتظر بودم پيام صوتي حذف بشه
الآن بجز پيام كه حل شد،مشكل ديگه اي نداره؟با خيال راحت ميشه ترابرد كرد؟sms هاي بانك و اينا اوكي هست؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
فقط پیامک بانک ها دریافت میشه، ولی هیچ پیامک اطلاع رسانی از سرشماره های ۱۰۰۰ ۲۰۰۰ ۳۰۰۰ ۵۰۰۰ فعلاً دریافت نمی کنید.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Last edited by Majidson; 19-12-2016 at 08:36.
با سلام و احترام،
دوستان عزیزی که از همراه اول ترابرد به ایرانسل کردند آیا پیغام ترابرد حذف شده است ؟
ممنونم.
ولی خطم اعتباریه.
یکم شارژ داره توش. موقع ثبت نام تو سایت ایرانسل، زمان ترابرد رو 4ام دی زدم تا شارژم مصرف شه. بعدش اگه کم اومد، هزاری شارژ میکنم که زیاد ضرر نکنم
sent from my tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)