تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 827 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163213613 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

آخر فروم باز Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدير روابط عمومي مجموعه ورزشي آزادي:
    با درخواست تيم فولاد موافقت نمي شود
    ---------------------------------------------------
    چمن ورزشگاه تختي اهواز زير كشت رفته و بعيد به نظر مي‌رسد تا شروع ليگ پنجم آماده شود.

برهمين اساس مسئولان تيم فولاد خوزستان در نظر دارند تا بازي‌هاي خانگي خود را در ورزشگاه آزادي برگزار كنند.

مسعود عليزاده مدير روابط عمومي مجموعه ورزشي آزادي گفت: تا امروز هيچ درخواست رسمي از سوي باشگاه فولاد خوزستان به مجموعه آزادي نشده است. هرچند بعيد مي دانم مديريت مجموعه با اين پيشنهاد موافقت كند.

عليزاده افزود: تراكم بازي‌ها سلامت چمن آزادي را به خطر مي اندازد، در حال حاضر تعداد بازي‌هاي انجام شده در اين زمين دو برابر بيشتر از حد استاندارد است و اگر قرار باشد به غير از بازي‌هاي تيم ملي و پرسپوليس و استقلال، مسابقات ديگري هم در اين زمين انجام شود خيلي زود چمن آزادي كيفيت خود را از دست مي دهد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حميد درخشان:
    همين روزنامه‌ها برانكو را پروفسور كردند
    مي خواهند مردم را فريب بدهند
    ----------------------------------------------------
    در حالي كه تا شروع رقابتهاي ليگ برتر فرصتي باقي نمانده است، تيم ملي كشورمان روز چهارشنبه طي يك ديدار تداركاتي رودرروي ليبي قرار خواهد گرفت و اين موضوع موجب اعتراض بعضي از مربيان ليگ برتر و كارشناسان فوتبال كشورمان شده است.

خيلي ها در چنين شرايطي مخالف برگزاري اين مسابقه هستند اما مسئولان فدراسيون فوتبال و برانكو در آستانه ليگ برتر بازي با ليبي را براي تيم ملي در نظر گرفته اند.

حميد درخشان بازيكن اسبق تيم ملي درخصوص اين موضوع اظهار داشت: تمامي كارشناسان، صاحب نظران و مربيان فوتبال در ايران بر اين عقيده اند كه تيم ملي در آستانه يك سال مانده به جام جهاني بايد با تيم‌هاي طراز اول دنيا بازي كند ولي متاسفانه همچنان شاهد هستيم كه تيم‌هاي درجه سه و چهار حريف ايران هستند.

وي در ادامه گفت: سوال من از مسئولان و مربيان تيم ملي اين است كه بازي با تيم‌هاي ضعيف چه سودي برايشان دارد؟ نقاط ضعف تيم ملي فقط در شرايطي مشخص مي‌شود كه ما با تيم‌هاي قوي و مطرح بازي كنيم ولي مثل اين كه آقايان به مسائل ديگري فكر مي‌كنند.

درخشان تاكيد كرد: برانكو مي داند كه در برابر تيم‌هاي قوي حرفي براي گفتن ندارد، به همين دليل براي بازي‌هاي تداركاتي حريفان ناشناس و ضعيفي را در نظر مي گيرد تا با پيروزي مقابل آن‌ها دهان منتقدانش را بسته نگه دارد.

وقتي با تيم‌هاي درجه سه بازي مي كنيم طبيعي است كه برنده بازي باشيم، به خاطر اين نتايج در رنكينگ فيفا صعود مي كنيم و آقايان به اين دلخوش هستند كه ايران بين بيست تيم برتر دنيا قرار دارد. اين‌ها مي خواهند با اين كارها مردم را فريب بدهند و افسوس كه خيلي ها نمي دانند در بطن فوتبال چه جرياناتي وجود دارد.

بازيكن اسبق تيم ملي با اشاره به بازي دوستانه ايران و ليبي گفت: ملاك آقايان براي برگزاري اين بازي چيست، ليبي يك تيم درجه سه آفريقايي است كه سابقه حضور در جام جهاني را هم ندارد و ما كه به جام جهاني صعود كرده ايم بايد مقابل چنين تيمي قرار بگيريم. البته شايد ليبي در هر دوره جام جهاني حضور دارد و ما خبر نداريم!

درخشان اظهار داشت: تيم هايي چون كامرون، نيجريه، سنگال و آفريقا قدرت هاي قاره سياه هستند و سابقه حضور در جام جهاني را هم دارند. تيم ملي به جاي بازي كردن با تيم‌هاي دسته سوم انگليسي و منتخب باقرشهر بهتر است كه با تيم‌هاي درجه يك دنيا بازي كند.

وي گفت: در بازي‌هاي دوستانه اگر با نتايج سنگين هم ببازيم هيچ اتفاقي نمي افتد، در اين ميان نقاط ضعف تيم ملي مشخص خواهد شد و ما مي توانيم تا آغاز رقابتهاي جام جهاني مشكلات را برطرف كنيم.

درخشان خاطرنشان كرد: آقايان مي خواهند با اين كار گذشته اي كه داشتند را پر كنند و معلوم نيست چه سرنوشي در انتظار تيم ملي خواهد بود. اگر شرايط به همين منوال باشد نبايد دلخوش بود كه ايران در جام جهاني نتيجه بگيرد.

وي با اشاره به حرف هاي برانكو در كنفرانس مطبوعاتي روز يكشنبه گفت: ايشان در بخشي از صحبت هاي خود اشاره كرده كه ما مقابل ژاپن خوب بازي كرديم، من در اين مورد صحبت خاصي ندارم و قضاوت را به مردم و كارشناسان واگذار مي كنم. برانكو بايد بداند كه ايراني ها فوتبال را خيلي خوب مي فهمند.

درخشان تصريح كرد: خيلي تعجب آور است كه برانكو گفته من روزنامه‌ها را نمي خوانم، همين آقا قبل از آغاز رقابتهاي جام جهاني مطبوعات را ياور اصلي تيم ملي دانست اما حالا 180 درجه تغيير كرده است. همين روزنامه‌ها برانكو را پروفسور و انيشتين كردند تا او از خوشحالي پرواز كند، اين آقا به هيچ عنوان انتقادپذير نيست و دوست ندارد كه حرف كسي را گوش كند.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به خاطر برگزاري ديدار ايران و ليبي
    روز دوم جام صلح و دوستي پنجشنبه يا جمعه برگزار مي‌شود
    -----------------------------------------------------------------------
    مسابقات جام صلح و دوستي امروز با انجام دو ديدار آغاز خ.اهد شد و تيم‌هاي پاس با استقلال و پرسپوليس با شهيد قندي ديدار مي‌كنند.
    روز دوم اين رقابتها طبق اعلام قبلي قرار بود روز چهارشنبه در ورزشگاه آزادي انجام شود ولي به خاطر برگزاري ديدار دوستانه ايران و ليبي در اين تاريخ مسابقات جام صلح و دوستي به تاريخ ديگري موكول مي‌شود.

حسن ميرزا آقابيك معاون ورزشي استان تهران در اين خصوص گفت: مسابقه تيم ملي ايران با ليبي در اولويت قرار دارد، به همين خاطر طبق هماهنگي با فدراسيون فوتبال مسابقات صلح و دوستي را به روز ديگري موكول مي كنيم.

البته اين موضوع نياز به هماهنگي با مسئولان ورزشگاه آزادي و شوراي تامين تهران دارد. در نهايت روز دوم اين رقابتها روز پنجشنبه يا جمعه برگزار خواهد شد

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اوليايي خطاب به بازيكنان استقلال:
    مصاحبه جنجالي نكنيد
    ---------------------------------------------
    عصر روز گذشته بعد از جلسه تمريني كه آخرين تمرين بازيكنان استقلال قبل از جام صلح و دوستي محسوب مي شد.

اوليايي مديرعامل استقلال در جمع بازيكنان اين تيم حضور يافت و براي دقايقي با آنان به گفت و گو پرداخت.

اوليايي در جمع بازيكنان استقلال اظهار داشت: از شما بازيكنان مي خواهم در تمامي زمينه ها با باشگاه همكاري داشته باشيد.

وي در ادامه افزود: از پرداختن به حاشيه و مصاحبه هاي جنجالي پرهيز كنيد و تنها به دنبال فوتبال و نهايتا قهرماني در پايان فصل باشيد.

اوليايي در پايان خاطرنشان ساخت: به زودي مشكلات مالي استقلال با جذب اسپانسري خارجي كه به زودي معرفي خواهد شد تا حدود زيادي مرتفع مي‌شود

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استقلال چشم انتظار كمك رياست جمهوری
    -----------------------------------------------------
    با وجود تصويب كمك 250 ميليوني از بند چ توسط رياست جمهوري هنوز اين مبلغ به استقلال تعلق نيافته است.

برهمين اساس مسئولان استقلال كه سخت به دنبال برطرف كردن مشكلات مالي و جذب درآمدزايي هستند به شدت پيگير اين قضيه شده اند تا هرچه زودتر با جذب كمك 250 ميليوني تا حدودي مشكلاتشان را برطرف نمايند.

اين مسئله درحالي صورت مي گيرد كه استقلالي ها مدعي اند پرسپوليسي ها مدتي قبل اين كمك را دريافت كرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شالكه و خريد يك مدافع برزيلي
    ---------------------------------------
    باشگاه شالكه، يك مدافع برزيلي به نام رافينيا را به خدمت گرفت.
    مقامات گلزنكرشن با عقد قراردادي رافينياي 19 ساله را كه عضو تيم زير 21 ساله هاي برزيل است از باشگاه كورينتيانس خريداري كردند.
    آندرياس مولر مدير فني شالكه با اعلام اين خبر عنوان كرد كه به احتمال فراوان او در بازي شنبه مقابل مونشن گلادباخ به ميان خواهد رفت.
    شايان ذكر است كه قرارداد رافينيا تا سال 2009 بوده و مبلغ اين قرارداد نزديك به 5 ميليون يورو است

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روبينيو:
    براي سازگاري به زمان نياز دارم
    -----------------------------------------
    روبينيو مهاجم چهارم رئال مادريد از ديد لوکزمبورگو ساعاتي قبل از پرواز به مادريد در مصاحبه اي کوتاه گفت: "براي سازگاري با رئال مادريد به زمان نياز دارم."
    روبينيو گفت: "من خيلي خوب مي دانم که رئال مادريد پر از ستاره است و رقابت با آنها براي حضور در ترکيب ثابت تيم کار آساني نيست. من هرگز از نيمکت نشيني ناراحت نمي شوم و به لوکزمبورگو ثابت شده است که من مطيع دستور مربي هستم.
    اميدوارم با گذشت زمان، هرچه سريع تر با محيط جديد خود سازگاري پيدا کنم و اطمينان دارم که به زودي جايگاه اصلي خود را در لباس رئال مادريد پيدا خواهم کرد. طي روزهاي اخير مشغول خداحافظي از دوستانم بوده ام و حالا نوبت سلام به مادريدي ها فرا رسيده است

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مصدوميت جديد سانتاكروز
    ---------------------------------
    روکه سانتاكروز در تمرينات عصر دوشنبه بايرن مونيخ از ناحيه ماهيچه پاي راست مصدوم شد.
    مهاجم جوان بايرن در اواسط تمرين احساس درد شديد كرد و پس از معاينات پزشك باشگاه مجبور است به مدت ده روز استراحت كند.
    بدين ترتيب او نمي تواند در بازي امشب بايرن مقابل منتخب كرواسي به ميدان برود.
    وي در بازي يكشنبه شب تيمش در جام حذفي يكي از بازيكنان اصلي بود كه با اين مصدوميت بايد جاي خود را به شخص ديگري بدهد.
    پزشكان اين احتمال را دادند كه او بتواند در بازي ده سپتامبر مقابل نورنبرگ بازي كند.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باروش به استون ويلا نزديک تر شد
    -----------------------------------------
    باروش 23 ساله از يک ماه پيش زير ذره بين ديويد اولري بوده و اين علاقه از زماني پررنگ تر شد که باروش پيشنهاد ژرارهوايه، سرمربي سابقش را براي پيوستن به ليون، قهرمان فصل گذشته لوشامپيونه علي رغم اينکه 5/8 ميليون پوند براي وي در نظر گرفته بودند، رد کرد.
    پس از دوران طولاني نيمکت نشيني که وي در کنار هوليه داشت، در آخر نيز پيشنهاد وي را نپذيرفت و حالا آنفيلد با ويلا به توافق رسيده و باروش مابقي مراحل انتقالش را امروز تکميل خواهد کرد و در صورت موفقيت نهايي، وي در ديدار شنبه آينده برابر بلکبرن در ويلا پارک به ميدان خواهد رفت.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داويدس:
    تاتنهام مدعي قهرماني است
    ------------------------------------
    اين بازيکن هلندي كه فكرهاي طلايي زيادي در سر دارد، گفت: "نظر دادن در مورد توانايي و ناتواني در اين روزها اشتباه است. هواداران و مردم معتقدند ما نمي توانيم كاري از پيش ببريم، اما من مي گويم كه ما نيز قادر خواهيم بود به قهرماني برسيم. من اينجا آمده ام تا پيروز شوم و آمار گل هايم را بالاتر ببرم. اگر هنوز تشنه موفقيت نبودم به باشگاهي مي رفتم كه تلاش و رقابت زيادي در ليگ ندارد. مي دانم كه چگونه عمل كنم و ديگران را هم مطابق شيوه خود به سوي پيروزي سوق دهم. براي موفقيت، استعداد لازم است و سختكوش بودن و اتحاد ما را به قطب برتر انگليس مبدل خواهد کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •