دوستان یک سوال
بنده روی یک خط دیگه از شاتل سرویس گرفتم که فعلا در انتظار برای رانژه شدن خط از طرف مخابرات هست
ولی خوب پنل شاتل رو در اختیار دارم
ولی امکان ورود به شاتل لند نیست.
مربوط به مشکل شاتل لند هست یا تا خط فعال نشه امکان ورود هم وجود نداره؟
و یک توصیه به دوستان در مورد مشکلات:
ببینید شاتل داره سرویسی رو ارائه میده که به هیچ شکلی نمی تونه عدم ارتباطش با شرکت اصلی رو منکر بشه و همینطور مشخص هست که مسئولیتی در قبال سرویسی که ارائه میده داره.
شاتل لند هم سرویس پولی هست و شما هزینه دادید پس حق دارید که انتظار سرویس مناسب داشته باشید
اگر مشکلی هست خوب مگه شکایت تو 195 چقدر زمان می بره؟ بیشتر از 10 دقیقه؟ چیزی هم ازتون کم نمیشه
بر فرض حتی اگر بگند این سرویس جزو قوانین اولیه نیست و رسیدگی درستی نشه باز هم یادتون نره که برای شرکت شاتل شکایت ثبت میشه و حتی اگر این شکایت ها چندان هم قابل پیگیری نباشه ولی به هر صورت برای اعتبار یک شرکت گرون تموم میشه. هیچ شرکتی دلش نمی خواد نسبت به سایر شرکت ها شکایت بیشتری داشته باشه حتی اگر این شکایت ها تا حد زیادی هم تاثیر گذار نباشند. در نتیجه یا سعی می کنه مشکلی که باعث این شکایت ها میشه رو حل کنه یا این که اون سرویس رو قطع کنه که خوب قطع کردن این سرویس باعث میشه خیلی کاربرانش رو از دست بده و یک افت شدید براشون هست که امکان نداره چنین راهی رو انتخاب کنند. پس سعی می کنند مشکل رو حل کنند تا حداقل اگر سود زیادی نمی کنن ضرر چندانی هم ندند در صورتی که سایر راه حل ها براشون ضرر های زیادی داره
بنده 3 بار برای مخابرات شکایت ثبت کردم که هر 3 بار تماس گرفتن و بعد از سلام با کلی عذر خواهی مکالمه رو شروع کردند و حتی خسارت هم به بنده پرداخت کردند. پس مشخص هست که سرویس دهنده ها از این سامانه می ترسند و این سامانه پیگیر هست. هر 3 بار هم بعد از تماس مخابرات و تغییر وضعیت در 195 از خود 195 با من تماس گرفتند و سوال کردند که آیا واقعا مشکل شما رو حل کردند؟ که اگر بگید خیر وضعیت رو تغییر و خودشون مستقیما پیگیر میشند