تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 165 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 1646

نام تاپيک: دانلود رایگان با استفاده از سرور شاتل لند

داره خودمونی میشه navid2zp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دوستان یک سوال
    بنده روی یک خط دیگه از شاتل سرویس گرفتم که فعلا در انتظار برای رانژه شدن خط از طرف مخابرات هست
    ولی خوب پنل شاتل رو در اختیار دارم
    ولی امکان ورود به شاتل لند نیست.

مربوط به مشکل شاتل لند هست یا تا خط فعال نشه امکان ورود هم وجود نداره؟

و یک توصیه به دوستان در مورد مشکلات:
    ببینید شاتل داره سرویسی رو ارائه میده که به هیچ شکلی نمی تونه عدم ارتباطش با شرکت اصلی رو منکر بشه و همینطور مشخص هست که مسئولیتی در قبال سرویسی که ارائه میده داره.
    شاتل لند هم سرویس پولی هست و شما هزینه دادید پس حق دارید که انتظار سرویس مناسب داشته باشید
    اگر مشکلی هست خوب مگه شکایت تو 195 چقدر زمان می بره؟ بیشتر از 10 دقیقه؟ چیزی هم ازتون کم نمیشه
    بر فرض حتی اگر بگند این سرویس جزو قوانین اولیه نیست و رسیدگی درستی نشه باز هم یادتون نره که برای شرکت شاتل شکایت ثبت میشه و حتی اگر این شکایت ها چندان هم قابل پیگیری نباشه ولی به هر صورت برای اعتبار یک شرکت گرون تموم میشه. هیچ شرکتی دلش نمی خواد نسبت به سایر شرکت ها شکایت بیشتری داشته باشه حتی اگر این شکایت ها تا حد زیادی هم تاثیر گذار نباشند. در نتیجه یا سعی می کنه مشکلی که باعث این شکایت ها میشه رو حل کنه یا این که اون سرویس رو قطع کنه که خوب قطع کردن این سرویس باعث میشه خیلی کاربرانش رو از دست بده و یک افت شدید براشون هست که امکان نداره چنین راهی رو انتخاب کنند. پس سعی می کنند مشکل رو حل کنند تا حداقل اگر سود زیادی نمی کنن ضرر چندانی هم ندند در صورتی که سایر راه حل ها براشون ضرر های زیادی داره

بنده 3 بار برای مخابرات شکایت ثبت کردم که هر 3 بار تماس گرفتن و بعد از سلام با کلی عذر خواهی مکالمه رو شروع کردند و حتی خسارت هم به بنده پرداخت کردند. پس مشخص هست که سرویس دهنده ها از این سامانه می ترسند و این سامانه پیگیر هست. هر 3 بار هم بعد از تماس مخابرات و تغییر وضعیت در 195 از خود 195 با من تماس گرفتند و سوال کردند که آیا واقعا مشکل شما رو حل کردند؟ که اگر بگید خیر وضعیت رو تغییر و خودشون مستقیما پیگیر میشند

داره خودمونی میشه stratocaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سرور ۳ مشکل داره انگار رندم اکانت بچه هارو میزارن تو سرور های خراب

پروفشنال TranceaweSome's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

الان چند وقته هر موقع میخوام مثلا یه فایل mkv با شاتل لند دانلود کنم مستقیم با خود IDM دانلود نمیشه و با browser دانلود میشه!باید لینکش رو حتما کپی کنم تو IDM
    عجیبه از بقیه سایت ها که دانلود میکنم همچین مشکلی نیست

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

الان چند وقته هر موقع میخوام مثلا یه فایل mkv با شاتل لند دانلود کنم مستقیم با خود IDM دانلود نمیشه و با browser دانلود میشه!باید لینکش رو حتما کپی کنم تو IDM
    سرعت رو انگولک میکنن هر کاری بگی میکنن دستی
    من سرعتم رو ۱۰ بود الان روی ۱ هست فقط هم از \نل خودم بقیه جاهای شاتل لند درسته
    دیشب که کلا اپلود تعطیل بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

منم تو کروم اندروید همین مشکل رو دارم .... باید لینک رو کپی کنم

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سرعت ۶۰ کیلوبایت در ثانیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

الان منشاتل ندارم تاپیک و خوندم دیدم اتل اومده سیستم گذاشته لینک سایتای دیگه و مستقیم کنه برای دانلود. از حجم هم این دانلود از شاتل زیاد م نمی کنه گویا/.
    درست می گم؟برای من که دانلود دارم خوبه ولی باید کیفیت رو ببینم کیفیتش می گید داغونه یعنی چی دقیقا؟ سرعتتون کمه ؟ کار نمی کنه؟ به نظرتون می ارزه اصلا؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

محدود میکنن دستی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

پریروز 14 گیگ دانلود داشتم الان سرعتم شده 50 کیلوبایت نمیدونم محدود میکنن یا سرور باز مشکل داره اگه محدود قراره بکنن پس این 5 ترا که میگن میتونید دانلود کنید برای چیه استفاده من شاید 80 گیگ تو ماه باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه oomidd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اینم فیلم فروشنده کیفیت بلوری نیست ولی کیفیتش بدم نیست DVDRip 720p .هارد سابم داره.من که وقتی بلوریش اومد نگاش میکنم.اگه گذاشتن این فیلم خلاف قوانینه بگید برش میدارم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •