تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 165 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 1644

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید مودم های 3G و 4G

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

خیلی ممنون از دوستان ! اما خوب مودمو خریدیم اخه !
    الان برای تقویت 4جی روی این مودم چه انتنی رو پیشنهاد میدید ؟
    اگه بفرض بتونیم این مودم رو رد کنیم بره ، یه مودم 4 جی ارزونتر از این مودم چی خوبه که بتونیم با یه انتن هم تقویتش کنیم ؟
    ببخشید سوالاتم زیاد شد ، ممنون میشم راهنمایی کنید

2. 2 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه nobody2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    جلو مونیتور

پيش فرض

اگه بفرض بتونیم این مودم رو رد کنیم بره ، یه مودم 4 جی ارزونتر از این مودم چی خوبه که بتونیم با یه انتن هم تقویتش کنیم ؟
    مودم هواوی E8372 بصورت دانگل هست و تا 10 نفر بهش وایفای وصل میشند .آنتن هم میخوره .
    برا خانه یا محل ثابت پیشنهاد میکنم یه TP-Link MR200 بگیرید .
    بهتر دیگه میشه هواوی B525 که بهترین هست .

4. 3 کاربر از nobody2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

شما باید اول مشخص کنید از چه نوع شبکه (fdd-tdd) میخواهید استفاده کنید ! اگر دنبال tdd هستید و منطقه شما پوشش ضعیفه باید یک مودم فضای باز تهیه کنید . نه برای fdd میخواهید استفاده کنید همون مودم خودتون بهترین مودم برای این کار هست و اگر مشکل انتن هم برای fdd دارید یک انتن فضای باز برای همین مودم تهیه کنید تا انتن دهی بیشتر شود . با استفاده از فریمور 196 ایرانسل این مودم به نهایت کارایی و سرعت خود رسیده و هیچ مودمی در شبکه fdd اندازه این مودم توانایی و قدرت و سرعت ندارد .

6. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

شما باید اول مشخص کنید از چه نوع شبکه (fdd-tdd) میخواهید استفاده کنید ! اگر دنبال tdd هستید و منطقه شما پوشش ضعیفه باید یک مودم فضای باز تهیه کنید . نه برای fdd میخواهید استفاده کنید همون مودم خودتون بهترین مودم برای این کار هست و اگر مشکل انتن هم برای fdd دارید یک انتن فضای باز برای همین مودم تهیه کنید تا انتن دهی بیشتر شود . با استفاده از فریمور 196 ایرانسل این مودم به نهایت کارایی و سرعت خود رسیده و هیچ مودمی در شبکه fdd اندازه این مودم توانایی و قدرت و سرعت ندارد .
    ممنون صابر جان
    حقیقتش زیاد با این اصطلاحات اشنا نیستم متاسفانه
    شرکت همسایه ی کناری ما قبلا یه مهندس داشته که این موردم رو براشون ردیف کرده ، مودم دقیقا همین هست و البته دو تا انتن بیرونی هم بهش وصل کردن ، محل دور از شهر هست و 4جی کامل داره ولی وقتی رو خط ایرانسل *20# میزنی، تی دی ال رو غیرفعال نشون می ده .
    این دوستان از مودم tdl استفاده می کنن و بسته هایی هم که می خرن از بسته های tdl هست ، سرعتشون هم خیلی خوب هست .
    حالا من هم میخوام دقیقا همین شرایط رو داشته باشم ! من رو مودم اینها یکی از انتن ها رو خارج کردم و دو خط از انتن های مودم کم شد (قبلش فول بود) ، مودم خودمون هم دقیقا از همین مدل هست ، راهنمایی شما برای ما چیه ؟ چطور می تونیم انتن رو قوی تر کنیم و از طرفی اصلا این نتی که اینا استفاده می کنن tdl هست یا نه ؟ چطور میشه این مورد رو چک کرد ؟
    آیا من با خرید بسته ی tdl می تونم از خطوط 4g روی این مودم استفاده کنم ؟
    ممنون

8. 2 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ممنون صابر جان
    حقیقتش زیاد با این اصطلاحات اشنا نیستم متاسفانه
    شرکت همسایه ی کناری ما قبلا یه مهندس داشته که این موردم رو براشون ردیف کرده ، مودم دقیقا همین هست و البته دو تا انتن بیرونی هم بهش وصل کردن ، محل دور از شهر هست و 4جی کامل داره ولی وقتی رو خط ایرانسل *20# میزنی، تی دی ال رو غیرفعال نشون می ده .
    این دوستان از مودم tdl استفاده می کنن و بسته هایی هم که می خرن از بسته های tdl هست ، سرعتشون هم خیلی خوب هست .
    حالا من هم میخوام دقیقا همین شرایط رو داشته باشم ! من رو مودم اینها یکی از انتن ها رو خارج کردم و دو خط از انتن های مودم کم شد (قبلش فول بود) ، مودم خودمون هم دقیقا از همین مدل هست ، راهنمایی شما برای ما چیه ؟ چطور می تونیم انتن رو قوی تر کنیم و از طرفی اصلا این نتی که اینا استفاده می کنن tdl هست یا نه ؟ چطور میشه این مورد رو چک کرد ؟
    آیا من با خرید بسته ی tdl می تونم از خطوط 4g روی این مودم استفاده کنم ؟
    ممنون
    از روی سیم کارت میشه فهمید ببین چه سیم کارتی رو مودم هست fdd یا tdd ؟ اگر در قسمت تنظیمات شبکه مودم هم قابلیت انتخاب شبکه tdd و fdd هم وجود داره میشه با تغییر دادن اونها هم فهمید که الان مودم با چه شبکه ای در حال کار هست و چه سیم کارتی روی مودم هست. در کل این مودم با دو حالت شبکه tdd و fdd سازگاره و کار میکنه ولی نه به صورت همزمان بلکه فقط برای استفاده میتوان از یک حالت با توجه به سیم کارت استفاده کرد . مثلا سیم fdd رو مودم باشه فقط از شبکه های موبایلی میشه استفاده کرد و از اینترنت ثابت یا همون tdd نمیشه استفاده کرد و باید سیم کارت رو عوض کنید و سیم کارت ذکر شده رو جایگزین کنید . آنتن ذکر شده باید به شبکه fdd تاثیر بزاره نه tdd ! چون طیف فرکانس انتن 790 تا 2690 mhz هست. اگر روی tdd هم تاثیر داره واقعا عالی هست . برای دیدن پوشش منطقه خودتون برید سایت ایرانسل و قسمت پوشش شبکه tdd راحت میتونید ببنید که در پوشش هستید یا نه .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

================================================== ==============
    سیم کارت tdd و fdd :

10. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

سلام به همگی یه مودم 4G میخوام که voice هم پشتیبانی کنه. چیزی پیدا میشه ؟ این مودم B612 هواوی که هم 4G هست هم TD-LTE مکالمه رو پشتیبانی میکنه ؟ برام مهم نیست ثابت باشه یا باتری دار یا usb فقط مکالمه ساپورت کنه و 4g باشه.

12. 2 کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام به همگی یه مودم 4G میخوام که voice هم پشتیبانی کنه. چیزی پیدا میشه ؟ این مودم B612 هواوی که هم 4G هست هم TD-LTE مکالمه رو پشتیبانی میکنه ؟ برام مهم نیست ثابت باشه یا باتری دار یا usb فقط مکالمه ساپورت کنه و 4g باشه.
    مدل های :

b310 - b315 - b525 - b612

همگی ساپورت voice رو دارن و با وصل تلفن خانگی به مودم کار میکنند .

14. 3 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

مدل های :

b310 - b315 - b525 - b612

همگی ساپورت voice رو دارن و با وصل تلفن خانگی به مودم کار میکنند .
    سلام خسته نباشید
    بنده برای کارگاه یه مودم میخواستم که قابلیت 4.5 داشته باشه همه سیم کارت های رایتل و ایرانسل و همراه اول ساپورت کنه و انلاک باشه و انتن گیری قویه داشته باشه و از انتن اکسترنال برای قوی تر شده انتن گیری پشتیبانی کنه .
    چه مدل هایی رو معرفی میکنید
    خیلی ممنون

16. 2 کاربر از arminkoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    بنده برای کارگاه یه مودم میخواستم که قابلیت 4.5 داشته باشه همه سیم کارت های رایتل و ایرانسل و همراه اول ساپورت کنه و انلاک باشه و انتن گیری قویه داشته باشه و از انتن اکسترنال برای قوی تر شده انتن گیری پشتیبانی کنه .
    چه مدل هایی رو معرفی میکنید
    خیلی ممنون
    مدل هواوی b525

18. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2019

پيش فرض

سلام به شما
    من یه مودم LTE از برند inovia داشتم که هم سرعت خوبی داشت و تا 10 ساعت شارژ نکه می داشت و بسیار سبک بود
    نمی دونم در حال حاضر قیمتش چنده ولی بنده سال گذشته 300 تومن خریدم
    لینکش رو پیدا نمی کنم متاسفانه

- - - Updated - - -

سلام به شما
    من یه مودم LTE از برند inovia داشتم که هم سرعت خوبی داشت و تا 10 ساعت شارژ نکه می داشت و بسیار سبک بود
    نمی دونم در حال حاضر قیمتش چنده ولی بنده سال گذشته 300 تومن خریدم
    لینکش رو پیدا نمی کنم متاسفانه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •