تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 130 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 1299

نام تاپيک: مشکلات در مورد انــواع مـانـيـتــــــــــور

اگه نباشه جاش خالی می مونه zelda64's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان برادرم یه مانیتور LG IPS226V خریده. مشکلی که داره اینه که در رزولوشن‌های 1600x900و 1280x720 نمی‌توان تصویر واید و استرچ و تمام صفحه گرفت در حالی که در بقیه رزولوشن‌ها مثل 1920x1080 و 1024x768 تصویر به راحتی تمام صفحه را پوشش می‌دهد. این موضوع ربطی به امکانات داخل منو مانیتور هم ندارد چون گزینه واید و ارجینال برای همه رزولوشن‌ها خوب کار می کند الا این دو رزولوشن 1600x900و 1280x720.

موضوع اینست که رزولوشن‌های 1280x720 به علت اینکه نسبت 16x9 دارد که دقیقاً مناسب این نوع مانیتور است به درد بازی و گیم می‌خورد چون اگر بخواهیم از رزولوشن‌ 1920x1080 برای گیم استفاده کنیم بیشتر بازی‌ها کند اجرا می‌شوند.

ممنون می‌شوم راهنمایی کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

در بک گراند های سفید رنگ سمت چپ مانیتور ips226 من (که دو روز هست خریدم) به رنگ زرد نزدیک شده .آیا مانیتورمشکل دارد یا طبیعی می باشد ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

در بک گراند های سفید رنگ سمت چپ مانیتور ips226 من (که دو روز هست خریدم) به رنگ زرد نزدیک شده .آیا مانیتورمشکل دارد یا طبیعی می باشد ؟ کسی نبود؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه zelda64's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

در بک گراند های سفید رنگ سمت چپ مانیتور ips226 من (که دو روز هست خریدم) به رنگ زرد نزدیک شده .آیا مانیتورمشکل دارد یا طبیعی می باشد ؟ کسی نبود؟
    نه مشکلی نیست این مانیتور ال جی ارزون ترین مدل آی پی اس موجود تو ایرانه این نشت رنگ تو بک گراند سفید و سیاه ناشی از بک لایت کم کیفیت ال جیه برای برادر من هم در بک گراند سیاه در سمت چپ رنگ بادمجونی! پس میده مطمئناً سری ایسوس ام آی پی اس این مشکل رو نداره ولی تا 90 تومن گرونتره.

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام دوستان.
    من يه مشکل عجيب با مانيتورم دارم.مانيتور من Samsung LED S20R315B Plus هستش و تازه خريدمش اما حالا و با گذشت فقط يک هفته از خريدش در پايين صفحه دو تا خط سفيد ظاهر شده و بدجوري رو اعصابم راه ميره.
    روي دو تا کيس ديگه هم وصلش کردم و بازم همينطوري بود اما چيزي که عجيبه اينه که اين خطها فقط تو رزولوشن 1600x900 که حالت پيشفرضش هست ظاهر ميشن و وقتي که کابل DVI يا D-Sub رو قطع ميکنم و مانيتور روشن ميشه اين خطها وجود ندارن.
    اگه کسي کمکم کنه خيلي خيلي ممنون ميشم.

اينم از عکسش:

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستان.
    من يه مشکل عجيب با مانيتورم دارم.مانيتور من Samsung LED S20R315B Plus هستش و تازه خريدمش اما حالا و با گذشت فقط يک هفته از خريدش در پايين صفحه دو تا خط سفيد ظاهر شده و بدجوري رو اعصابم راه ميره.
    روي دو تا کيس ديگه هم وصلش کردم و بازم همينطوري بود اما چيزي که عجيبه اينه که اين خطها فقط تو رزولوشن 1600x900 که حالت پيشفرضش هست ظاهر ميشن و وقتي که کابل DVI يا D-Sub رو قطع ميکنم و مانيتور روشن ميشه اين خطها وجود ندارن.
    اگه کسي کمکم کنه خيلي خيلي ممنون ميشم.

اينم از عکسش:
    جوابتون رو در پ.خ دادم

7. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

ممنون از پاسخگوییتون دوست عزیز.
    اما هنوزم قضیه برام مبهمه.
    با سه تا کابل مختلف تست کردم اما تغییری نکرد.یه نمایندگی سامسونگ تو شهرمون هست که میگه این مشکل بخاطر آسیب دیدگی در حمل و نقل بوجود اومده و شامل گارانتی نمیشه.
    چیزی که برام عجیبه و خیلی اعصاب خورد کن اینه که چرا این دو تا خط فقط توی یه رزولوشن خاص (یعنی 1600*900 60Hz ) ظاهر میشه و با تغییر رزولوشن محو میشه.
    وقی هم که هیچ کابلی نیست و مانیتور روشنه هیچ خطی ظاهر نمیشه.

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام مجدد/
    من با راهنمایی دوستانی که تو این فروم بودن مانیتور رو بردم نمایندگی و اونا هم گفتن مانیتور اساسی مشکل داره و قراره عوض بشه.برا همین مانیتور رو فرستادن به شرکت سامسونگ توی تهران.
    هیچکدوم از دوستان خبر ندارن این تعویض مانیتور قبلی با نو چقدر طول میکشه؟ (البته صرف نظر از تعطیلات چند روز اخیر تهران)
    یکی از دوستام میگفت اینجور کارها رو خیلی با تاخیر انجام میدن و حدود یک ماهی الافی داره.کسی از دوستان خبر نداره این پروسه چقدر طول میکشه؟حالا حالاها الافم یا نه؟
    Last edited by csssaeed; 26-08-2012 at 16:22.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    لپ تاپ من ASUS N43S که تازه 2 ماهه خریدمش ولی از دیروز تا حالا 2 باره که یهو همه ی تصویر های مانیتور می پره و به جاش یه چیزی مثل برفک (با این تفاوت که سیاه سفید نیس،رنگیه) رو نشون میده! تو این حالت هیچ کدوم از دکمه ها کار نمیکنه و فقط با روشن خاموش کردنه که درست میشه!
    لطفا راهنماییم کنید که مشکل از چیه و چه جوری میشه حلش کرد

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

.....حذف شود.
    Last edited by csssaeed; 13-09-2012 at 17:51.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •