دلیل اینکه اینکتارو نکرده خسته کننده نشدن بازیه !
چون جام جهانی که هر 4 ساله ... یورو هم .
تهش یه بازیای دوستانه میمونه وسط فصل !
اگه اینجوری میشد مطمئن باش خودتم خسته میشدی ...
دلیل اینکه اینکتارو نکرده خسته کننده نشدن بازیه !
چون جام جهانی که هر 4 ساله ... یورو هم .
تهش یه بازیای دوستانه میمونه وسط فصل !
اگه اینجوری میشد مطمئن باش خودتم خسته میشدی ...
Last edited by | SoRoush 8K |; 29-08-2016 at 10:56.
تا حدودی درسته این حرف اما یعنی به امتحانش هم نمی ارزید؟ ضمن اینکه من منظورم نبود که فقط یکی از این دو حالت ملی و باشگاهی بلکه فقط همونطور که میشد هر دو جا مربی باشی یک حالتی هم وجود داشت که قرار داد باشگاه رو فسخ کنی...
زیاد بودن بازی هم از یک زاویه ی دیگه میتونه خسته کننده باشه...
عالیه![]()
دوستان بهترین و کامل ترین پچ pes 2016 چیه؟
میخوام همه چیز آپدیت شده به لیگ جدید باشه ، لباس ها ،تیم ها ،لیگ های دسته دو ، بوندس لیگا 1 و 2 ،اسم تیمها و بازیکنا درست باشد ، گرافیک بازی رو هم بالا ببره ،همش مصنوعی بالا بره مخصوصا دروازه بانا و ...
لطفا یبزارید که با همین 2016 سرکنیم. سیستمم هم نمیکشه فیفا بزنم همین آخرین راهه برای ما فقرا
لطفا جدیدیترین پچ رو معرفی کنید. بازی دست کاری نشده باشه فقط لیسانیها و نقل انتقالات رو درست کرده باشه. ممنون
دوستان من بازی رو از روی cd نصب کردم و محصول شرکت modern هست و ورژن 1.5 هست.( طبق چیزی که توی control panel نوشته). و همون اوایل که اومده بود خریدمش و نصبش کردم.
آیا پچ ها و مودهایی که دوستان معرفی کردن روی این ورژن کار میکنه؟؟
اگر جواب "بلی" هست، بهترین و جدیدترین پچ و مود که هم اسم تیم ها رو درست کرده باشه و هم جدیدترین نقل و انتقالات رو انجام داده باشه چیه؟؟
اگر جواب "خیر" هست، لینک دانلود بازی و کرک و پچ ها رو بدین تا دانلود کنم.
خیلی ممنون.
- - - Updated - - -
Last edited by misagh8900; 19-09-2016 at 18:42.
دوستان یه سوال؟ میدونم زیاد ربطی نداره به تاپیک ولی... من این بازی رو روی play station 2 بازی میکنم.. میخام چند تا ترفند و استراتژی تو بازی یاد بگیرم.. مثلا دوستم شوت میزنه از وسط زمین یهو گل میشه.. یا ضربات کاشتش تقریبا گله یا به تیرک میخوره..چطوری میزنه؟ من مثلا R2 رو میگیرم میشوتم ولی خوب شوت جوندار نمیشه...چند تا ترفند بگین
Last edited by matr!x_2008; 19-09-2016 at 23:58.
پچ های زیر جز بهترین های 2016 هستند
Pesgalaxy Patch 2016
PES 2016 PTE Patch
ممنون دوست عزیز. اما پچ های خوب رو میشناسم. فقط نمیدونم آخرین ورژن چی هست و آیا نقل و انتقالات رو تا آخر اگوست انجام داده یا نه
دوست عزیز شما ÷چ گروه رو پروفشنال رو بگیرن که همه چی ا÷دیت شده ! اخرین پچشون هم ورژن 4 و 4.1 هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)